icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa no neobjaví...ale takéto skoky.....to tam asi žubrienka riadne poskakuje..a nevie kam sa má uložiť 😀

mistisa
21. jún 2012

@mata_ba veru tak presne moja si to krasne napisala 😉😉 hned sa ozvem potom 😉

mistisa
21. jún 2012

@mattuliatko30 chichichi ty si exotka 😀 ale kazdopadne dufam ze mas pravdu 🙂 uvidime co z toho bude 😉😉 a ty ako moja?

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa ja rovnako...čakám ms ale dúfam,že príde až cca na bud.stredu....musím to tak nejako urobiť...lebo potom si musím od 16dc dať zase lieky...a vyšla by mi ms na dovolenke... 😠 😠 tak nejako musím túto natiahnuť...čo najviac..a potom mi to už vyjde 🙂 lebo ma inak porazí.. http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e

mata_ba
21. jún 2012

@mattuliatko30 no ved hej..mohla by uz aj..

mata_ba
21. jún 2012

@mistisa dobre,budem cakat

mistisa
21. jún 2012

@mattuliatko30 micka ale ved ty mas ake krasne teplotky 🙂 a ty takto mavas taketo? 😉 😉 😉

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa čakáááme..moja..čakáááme....na správičky...juj..keby ťa tak kukla..nech aspoň čosi vieš...to čakanie bude dlhéééé
alebo urob ešte testík....(ich pomíňaš, čo??) ovu si nerobila aký je?..

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa nie nemávam...aj ja sa čudujem..ale pripisujem to skôr buď tým liekom..alebo horku...netuším...uvidím zajtra...to už mám len 2 tbl...a v nedeľu už neberem žiadnu..tak uvidím čo spraví teplota v pondelok... 🙂

mattuliatko30
21. jún 2012

@mata_ba tak a ďalší cyklus už snažite?....nevychádza ti to na dovolenku??hm?..ovu 😉

mistisa
21. jún 2012

@mattuliatko30 no veru zachvilu pol vyplaty na testiky chichi 🙂 dnes som robila ale neviem hodim foto ked sa mi podari oki? no ved ano hm. a testik si neskusala? ci radsej nie? 🙂

mistisa
21. jún 2012

@mattuliatko30
@azzura
@fifitko25
@kikaneu
@red_kika
@mata_ba hm tak takto dnes uplny rozdiel proti vcerajsku :-/

mata_ba
21. jún 2012

@mistisa rozdiel je..ale aj ciarka tam je...

kikaneu
21. jún 2012

@mistisa aj ja ju vidím a je ružová...

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa hej pred 3dňami..a nič..takže rátam ,že je to liekmi..uvidím... 😉

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa 🙂 🙂 aj ja ju vidííííííím......júúúj...len prečo nesilnie???... 😕 tak ale niekomu ukáže hneď iné čakajú...a postupne zosilnie...tak uvidíš...dr . ti povie viac....

mata_ba
21. jún 2012

@mattuliatko30 nno my uz normalne fungujeme teraz...som povedala,ze kaslem na to..co ma byt-bude...a obavam sa,ze na dovcu so mnou pojde mrcha,kedze tu furt nie je..

mel84
21. jún 2012

@mistisa ahojky, nechcem Ti kazit naladu ani nic podobne, ale pride mi zvlastne, ze Ti tie testiky vychadzaju stale takto.. ja som kdesi citala, ze ak ma zena cysty, tak jej vychadzaju falosne pozitivne testy, duchovia, ktori nesilneju.. tak neviem, snad to neni tvoj pripad.. drzim palce 🙂

mistisa
21. jún 2012

@mattuliatko30 no ale to si bola kolky den? no uvidime ale budem sa modlit za teba aby to nebolo liekmi 🙂 🙂 moc moc

azzura
21. jún 2012

@mistisa ciarocka tam je ale nejak nesilnie???? treba ist k tomu dr a zistit ako si na tom, taketo testovanie dookola je o nicom. krv to vyrieši

mistisa
21. jún 2012

@mattuliatko30 no je tam len normalne mi pride ked ju kuknem ze ako by tam bol vyrez tej ciarky ale ani na predoslom neni nic take ja neviem a nemozem sa jej zas dovolat 😠 😠

mistisa
21. jún 2012

@mel84 ajoj no neni cysty isto nemam som chvilu po laparke tak mam istotu 🙂 aspn v tomto 🙂 🙂 uvidime buedm mudrejsia ked pojdem od dokiny 🙂 dakujem 🙂

mistisa
21. jún 2012

@azzura presne tak ved sa jej zas nemozem dovolat hm idem skusat 🙂

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa moja..aby to nebolo mimomaternicové.keď nesilnie 😒 dúfam,že nie....a že len ti to ukáže neskôr..tak ale môžeš byť prípad.,..že budeš tehu..a aj 2tt budeš mať slabé testíky...veď koľkým vyjde pozit.aj 2tt po meškaní..a dovtedy nič..tak prečo nie?držím palčeky..vtedy som bola asi 12dpo

mata_ba
21. jún 2012

@mistisa juuuj,kiezby ta potesilaaaa

karkana
21. jún 2012

neviete mi poradiť, ideme na dovolenku a prave vtedy mám dostať mrchu, či si mám dať predpísať lieky alebo použiť tampony,ešte nemám s nimi skúsenosť 😉

mistisa
21. jún 2012

@mattuliatko30 no ved ano moja sestra napriklad tej ukazali 3 testy negativne a potom po tyzdni robila 4ty test a ten bol pozitivny a na druhy den isla na gyndu a zacinala 3 mesiac tak si predstav 🙂 no nic uvidime 🙂

adriana_13
21. jún 2012

Ahojte,,,Dnes nás Čáka poradňa sme 15tt som zvedavá ako sa moj mimušik má a už by mohol ukázať pišulku alebo pindurika,,,

mistisa
21. jún 2012

@mattuliatko30
@azzura
@fifitko25
@kikaneu
@red_kika
@mata_ba tak kocenky tak som s nou dovolala rano na 7:00 na krv a uvidime podla vysledkov.ak bude HCG pekne tak som najstastnejsi clovek a ak nie tak agolutin a cakacka na mrchu a lieky a injekcie a IUI uspesne 🙂

mattuliatko30
21. jún 2012

@mistisa juuuuj....tak zajtra... 🙂 skús ešte ovu testík..hm?poobede....aký bude...
tak ráno budeš múdrejšia...škoda,že výsledky nebudú už poobede

azzura
21. jún 2012

@mistisa tak zajtra budem držat palce a hned daj vediet ake je HCG 😉