Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 😖 no tie peniažky .. platime pôžičku dosť vysoku tak by som si nemohla dovoliť marodku za 200e ked pôžičku platim 313e 😠 , neostava mi nič ine ako to vydržať .. teraz momentalne riešime dovolenku či mam alebo nemam narok na plych 20 dni ... lebo naša učtovnička hovorila že stači že mam odpracovanych 60 pracovnych dni a mala by som mať nárok ... no boh vie či to tak bude ... tak mi to ma všetko poriadne pozisťovať a keby to tak bolo tak končim v praci 12.7. a 13.7. dovolenkujem 20 dní a potom hned nástupn na MD 🙂 , a ty poriadne oddychuj ... inak ako prišli nato že sa otvaraš?
@mattuliatko30 tak nastup na MD mam ešte daleko .. ale budem čerpať predtým 20 dní dovolenky ked mi to vyjde 😀 a ty sa kam chystaš na dovolenku? niekde k moru? 😕
@monusik73 ale to naozaj nemas za co..dobre to poznam...my sme sa snazili 7 mesiacov,kym sa zadarilo..a aj to zial dopadlo zle a v 12tt som potratila...pred mesiacom...nastastie som potratila spontanne a tak cakam na mrsku a bolo mi doktorom odobrene dalsie snazenie 🙂 takze nemusime ani cakat 3 mesiace 🙂
mne robil hormonalny profil...ten bol ok..ale nedorastali mi vajicko..dal mi lieky...a nezobrala som ani jednu tabletku,lebo mrchana uz neprisla..predsalen jedno vajko dorastlo 😉
@mattuliatko30 nuž, niekedy sa aj troška nudím, ale teraz pletiem veľa papučiek, chcú kamošky z okolia aj tu z MK 😀 tak mám doma manufaktúru 😀 😀 do práce asi už nepôjdem, nemôžem sedieť 8,5 hodín, lebo aj sedením zaťažujem krčok ☹ ☹
@vardzikova tak to už pár dní vydržíš v práci a potom budeš celé leto oddychovať 😉 na krčok mi prišiel na kontrole, bola som na poradni a vravela som mu, že posledné dni cítim tlaky a pobolievanie v podbrušku ako na miernu ms, tak okrem sona bábätka mi prehmatal aj krčok, že by ma to bolieť nemalo a zistil, že je pootvorený na jeden prst ☹ tiež sa dosť prekvapil, lebo to môže vyvolať pôrod a ja som ešte málo tehotná na toto ☹ ☹ takže mi povedal, že musím veľa ležať a nezaťažovať ho, aby sme ho nemuseli zašiť, alebo aby som zvyšok tehu nestrávila v nemocke....
@mistisa tak mojka to ma mrzi, ale hlavne ze vies na com si🙂 a ze mozes pouzit lie lieciky, hlavne nebud smutna.
@moni1007 micka ahoj aj ja som to troinku obmedzila, na facebook skoro vobec nechodim, moc to nevyuzivam... no ja som dobrala clostil vcera tak uvidime ako to dopadne tento cyklus vraj to ma sposobit castejsiu ovulaciu ak som to dobre pochopila
@fifitko25 no ale na poslednej kontrole si dopadla dobre myslim ... ked si dobre pamatam 😉 , tak cica hlavne oddychovať a nerobiť nič ... čo ine ti ostava 😖 , ja by som si už tak chcela oddychnuť ..ani si to nevieš predstaviť ☹
@vardzikova no neotvorilo sa to viac, čo je dobré, ale už sa to do pôrodu nezavrie, čo nie je dobré ☹ takže je oslabený a bábätko drží len vnútorná bránka, ktorá je našťastie celá 😅 tak preto ten oddych, aby to vydržalo čo najdlhšie... a verím ti, že by si už chcela kľud a pokoj, tiež si neviem predstaviť byť v robote, keď mi je niekedy cez deň blbo alebo som unavená ... rýchlo si ľahnem do postielky a pospím a hned mi je lepšie 😉
@fifitko25 😀 😀 😀 😀 noo ten spánok mi chýba ... ale už niedlho a sofi bude tu 😀
@fifitko25 tak len oddychuj..veď možno sa ti potom poľaví..a budeš znášať tehu lepšie..
@vardzikova hej..do chorvátska..16teho..tak sná´d to vyjde...škoda,že nebudem mať asi vtedy plodné 😉 by som skúsila na mm zapracovať
@mistisa ahoj moja, fuu tak to co tie tehu testy??....ale nebojkaj vsetko bude dobre a zadariii sa, takze ani jedna z nas nakoniec nema kolajnicky ale tak nic nie je stratene, mmrzi ma to mojko juuuuj verila som ze ked nauknem dnes tak mi oznamis tehu,drzkam ti vsak palceky v snazilkovani a nebojkaj ono to pride ked to budes najmenej cakat to si vravim aj ja a pomaha 😀
@mattuliatko30 😀 😀 😀 ty si ale potvora 😀 😀 ale tak ja stale hovorim že ked je možnosť tak to treba využiť.
ahojte kocky, vooobec nestiham citat ani pisat poriadne ☹ vrrrrrr. Joj stale mi treba daco robit, ale aspon nemyslim na testy 😀 😀.
@mistisa mrzi ma to, ze si nedostala potesujuce spravy od dokiny, ale najblizsie to uz urcite vyjde, tym som si na 100% ista!!!
@vardzikova joj uz ti ozaj musi byt tazko robit, ale vydrz, onedlho budes domka a budes mat aj sofinku 🙂
@monusik73 ahoj vitaj medzi nami 😉 skus zajst za dokim, urcite vam pomozu.... my sa snazime zatial len druhy cyklus, ale uz mi to zacina prerastat cez hlavu, len tento tyzden som sa ako tak ukludnila....
@mata_ba juuj, takze uz to moze zacat 😉 velmi sa tesim a drzim palce, nech si co najskor najdes // a dotiahnes uspesne az do konca 😉
@mattuliatko30 joj ako je ti dobre, aj ja by som sla k moru, tu len prsi a prsi a huci vietor, uz zacinam byt z toho depresivna ☹

@mistisa jasne..nabudúce to už musíííí vyjsť...musí a musí.. 😉 😉