Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
čaute kočky 🙂 kde ste všetky? 🙂 ja som mala ovu, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 tak sa teším z nej a už aspoň viem kedy by mala prísť mrcha 😉 vy sa tu ako máte?
@mistisa moja teraz som nasla medzi prispevkamo, ze si dopadla tak ako ja, je mi to fakt luto, ze sa nam ani jednej nevydarilo, a obe sme mali na tehu testoch v rovnaky cas duchov a predsa nic. Ja to nechapem ako je to mozne, ze ta slaba ciarka tam je predsa nic. Drzim palceky na tento dalsi cyklus. Pekny dnik
takze test negativny ☹ . ale nejako ma to nezobralo, akosi som to tento mesiac tusila... v stredu ma prist mrchata, a potom pekne odznova, ale uz to planujeme bez uplneho 'planovania... ziadne testy, meranie, proste nic, 'len' sex 😀 😀 😀 . aj tak mam pocit, ze nam to vyjde az v septembri, tento mesiac som sa proste nejako upokojila, ze babo pride a uz nezalezi na to, ci tento mesiac alebo o 5... bude to narocne na psychiku, ale zvladneme to, tym som si ista 😉
@iwi9 jooj moja to ma mrziii ☹ ale sme dopadli vsetky hm.dufam ze buduci cyklus budeme uspesnejsie 😉😉 vsetky 😉 je dobre to brat optimisticky ja som mala stastie ze sme svagrine chystali oslavu tak po tom hroznom telefonate od sestricky som nemala cas sa nervacit a zosypat sa .asi preto som bola v pohodke 😉 takze tak😉 a co porabkas?
@mistisa no tento mesiac asi nebol nejako prajny ☹ aj kamoske meskala mrcha uz 2 tyzdne, tak sa pomaly zacinali tesit ( test si nechcela robit) a nakoniec prisla ☹
a oddychujeme, mm ide do nocnej ( neviem co ho to napadlo, vraj chce brat teraz nadcasy na vybavicku 😀 ), takze prvy x po asi 5 rokoch budem spat sama 😢...ja si to ani neviem predstavit... asi budem v obyvacke zababusena a kukat do telky 😠 a ty ako? co porabate?
@mistisa bohuzial, mrcha prisla ale aj tak mi je to cele zvlastne. Moja ja som si tento mesiac verila na 100 percent, mala som aj ovu vypocitanu na 100 percent, nechapem ako a kde to mohlo zlyhat!!! Uz len opat sa na to dat, ale uz stracam nadej a silu ked to bolo vsetko na 100 percent a predsa z toho nic nebolo. Tak ti prajem vela stastia....
@mistisa bohuzial, mrcha prisla ale aj tak mi je to cele zvlastne. Moja ja som si tento mesiac verila na 100 percent, mala som aj ovu vypocitanu na 100 percent, nechapem ako a kde to mohlo zlyhat!!! Uz len opat sa na to dat, ale uz stracam nadej a silu ked to bolo vsetko na 100 percent a predsa z toho nic nebolo. Tak ti prajem vela stastia....
@iwi9 dakujem krasne, po tomto zlyhani odstupujem. Verila som si, toto som mala posledny cyklus aby som stihla v ochrannej lehote otehotniet. Nebolo mi to sudene, po tomto ziadne vypocty a merania. Necham to uz po tomto v zivote na nahodu. Pride ked pride, aj tak je to osud. Snazili sme sa od augusta a na ostro s vypoctami, meranim tri mesiace. Dufala som, ze do tretice vsetko dobre dopadne. Ale to je len povera. Uz sa teraz neponahlam s babom, kedze do ochrannej lehoty som nepadla. Uz pride ked ma prist. A ty ako?
@henryka akoze v ochrannej lehote? myslis do roka? tak my len dva cykly zatial...to mi je luto, ze to nevyslo.. boli ste uz aj u dokiho? niekedy chybaju len nejake vitaminiky, dajte sa obaja vysetrit, nech mate istotu, ze ste v poriadku.... ono to pride a doktor vam isto pomoze... netreba vesat hlavu!
Dobre ranko 🙂 ako???pozrite co sa mi stalo.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba
@mata_ba ahoj moja..čo to?? už máš mať mrchu..či?...si neskoro začala merať...neni to preto?..
ja čakám už len ms len dúfam,že príde najskôr až vo štvrtok http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e uvidím podľa teploty..ako budem klesať

nuz kocky, musim utekat, zajtra sem hadam znova nakuknem, ak budem stihat...
ozaj este jedna otazocka.. je tu nejake ziena, ktore velmi rado chodi do fitka a nechce sa toho vzdat ani pocas snazenia a tehulkovania? ked sme sa rozhodli, ze chceme baby, velmi som to obmedzila vlastne len na kardio, ale neviete mi poradit co mozem a co nemozem? chyba mi to a chcela by som vediet co by uz ohrozovalo babo a co kludne mozem... vyznate sa v tom niekto? dakujeeem