icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

iwi9
22. jún 2012

nuz kocky, musim utekat, zajtra sem hadam znova nakuknem, ak budem stihat...
ozaj este jedna otazocka.. je tu nejake ziena, ktore velmi rado chodi do fitka a nechce sa toho vzdat ani pocas snazenia a tehulkovania? ked sme sa rozhodli, ze chceme baby, velmi som to obmedzila vlastne len na kardio, ale neviete mi poradit co mozem a co nemozem? chyba mi to a chcela by som vediet co by uz ohrozovalo babo a co kludne mozem... vyznate sa v tom niekto? dakujeeem

zuzanka9999
22. jún 2012

@mistisa cau mojka🙂 ako sa mas? mrska ete nikde?

franzziska
23. jún 2012

@mistisa a co si to pichas ze je tot ake drahe?

mata_ba
23. jún 2012

@iwi9 ahojky.moc sa nevyznam v tom,ale mala by si sa snazit neprehriat organizmis..preto sa tehulkam neodporuca aj opalovanie..niekde som to citala..skus kuknut tu vo fore alebo v googli cvicenie v tehu.ale podla mna zatial kluuudne normalne cvic..aj ja som zacala 🙂

mezike
23. jún 2012

@iwi9 skus sa opytat nativativa , ona cvičila tiež, možno ti poradí

luszia
23. jún 2012

@mistisa Ahoj, pozerala som tie tvoje fotecky, a na tom poslednom je pekna bledunka ciara, len skoda, ze tie krvne testy si mala negativne ☹ ☹ ☹ ale dalšie kolo pomocou tých injekcii bude vitazné, uvidís, vsetky kocky Ti držíme palce a velmi Ti to prajemee 🙂

iwi9
23. jún 2012

@mata_ba
@mezike dakujem kocky 😉

mistisa
23. jún 2012

@franzziska ajoj merional sa volaju.jedna injekcia 12 eur. A mam ich 5 ☹☹

kikaneu
24. jún 2012

čaute kočky 🙂 kde ste všetky? 🙂 ja som mala ovu, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 tak sa teším z nej a už aspoň viem kedy by mala prísť mrcha 😉 vy sa tu ako máte?

henryka
24. jún 2012

@mistisa moja teraz som nasla medzi prispevkamo, ze si dopadla tak ako ja, je mi to fakt luto, ze sa nam ani jednej nevydarilo, a obe sme mali na tehu testoch v rovnaky cas duchov a predsa nic. Ja to nechapem ako je to mozne, ze ta slaba ciarka tam je predsa nic. Drzim palceky na tento dalsi cyklus. Pekny dnik

iwi9
24. jún 2012

takze test negativny ☹ . ale nejako ma to nezobralo, akosi som to tento mesiac tusila... v stredu ma prist mrchata, a potom pekne odznova, ale uz to planujeme bez uplneho 'planovania... ziadne testy, meranie, proste nic, 'len' sex 😀 😀 😀 . aj tak mam pocit, ze nam to vyjde az v septembri, tento mesiac som sa proste nejako upokojila, ze babo pride a uz nezalezi na to, ci tento mesiac alebo o 5... bude to narocne na psychiku, ale zvladneme to, tym som si ista 😉

mistisa
24. jún 2012

@henryka ahoj mojka veru dopadli sme na nic ale nevadi teraz budeme uspesne uvidis. A ty uz mrchanu mas ze? Ja idem zajtra na vyvolavacku 😉😉 tak som zvedava kedy dojde :-/ nebola som tu teraz poriadne :-/ ale uz tu budem 😉

mistisa
24. jún 2012

@kikaneu jeeeeeee micik to je supeeeeer 😉 takze dufam ze bola aj poriadno plodna 😉 ja idem zajtra na vyvolavacku tak uvidime kedy dojde mrcha a ideme stimulovat 😉 😉

mistisa
24. jún 2012

@iwi9 jooj moja to ma mrziii ☹ ale sme dopadli vsetky hm.dufam ze buduci cyklus budeme uspesnejsie 😉😉 vsetky 😉 je dobre to brat optimisticky ja som mala stastie ze sme svagrine chystali oslavu tak po tom hroznom telefonate od sestricky som nemala cas sa nervacit a zosypat sa .asi preto som bola v pohodke 😉 takze tak😉 a co porabkas?

iwi9
24. jún 2012

@mistisa no tento mesiac asi nebol nejako prajny ☹ aj kamoske meskala mrcha uz 2 tyzdne, tak sa pomaly zacinali tesit ( test si nechcela robit) a nakoniec prisla ☹
a oddychujeme, mm ide do nocnej ( neviem co ho to napadlo, vraj chce brat teraz nadcasy na vybavicku 😀 ), takze prvy x po asi 5 rokoch budem spat sama 😢...ja si to ani neviem predstavit... asi budem v obyvacke zababusena a kukat do telky 😠 a ty ako? co porabate?

iwi9
24. jún 2012

@mistisa ako to teraz u teba bude prebiehat? viem, ze mas injekcie, ale co to konkretne ma robit? ak ta to neobtazuje, mozem mi to vysvetlit? 😕

mistisa
24. jún 2012

@iwi9 no pekne to ja by som isla k nasim chichi 🙂 no ja teraz dostanem mrchu od 3 DC beriem 3x1 clostyl do 5 DC a od 6 DC beriem injekcie a na 11 DC kontrola.vraj ked nezabral clostyl tak treba mu pomoct tymito injekciami mali by dorast foliky a mozme na IUI 🙂🙂

henryka
24. jún 2012

@mistisa bohuzial, mrcha prisla ale aj tak mi je to cele zvlastne. Moja ja som si tento mesiac verila na 100 percent, mala som aj ovu vypocitanu na 100 percent, nechapem ako a kde to mohlo zlyhat!!! Uz len opat sa na to dat, ale uz stracam nadej a silu ked to bolo vsetko na 100 percent a predsa z toho nic nebolo. Tak ti prajem vela stastia....

iwi9
24. jún 2012

@mistisa joooj taze teraz to vyjdee!! 🙂) drzim pasticky

iwi9
24. jún 2012

@henryka niekedy zradi hnusna psychika... ja si myslim, ze ma zdradila hlavne prvy mesiac, ked som sa na to moc upala :( tento mesiac sme sa asi netrafili, alebo neviem co... dlho sa uz snazis? skus aj ty tento mesiac vypnut, uplne sa na to vykasli a ktovie.... 😀

ivnik
24. jún 2012

@iwi9 zlatko ja som nemerala ani nič a otehotnela som behom 3 mesiacov, to je len o psychike a takto sa len podla mna zbytočne stresujete, presne tak len relax a sexík 😉

iwi9
24. jún 2012

@ivnik ved presne, uz si to idem len uzivat 😉 ziadne vypocty, merania... a urcite babo bude...vysnivane ho mam uz dlllllho, takze par mesiacov hore dole uz nic neznamena...

kikaneu
24. jún 2012

@mistisa ja nepotrebujem teraz plodnú, my máme pauzu teraz so snažením 😉

mata_ba
24. jún 2012

ajojteee...aky ste mali vikendik??

henryka
24. jún 2012

@mistisa bohuzial, mrcha prisla ale aj tak mi je to cele zvlastne. Moja ja som si tento mesiac verila na 100 percent, mala som aj ovu vypocitanu na 100 percent, nechapem ako a kde to mohlo zlyhat!!! Uz len opat sa na to dat, ale uz stracam nadej a silu ked to bolo vsetko na 100 percent a predsa z toho nic nebolo. Tak ti prajem vela stastia....

henryka
24. jún 2012

@iwi9 dakujem krasne, po tomto zlyhani odstupujem. Verila som si, toto som mala posledny cyklus aby som stihla v ochrannej lehote otehotniet. Nebolo mi to sudene, po tomto ziadne vypocty a merania. Necham to uz po tomto v zivote na nahodu. Pride ked pride, aj tak je to osud. Snazili sme sa od augusta a na ostro s vypoctami, meranim tri mesiace. Dufala som, ze do tretice vsetko dobre dopadne. Ale to je len povera. Uz sa teraz neponahlam s babom, kedze do ochrannej lehoty som nepadla. Uz pride ked ma prist. A ty ako?

iwi9
24. jún 2012

@henryka akoze v ochrannej lehote? myslis do roka? tak my len dva cykly zatial...to mi je luto, ze to nevyslo.. boli ste uz aj u dokiho? niekedy chybaju len nejake vitaminiky, dajte sa obaja vysetrit, nech mate istotu, ze ste v poriadku.... ono to pride a doktor vam isto pomoze... netreba vesat hlavu!

red_kika
24. jún 2012

@henryka my sme sa snazili pol roka s meranim, ovu testami atd a na tento posledny kde som merala len ovu potom uz nic, to vyslo

takze netreba to brat az tak tragicky

mata_ba
25. jún 2012

Dobre ranko 🙂 ako???pozrite co sa mi stalo.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

mattuliatko30
25. jún 2012

@mata_ba ahoj moja..čo to?? už máš mať mrchu..či?...si neskoro začala merať...neni to preto?..
ja čakám už len ms len dúfam,že príde najskôr až vo štvrtok http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e uvidím podľa teploty..ako budem klesať