Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ahoj 🙂 mojaaaa...a testik si neskusala??? 😉 nie,dobre to vychadza..mrska by mala dojst bud.pondelok..no moze aj skor 😉
@azzura ajoj....ako si na tom ty?..no v sobotu som mala poslednú tabletku..tak som zvedavá..koľko to trvá...kým ms dorazí...koľko sa s tým telo musí vysporiadať...neviem...vôbec..tak dúfam,že teploty mi ukážu..kedy
@azzura ajoj....ako si na tom ty?..no v sobotu som mala poslednú tabletku..tak som zvedavá..koľko to trvá...kým ms dorazí...koľko sa s tým telo musí vysporiadať...neviem...vôbec..tak dúfam,že teploty mi ukážu..kedy http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
@mata_ba ale hej..už som to dala aj do grafu http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e nič 😉
@mattuliatko30 od soboty si nemerial, zacalo ma boliet brucho a to su moje príznaky na mrchu, takže zacnem merat až koncom tyzdna aby som vedela kedy presne dorazi
@mattuliatko30 kamoška tiež uzivala lieky na predlzenie cyklu, uz si presne nepamatam, ale na par cyklov jeje to pomohlo a potom opat klasika kratke cykly
Ahojte baby .. tak dnes to vyzera na ťažky den ... nohy opuchnute .., nalada pod psa, unavena .... 😖
@azzura ešte dva a pol tyždna ☹ to je pre mna ešte dlha doba ... a ty sa mi maš ako micka?
@vardzikova vydržíš, musíš......si to odškrtavaj v kalendari 😉 . Ja?cez vikedn by mala dost mrcha
@azzura no aj ja sa toho bojím,že sa to vráti zase nazad..tak ale možno to pomôže..uvidím..robila v piatok, nič...už som to dala aj do grafu 🙂
@mata_ba asi nie..myslím,že nič nebude....neviem ako telo reaguje..tak mi to je zbytočné robiť
@azzura 🙄 och ten kalendar ja už ani nepozeram ... lebo stale je to akosi daleko... nikdy som si nemyslela že to može ženu až tak unaviť, ale neskutočne unaviť, vstavam rano s takym pocitom akoby som celu noc pracovala ... a to som sa zobudila ... takže pracovať potom ešte v praci 8 hodin je pre mna uplny zabijak ☹ , zvladnuť to akosi musim lebo nič ine mi totižto neostava ....
a ako IUI? nič
@azzura tak ale ty máš ešte skoro na mrchu nie?..ideš aj testíkovať?či ako?
@vardzikova vsak ked bude babo na svete, tak si toež moc nepospiš 🙂 . Si myslim, že 2.IUI nevyslo, citim sa až moc dobre a mrchovsky, v sobotu uvidim
@vardzikova ahoj..kedy dáš novú fotečku bruška?...pekne ťa sledujem..ako rastiete 😉 tak už to vydrž potom už budeš domka oddychovať..aj tak to veľmi rýchlo ubehlo,že??
@mattuliatko30 v piatok by som mala a podla testu sa rozhodnem ci pojdem v sobotu do Car na krv
@azzura tak držím palčeky...dúfam,že sa to moja už podarí..musí....tento mesiac je veľmi plodný 😉
@mattuliatko30 http://www.fertilityfriend.com/home/3c2ad8 a dnesna teplota bola 36,8 ( lenze som nemala dobru noc .... v kuse som spala len od stvrtej rano do siedmej . je to dost na teplotu ? ci to nemam ratat
@mattuliatko30 dakujem, moc tomu nedavam sance, ale depkovat budem až ked dojde 🙂 vsak dam este jeden pokus a potom pojdem na konzultaciu na umele, vsak dokym sa to vsetko poriesi tak bude aj konec roka a dovtedy este možme ssusat IUI, ale aspon uz budem mat ziadost v poistovni.
@azzura tak raz to do rite musi vyjsť 😉 , my pomaličky finišujeme ... a v auguste by sme sa už konečne chceli sťahovať do domčeka 😀
@mattuliatko30 micka fotočku pridavam vždy v pondelok 😉 ,takže pridam dnes,,, ano tie dni utekaju akosi neskutočne rychlo možno preto že chodim ešte do prace .. ale ked budem doma tak sa mi to bude vliecť 😀

@mattuliatko30 ahoj, zatial ti graf drzi teplotky, uz od dnes neberies lieky....tak som zvedava na graf 🙂