Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@piiiipiii ak graf ok..ešte môže nastať jeden pokles..alebo už pôjdeš len hore....uvidíš zajtra....to je rozhodujúce 🙂
@mata_ba fakt????? 🙂 🙂 🙂 🙂 som ti vravela... 😉 že si možno neskoro merala a ovu bola skôr...
@mattuliatko30 dakujem a Maťka co s tou dnesnou teplou mam si ju snazit ci ani netreba
@piiiipiii jasne..aj tú zaznač..ja značím každú..veď ak zajtra klesneš..tak to je jedno...potom už budeš stúpať...podľa dlžky cyklu..ako si mi písala...a možno už zajtra budeš stále hore..takže ovu už bude dnes..alebo zajtra.
@mattuliatko30 no mne by to teplotkovo takto aj sedeli..ale uz je to fuk 🙂 juj,este nech sa mi napravi cyklus na 28 dni a som happy..a naj by bolo,keby som si doniesla male tunisacatko😀
@azzura dakujeeeem 🙂 ano,ano,buduci stvrtok ideme do Tunisu..a ak by sa mi napravil cyklus,co by bolo genialne,hrozila by ovulka prave tam.. 🙂 ale tolko stastia ja mat nemozem... 🙄 ale uuuplne mi momentalne staci mrchana,ze prisla skor ako som si myslela 🙂 a bez velkych kazdomesacnych bolesti (aspon zatial) 🙂
a tebe siiiilno drzim paste,aby mrcha nedosla 🙂
@mata_ba jasne.....na dovolenke to je super....isto sa čosi podarí..... 🙂 🙂 budete bez stresov... 😉
ahojte zeny co je tu nove??? som bola na dovolenke a spatne vas nedociiiiitam. . . ako sa mate???
@azzura 😀 😀 😀 ja som si povedala že tak skoro mať druhe babo nechcem... potrebujem si oddychnuť a dostať sa do kolobehu najprv s tym jednym ..takže tak o dva najskôr tri roky 😉
@vardzikova ahoj mojka nove hocico ani neviem ako tento mesiac ubehol tolko sa toho udialo. . . malinka sa ma dobre sem tam robi v brusku neplechu ale tak stale sa da len sa mi zda ze sa niekedy moc tlaci dole. . . inak vsetko v poriadku uz sa neviem dockat dalsej poradne co je uz o chvilku. . . a ty ako???
@lusinda1989 to budeš mať super....uvidíš...ja keby to môžem zmeniť..tiež mám do roka druhé..max rok a pol 🙂
@mattuliatko30 dala som ju dole, lebo na urade sa riesili internetove stranky a nechcem aby ma niekto spoznal...zacalo sa u nas prepustat a znizuju sa platy
@mattuliatko30 aj ja si myslim medzi mnou a sestrou je rok a devat mesiacov a mama si nevie vynachvalit. . .
@azzura nieee,ja si planujem uzivat dovcuuu..more,slnko,drinky... 😀
@mattuliatko30 nie,nie..merat budem az po dovci 🙂 nejdem tam nic riesit 🙂
@mata_ba mojko bolo uplne super . . . vobec ziadnne problemi neboli. . . super sme si to uzili aj s malinkou v brusku oen manzelika chytil faraon tak sme ho liecili 🙂 no hej my sme nemali koc je vyber kvoli terminu ktory sme isli tunis bol ze total vypredany ale maxim spikojna som hlavne s cestovkou. . .
@lusinda1989 ja sa mam tiež dobre, Sofi je tiež niekdy poriadny živanisko 😀 ale tak zatiaľ je to všetko z mierou, ja sa do poradne chystam akurat zajtra 😉 🙂
@lusinda1989 😕 važne? ja si chcem dať od toho riadnu pauzu nehovorim že tehotenstvo je niečo katastrofalne,,, ale veľmi ma unavuje, ta bolesť nôh je niekedy neskutočna 😖
@vardzikova mna nohy vobec nebolia skor krize ale kaslem na to ako sa citim ja ale pre deti to bude lepsie ked bueu blizsie vekovo pri sebe. . . 🙂

Babyyyyy 1 DC 😀