icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
25. jún 2012

@lusinda1989 supeeer..a s kym ste boli??

azzura
25. jún 2012

@vardzikova viem že som pipiii, ale musim si z toho vsetkeho robit srandu lebo by ma piclo

lusinda1989
25. jún 2012

@mata_ba s happy travel a neskutocna spokojnost. . . s drahym sme boli na klinike kvoli faraonovy anic sme neplatili uplne zodpovedny pristup cestovky a najma delegatka bola super. . .

vardzikova
25. jún 2012

@lusinda1989 ja by som to o rok asi nezvladla ... hlavne fyzicky ... micka aleje ine ked tehu žena teraz nechcem nikoho uraziť ... je doma od začiatku až do konca tehu ako žena ktora pracuje osem hodin denne

mata_ba
25. jún 2012

@lusinda1989 no parada 🙂 mozno ich skusime buduci rok 🙂

iwi9
25. jún 2012

@mata_ba jooj ta drzim palce nech sa z Tunisu vratite trajaaaa!!! my ideme v septembri asi do Portugalska, rada by som sla uz tam tehu, ale mozno bude lepsie ked zamiesime tam 🙂 ... ved uvidime ako sa to vsetko vyvinie 😀. tak si to tam poriadne uzivajte

iwi9
25. jún 2012

@vardzikova och neboj to uz vydrzis dva a pol tyzdne. nech ti mm kazdy den masiruje nozicky a bude lepsie 😉. a v auguste sa stahujete do domceka? ako vam je super, viacere tu byvate v domcekkoch, ja nechapem ako je to na Slovensku mozne, ale som rada, ze sa to da, lebo ked som doma, vsetci sa len stazuju ako je zle... verim, ze je zle, ale niektorych uz nemozem pocuvat... a ked tu citam, ze mladi ludia si zvladli postavit domceky, tak som rada, lebo aj my chceme, len som sa bala, ze to nepojde, ked sa vratime odtialto....

mata_ba
25. jún 2012

@iwi9 dakujeeeem...aj ja vam drzim pasteee 🙂

mistisa
25. jún 2012

@mata_ba
@iwi9
@azzura
@vardzikova
@zuzanka9999
@mattuliatko30 Ahojte kocenky teraz som tu dlhsie nebola ako sa mi tu mate?co je nove? Matik toto je ta torta 🙂 ten psik je svagrinkin to sme dai vytlacit na jedlu oblatku 🙂 a ta fotka pod tym to som ja a takto oblecena sa jej gratulovala 😀 😀

azzura
25. jún 2012

@mistisa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, si chutny psik 🙂

mistisa
25. jún 2012

@azzura chachacha dakujeeem 🙂 🙂 ale bolo v nom asi 800 stupnov :-/ a torta mi tiez dala zabrat 🙂 akurat marcipan mi dala mamina bo na ten som si netrufala 😀 😀 😀 a ty ako moja? si na cakacke este ze?

azzura
25. jún 2012

@mistisa si sikula cukrarka 🙂 No a potom si sa vyzliekla a mohla ist rovno pod sprchu 🙂 . Hej na cakacke, ale od soboty aj mrchovske príznaky takže možno sa stretneme na IUIcku 😀

vardzikova
25. jún 2012

@iwi9 😉 tak manželik nožičky masiruje ... ale niekedy to nepomaha aj tak..., ano v auguste by sme sa chceli sťahovať .. tak najvyšši čas aby sofi prišla do noveho 😀 a aby si mamina najprv zvyka 😀 , tak vieš to je tak peniažkov veľa nieje tak preto sa berú tie blbé pôžičky .. ktore ja ako nikdy neuznávam ani nikdy uznávať nebudem ale v dnešnej dobe sa inak nedá. A ak niečo chceme mať tak musime aj tu pôžičku zobrat.

mistisa
25. jún 2012

@azzura no presne tak 🙂 nved zo mna tieklo prudom 🙂 noo to hadam nie moja.ja som dnes vychytala vyvolavacku tak cakam mrsinu do tyzdna asi 🙂 a potom clostyl na 3 dni a od 6 DC injekcie a potom IUI 🙂 ty uz uhniezdujes preto mas mrchovske bolesti ziadna mrcha 🙂 aj ste po IUI tam sedkali niekde? ako som ti povedala? 🙂

mattuliatko30
25. jún 2012

@mistisa ajoj micik....mňam...akurát aj ja do seba ládujem tortu....čo tu jeden doniesol do práce 😀 😀 a pijem ľadovú kávu...mňam ako sa máš?...už mrchuješ?či nie?dala ti vyvolávačku?

mattuliatko30
25. jún 2012

@azzura moja aj ja si myslím,že tak skoro môžeš mať skôr bolesti z uhniezďovania 😉 😉 a stihla si ovu vlastne??

mistisa
25. jún 2012

@mattuliatko30 aj ja si idem veru dat este sme vyfasovali aj domov kusok 🙂 ja som dnes vychytala vyvolavacku 🙂 tak uz ench tu je mrchana nech mozme ist na IUI 😀 😀 😀 ale bolesti mrchovske mam uz od dnes rana 🙂 🙂 tak si v robotke este? a ako si na tom? skusala si testik? 🙂

azzura
25. jún 2012

@mistisa ano, moj drahy mi to prikazal že musime sediet ako si to povedala ty, ale mna to otravovalo, uz som chcela byt doma 🙂 sedeli sme na lavicke, lebo v sobotu o 9 hod este nic naookolo nebolo otvorene 😒

zuzanka9999
25. jún 2012

@mistisa jeeeeeej to je supeeeeeeer originalne;)))) a co mrska este nic??

azzura
25. jún 2012

@mattuliatko30 anoo, ovu som stihla v den IUI. Ale ja mavam bolosti vzdy takto tyzden pred mrchou 😠

mistisa
25. jún 2012

@azzura no hlavne ze ste sedeli chvilku 🙂 no to ti verim keby aspon nieco bolo otvorene 🙂 ja som zvedava ci tie injekcie pomozu ked nie tak ideme na IVF mozno este buducy cyklus skusi ale povedal ze ked sa nerozbehnu vajecniky tak IVF ale ked mi zas moja dokina povedala ze ovula bola tak snad sa rozbehli no uvidime 🙂 micik hned mi daj vediet ano? joj aka som zvedava 🙂

mistisa
25. jún 2012

@zuzanka9999 dakujeeem 🙂 to sme jej taku oslavu pripravili vsetko sme vyzdobili no super aj to mam asi na fotke neviem musim kuknut 🙂 🙂 to kamarat je taky exot on robi animatora tak vie tak perfektne zorganizovat oslavy a vselijake akcie ze az 🙂 🙂 no dnes som dostala vyvolavacku tak max. do tyzdna ju ocakavam 🙂

lusinda1989
25. jún 2012

@vardzikova moja ja sice niesom osem hodin denne v robote ale chodim na polovicny uvazok takze zasa si doma nevylihujem. . . . a pokial viem ani ty si tam nebola od zaciatku do konca 🙂

mata_ba
25. jún 2012

@mistisa paraaadaaaa

azzura
25. jún 2012

@mistisa jasne dam vediet. Ja tiež ak dalsi cyklus sa nezadari tak si pojdem dat ziadost na IVF, aspon raz to skusim tento rok (lebo ked to schvalia a vsetky tie veci okolo, tak bude konec roka) a potom sa uvidi co buduci rok.

vardzikova
25. jún 2012

@lusinda1989 no hej micka ... ale do robotky som nastupila v 4 mesiaci ... a to by som povedala že to najľahšie obdobie som mala za sebou 😖 😀

mistisa
25. jún 2012

@azzura tak tak presne tak 🙂 ale vam to teraz uz vyslo urcite 🙂 ovulu ste trafili takze neni o com moja 🙂 ja ked IVF tak az buduci rok ja uz nemam na to nervy asi alebo az na zimu lebo ked tento cyklus sa nepodari tak si chceme dat s mm pauzu mame toho uz dost a nemam uz akosi starych sil tak potrebujem nove 🙂 takze ked nic teraz tak mame minimalne cele leto pauzu 🙂 🙂 vy pojdete hned teda ano?

lusinda1989
25. jún 2012

@vardzikova no ani by som nepovedala ale ked si to zratas tak chodime do roboty cca tak isto. . . ale nechcem sa hadat kazde tehu je ine a kazda to preziva inak aj ked aj ja mam niekedy depky tak viem ze aspon pre deti to bude lepsie ked budu mat toho viac spolocneho. . . a hlavne prve sme robili viac ako rok a pol takze kto vie kedy sa zadari . . .

azzura
25. jún 2012

@mistisa vsak ani ja nic nebudem riesit, len pojdem na konzultaciu do car a podame ziadost a ak vsetko pojde tak ako ma tak by som chcela IVF koncom roka alebo hned na zac. buduceho. Ja si chcem tiež od dalsieho cyklu dat pauzu, potrebujem dat oddych pre nervy 😀

mattuliatko30
25. jún 2012

@mistisa no škoda,že to nevyšlo..ale raz to isto vyjde..uvidíš...tak nech mrcha príde čo najskôr...
ja teraz čakám kedy príde mne...dúfam,a chcem až tak vo štvrtok..ale neviem neviem..poslednú tbl. som mala v sobotu...http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e hej v piatok som..ale bielo..tak už čakám ako mi to telo zareaguje.,že neberiem..a ako teploty.či začnú klesať..a kedy