icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
25. jún 2012

@luszia ja som myslela ovu , keď si testovala...tehu...či si si robila ovu aj skôr..alebo podľa neho si testovala tehu testom 🙂

iwi9
25. jún 2012

@henryka :( jasne ze sa podari, a coskoro... ja som u dokiho este nebola, my skusame len druhy cyklus, takze som kludna 😀 ( zatial )

iwi9
25. jún 2012

@mistisa jeeeej super napad 🙂 urcite sa pacila

iwi9
25. jún 2012

@vardzikova tak ano, tie pozicky su svine, my sa im tiez zatial zdaleka vyhybame, ale ked prideme naspat domov, tiez to budeme musiet tak riesit, lebo tolko tu nenasetrim ani za 20 rokov 😀 😀 . tak nech sa vam vsetko dari, nech ste v novom domceku co najskor 🙂

iwi9
25. jún 2012

@mata_ba joj ved uz by sme mohli byt vsetky tehotne, nie??

iwi9
25. jún 2012

@luszia supeer gratulujem, vela zdravicka, nech vsetko dobre dopadne

mattuliatko30
26. jún 2012

čaute babule 🙂 dnes je akosi ochladené...ale aspoň sú tu neni tie horúčavy...
čo máte dnes na pláne?...
@luszia
@mistisa
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
tak dúfam,že dnes ms nepríde ešte, čakala som ,že už klesnem...tak asi zajtra bude poriadny pokles

maggie37
26. jún 2012

@mattuliatko30 ahoj a ty nie si tehu? dobrý graf máš...

mattuliatko30
26. jún 2012

@maggie37 nie som...robila som aj testík 22.6. a nič..a brala som lieky..tak asi z toho ...teraz čakám kedy príde mrcha...mala by tak cca 4dni od ukončenia liekov..dnes som 3deň

azzura
26. jún 2012

@mistisa mala by som ist v sobotu, ale pojdem iba ak bude nieco na teste, ak nie tak sa nebudem zbytocne trepat do BA

azzura
26. jún 2012

@mattuliatko30 mas pekny graf sa ti pekne drzi hore 😉

mattuliatko30
26. jún 2012

@azzura no veď drží..už by mal pomaly klesať...tak asi zajtra...to budem 4deň

mattuliatko30
26. jún 2012

@azzura a ty ako dnes moja?:..čo teplotka?...už si začala merať, či neskôr?

azzura
26. jún 2012

@mattuliatko30 haha čakaš že klesne a ona ti neklesne, to bude smiechu 😉 😉 . Ešte som nezačala, zacnem až zajtra, sa bojim poklesu ale zaroven som na to pripravena

mattuliatko30
26. jún 2012

@azzura mojjka neboj sa..bude to dobré...musí byť..ešte stále sa cítiš na mrchu?...mňa tiež bolí brucho..aj vaječníky..striedavo..tak som zvedavá...do týždňa som zistila,že by mala prísť...ale klesne neboj... 🙂 u mňa isto..to by bol iný g´´oool 😀

azzura
26. jún 2012

@mattuliatko30 ono to tak byva kto necaka tak ten je tehu a kto sa na to sustreduje tak nie je. Hej, furt sa citim rovnako...ja som si ista že dojde, poznam svoje telo.
No, to by bola u teba roadna pecka do vlastnej branky, mm by nechapal 😎

mata_ba
26. jún 2012

@iwi9 no to by sme veru mohli..a s uspesnym koncom 😉

mata_ba
26. jún 2012

Ahojte kocky.ako?ja som vcera tie bolesti zakrikla,tak dnes lezkam v postielke..

mattuliatko30
26. jún 2012

@azzura tak to by nechápal.... 🙂 veru....tak ale neverím tomu.... 🙂 ty sa len pekne drží hore...a žiadna mrcha dobre??už raz to mjusí aj tebe vyjsť.....budem ti moc držať palčeky....nech to vyjde....a sledovať ťa...budem u maminy od štvrtka večer...tak ťa budem poctivo sledovať...tak isto napíš v sobotu..čo a ako 🙂

mattuliatko30
26. jún 2012

@mata_ba ahoj micka.......tak ťa mrcha zmohla???juj....no som zvedavá ja na moju...čo to bude zač..teraz po tých liekochj....niekto vraví,že môžno bude slabšia..a aj kratšia...http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e

mistisa
26. jún 2012

@iwi9 ano ano pacila 🙂 bola stastna to bolo na nej vidiet 🙂 necakala take prekvapenie 🙂 a zabili sme to tym ze sme jej dali 34 Ruzi 33 bolo cervenych a vstrede bola jedna biela 🙂 ale to skor kamarat vybavil ja som sa postarala o tortu 🙂

kikaneu
26. jún 2012

@mata_ba čau Maťka....takže až tak? och, tak nech rýchlo prebolí, aby si bola zase fit 😉 ja som poklesala, tak som zvedavá na zajtrajšiu teplotu: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

azzura
26. jún 2012

@mattuliatko30 ok, jasne 🙂

mistisa
26. jún 2012

@mattuliatko30 ajoj moja no ja dnes idem upratovat 🙂 je veru tak divoko 🙂 no micka ty ma prekvapujes s teplotkou jeeej 🙂 🙂 🙂 no netesim sa dopredu ale moc ti prajem aby ani neklesla a aby si nam tu supla testik z dvomi // 😀 😀

mistisa
26. jún 2012

@azzura ved ano to je pravda no dufam ze bude micka prajem ti to moc 🙂 🙂 🙂 potom tam poriadno nakychaj ked to bude a pojdes tam aby som tam chytila bacilik ked tam pojdem oki?

mistisa
26. jún 2012

@mata_ba ahojkaj no pekne mojka ☹ tak ta to zlomilo co? ach jaj hrozne tieto mrchovske bolesti ☹ nenaviodim ich.mne zas asi nejak divno pichla tu vyvolavacku lebo ma strasne boli cela polka zadku ani na chrbat som si nemohla lahnut ☹ ako ma to boli ☹

azzura
26. jún 2012

@mistisa moja, moc doperedu predbiehaš...určite raz budem, ale teraz sa tak necitim. Pojdeme spolu na IUI 🙂

mistisa
26. jún 2012

@azzura no uvidis mojka 🙂 nooo mojka ale to by si musela zachvilku mrchu dostat hm? kedy mas mat? ja pocitam do tyzdna ze pride 🙂

azzura
26. jún 2012

@mistisa v sobotu bude 14 DPO po IUI a ja dostavam na 28DC -v piatok, takže z toho vyplyva že cez vikend

mon777
26. jún 2012

Ahojte 🙂 Dúfam, že bude čoskoro víťazný 😵
http://www.fertilityfriend.com/home/318424