Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa teda...veď to máš krásne ovu testíky....no neviem neviem....neskúsiš aj tehu ešte niekedy?...len tak?hm?
@mattuliatko30 no uvidim asi neviem pockam ci do tyzdna dojde mrcha a ak nie tak skusim ale neverim myslim ze dojde 🙂 v albume si kuk fotky tam mam tiez na nejaky 38 DC pekne ovu a nic z toho 🙂
@zuzanka9999 no micka kukni si graf zacala som ho brat 17.5 a brala som ho do 21.5 tak si kuk teplotky 🙂 preco? posli graf 🙂
@zuzanka9999 ved som ti neposlala graf trubka 😀 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...
@mattuliatko30 to mám aj v pláne, ale si písala, že dnes ešte ovu...ale ten, čo som sem dala že z dnes, tak preto sa pýtam, že prečo mám dvakrát za deň 😀 Inak som už dlho nepila, iba jedla...myslíš, že môžem znova?? prešla už hoďka a pol od toho testu.
@mon777 ano môžeš skúsiť..niekedy je poobede slabší..a navečer silnejší ....alebo s odstupom času...a zajtra urob tiež...a porovnaj...najlepšie aspoň tri testíky pre porovnanie 😉
@mistisa ideš robiť moja ešte dnes ovu testík???ten pokles si mala na 10deň..mohlo ísť o uhniezdenie a ešte hodnoty nemohli namerať

@mata_ba dakujeme micik presne tak ako toto beriem avou zadnou ked hodnoty HCG boli nulove takze nic si neslubujem to len tak ze ako to ukaze teraz lebo minule som tiez mala skoro pozitivne testy ovu 🙂 tak to mam aj teraz tak 🙂 ale dufam ze u @mon777 to znaci tehulstvo 🙂 moc ti to prajem 🙂 Matik aj tebe uvidis ze to budew ani sa nenazdas 🙂 🙂