icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
26. jún 2012

@mistisa okiii...a ty sa s nou pekne rozluc...

luszia
26. jún 2012

@mattuliatko30 Ja som mala aj 2mesiace lutenyl len ma z neho bolievala hlava, tak mi ho zmenil na duphaston, tu je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3d7849
inak krasne slečny mas doma 🙂 určite tužíš po malinkom chlapčekovi, ze?

luszia
26. jún 2012

@mistisa Tak to netreba urcite podcenovat a byt v klude doma na PNke, aj ked je to urcite financne narocne, ale pre zdravie sa to urcite oplati,.som zvedava ako to budem mat zaplatene, este nikdy som nebola na PNke,,,
a más uz aj niejake priznaky na MS po tej vyvolacke?

mistisa
26. jún 2012

@luszia no viesco krize ma dost bolia a v noci som mala strasne pichanie v podbrusku take ako krce a som nafuknuta ako baloon.tak snad to uz nejak sa chysta na nu 🙂 🙂

mirka2579
26. jún 2012

Ahojte 🙂 , chcem sa s vami poradit ci nemate niektora skusenost so spinenim mimo cyklu, trva to uz treti den a do dalsej ms mam este 2 tyzdne , doktorka vravela ze je vsetko v poriadku ,ale strastne ma bolia krize a bolesti v podbrusku ako pred ms 😒

domi1988
26. jún 2012

@mirka2579 a nie si tehu? 😉

luszia
26. jún 2012

@mistisa Tak bolest krizov a pichanie v podbrusku som aj ja mala ked som cakala MS ale nebola som nafuknuta, a prsia ma boleli ale inak ako pred MS, ale myslela som si, ze to mam z hormonov, a co tie tvoje OVU testy, je to zahada,,,

mirka2579
26. jún 2012

@domi1988 takato sprava by ma potesila najviac 🙂 neviem co si mam o tom mysliet lebo ms mi chodi presne ako svajciarske hodinky 😀

domi1988
26. jún 2012

@mirka2579 hmm no a kedy bola ovu?

mistisa
26. jún 2012

@luszia no to nechapem ti poviem veru hm :-/ ale vraj ovu testy su az skoro pozitivne preed mrchou tak neviem hm :-/ no uvidime ak do dvoch tyzdnov mrchana nepride je nadej 🙂 🙂

mistisa
26. jún 2012

@mirka2579 ahoj to je zaujmave hm.a ovulku si mala kedy?nemozes uhniezdovat? hm?

luszia
26. jún 2012

@mistisa Ja ked som mala naposledy vyvolavacku tak prestne na 14den som to dostala, uz som si tiez namyslala,,, no a teplota je ako?drzi sa hore?

mistisa
26. jún 2012

@mata_ba rozlucim rozlucim ae uz ozaj poriadno viac ako minuly mesiac to bolo asi slabe 🙂

domi1988
26. jún 2012

@mistisa
@mirka2579 ved ja si to nejak myslim rovnako 🙂

mistisa
26. jún 2012

@luszia mne uz sa to tiez raz stalo hm inak povacsine do tyzdna 🙂 no takto hm skacem ako kamzik http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...

mistisa
26. jún 2012

@domi1988 ze? to mi na nic ine ani nejak nepasuje ked mrchanu ma pravidelnu hm 🙂

mirka2579
26. jún 2012

@domi1988 @mistisa netusim lebo zatial to nesledujem ,rozhodli sme sa ze v lete este to nechame tak a potom to zacnem sledovat , ale doteraz som take problemy nemala 😒

mistisa
26. jún 2012

@mirka2579 noooo moja zaujmave velmi by som ti to priala a mrchu mas mat az za dva tyzdne?

domi1988
26. jún 2012

@mistisa
@mirka2579 no ja by som to na to uhniezdovanie veru tiez tipovala, tak nic ine ti nezostane len pockat a testnut a uvidis,snad budes mat take velke staste a najdes //

luszia
26. jún 2012

@mistisa No fiha, to mas riadne skoky, a nehovorila si doktorke, co Ti robi BT?mozno by sa k tomu vedela vyjadrit, no a co ked bola OVU na 43DC, ved más aj testy pozitivne?hmmmmmmmmm ,ci ?

mirka2579
26. jún 2012

@domi1988 dakujem 🙂 ale zatial sa netesim zbytocne lebo minuleho roku som sa tesila a nedopadlo dobre ,,, snad tento rok bude reparat uspesny 🙂

domi1988
26. jún 2012

@mirka2579 jasne netes sa,to sa nevyplaca.. poznam.. tak drzim moc palce, nech sa to uz podarilo 😀

mirka2579
26. jún 2012

@mistisa dakujem 🙂 aj ja tebe 🙂 🙂 ... no az za 2 tyzdne ,, ved preto nerozumiem ale snad to nebude nic vazne , ani sama neviem co si o tom mysliet 😀

mistisa
26. jún 2012

@luszia ja uz nechapem ale asi nie ved som bola na 25DC u dokiny a povedala ze foliky su tam uz neni ale vidi tekutinku po prasknutom foliku tak neviem ☹ mam to divoke som zvedava co zajtra bude.ja ked som dokine hovorila o teplote vobec akoby ma ani nepocuvala zahovorila to inym niecim ☹ no uvidime 🙂

mistisa
26. jún 2012

@mirka2579 no je to dost zaujmave ked mas take pravidelne cykly.budem drzat palceky aby si si nasla dve // testnes asi az ked bude mrcha meskat nie? hm?

drobcek11
26. jún 2012

ahojte zienky🙂 tak ja som mala taky krasny sen do rana brusko mimi juj key sa nam to chcelo tento mesiac splnit ms som mala kratku takze uz naplno snazime no kaslem tento krat na ovu na vsetko a budeme sa snazit tak kazdy treti den hadam sa zadari 🙂

@mistisa a co ty mojka ako?dlho som nebola, mas nieco nove?

mirka2579
26. jún 2012

@mistisa najskor asi az potom teraz je to zbytocne , nechajme sa prekvapit . mozno len plany poplach

mistisa
26. jún 2012

@drobcek11 no mojka veru dlho si tu nebola ☹ no bola som na krvnych testoch HCG nulove tehula niesom ☹ vcera som dostala vyvolavacku cakam mrchu a idem brat od 3DC clostyl 3x1 tbl do 5DC a od 6DC mi idu pichat injekcie merional do 11DC a na 11 DC idem na kontrolu ci rastu foliky tak uz snad pomozu tabletky v spojeni z drahymi injekciami 🙂 a ty mojka ako sa mi mas? co nove?

mistisa
26. jún 2012

@mirka2579 ved ano ako drz sa pri zemi urcite nemas ani zapal nic hej? nepovedala ti dokina hm? ci? ale radsej hovorim bud pri zemi a potom sa prijemne prekvap ako opacne 🙂 😉 😉 😉 😉 viem o com hovorim mam toho za sebou dost takych sklamani za posledne 4 roky 😠 😠 😠 😠 😠

mirka2579
26. jún 2012

nie nic robila mi aj vyter a vsetko v poriadku , jj drzim sa pri zemi aj ked si myslim ze mne ani tehu test nic neukaze lebo tak isto som to mala aj pri prvom tehu , 6 tt bolo za mnou a na teste ani chyra po // 😀 len skoda ze to nakoniec nedopadlo dobre ... no uvidime co to bude , len keby aspon tie krize tak neboleli 😒 ,,, tiez ti to prajem aby si cim skor mala "starosti " s vybavickou atd 😉 😉 😉