Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 Ja som mala aj 2mesiace lutenyl len ma z neho bolievala hlava, tak mi ho zmenil na duphaston, tu je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/3d7849
inak krasne slečny mas doma 🙂 určite tužíš po malinkom chlapčekovi, ze?
Ahojte 🙂 , chcem sa s vami poradit ci nemate niektora skusenost so spinenim mimo cyklu, trva to uz treti den a do dalsej ms mam este 2 tyzdne , doktorka vravela ze je vsetko v poriadku ,ale strastne ma bolia krize a bolesti v podbrusku ako pred ms 😒
@luszia mne uz sa to tiez raz stalo hm inak povacsine do tyzdna 🙂 no takto hm skacem ako kamzik http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...
@luszia ja uz nechapem ale asi nie ved som bola na 25DC u dokiny a povedala ze foliky su tam uz neni ale vidi tekutinku po prasknutom foliku tak neviem ☹ mam to divoke som zvedava co zajtra bude.ja ked som dokine hovorila o teplote vobec akoby ma ani nepocuvala zahovorila to inym niecim ☹ no uvidime 🙂
ahojte zienky🙂 tak ja som mala taky krasny sen do rana brusko mimi juj key sa nam to chcelo tento mesiac splnit ms som mala kratku takze uz naplno snazime no kaslem tento krat na ovu na vsetko a budeme sa snazit tak kazdy treti den hadam sa zadari 🙂
@mistisa a co ty mojka ako?dlho som nebola, mas nieco nove?
@drobcek11 no mojka veru dlho si tu nebola ☹ no bola som na krvnych testoch HCG nulove tehula niesom ☹ vcera som dostala vyvolavacku cakam mrchu a idem brat od 3DC clostyl 3x1 tbl do 5DC a od 6DC mi idu pichat injekcie merional do 11DC a na 11 DC idem na kontrolu ci rastu foliky tak uz snad pomozu tabletky v spojeni z drahymi injekciami 🙂 a ty mojka ako sa mi mas? co nove?
nie nic robila mi aj vyter a vsetko v poriadku , jj drzim sa pri zemi aj ked si myslim ze mne ani tehu test nic neukaze lebo tak isto som to mala aj pri prvom tehu , 6 tt bolo za mnou a na teste ani chyra po // 😀 len skoda ze to nakoniec nedopadlo dobre ... no uvidime co to bude , len keby aspon tie krize tak neboleli 😒 ,,, tiez ti to prajem aby si cim skor mala "starosti " s vybavickou atd 😉 😉 😉

@mistisa okiii...a ty sa s nou pekne rozluc...