icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mon777
27. jún 2012

@mistisa neskúsim.

mon777
27. jún 2012

@mistisa neskúsim.
@red_kika hej, ovu...a to sú moji psíkovia...to som si sem dala, keď ma srali admini, tak že ako na truc 😀 a zatiaľ je to jediná vec, čo mi nestopli 😀

red_kika
27. jún 2012

@mon777 a tehu test kedy skusis?

mon777
27. jún 2012

@red_kika neskúsim.

red_kika
27. jún 2012

@mon777 uh jak razne.. no dobre, nebudem prehovarat 🤐 🙂

mon777
27. jún 2012

@red_kika Prepáč. Som unavená, podráždená a zúfalá, takže sa to tak nejako prejavuje aj na písaní.

red_kika
27. jún 2012

@mon777 v pohode.. nemoze mat kazdy kazdy den super naladu

mon777
27. jún 2012

@red_kika NO tak ja som ju aj mala, len mi razom odišla...ale to je jedno...tipujem, že tak o dva mesiace sa vráti.

zuzanka9999
28. jún 2012

@mistisa ahoj moja no ako sa mas? vo nove? mrcha uz prisla? ja som dnes 12 DC, ale mam strasne nalady neviem ci z toho clostilu ale furt som taka nestastna nic ma nebavi len by som doma bola v robote som podrazdena nic sa mi nechce:(((( neviem ci uz rok snazenia na mna dolahol a ze neprichadza ziadna zmena a kazdy den robim to iste. rano vstat do prace sediet tam o pol piatej z roboty vecer dojdes pokecat s mm a ides spat. a kazdy den furt to iste. neviem co je so mnou:((((((

mattuliatko30
28. jún 2012

@mata_ba no hrdlo už prešlo..ale spala by som stále..musím si kúpiť nejaké vytamíny...nech sa trošku vzchopím... dnes som čakala už konečne pokles http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ale nič moc...tak dúfam,že neskončím na vyvolávačke...tak som chcela ms oddialiť..že nakoniec ju budem vyvolávať 😀

mattuliatko30
28. jún 2012

@mistisa nevadí....a ako dnes?..ako teplotka?..ja stále rovnako..už by som aj mohla klesnúť...nie že pôjdem na vyvolávačku..to by ma nahnevalo.. http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak dávam tomu ešte pár dní

mata_ba
28. jún 2012

@kikaneu ja viem mojka...neurobime nic...no ja mam dnes 4 den mrchanu a tusi je dnes najslinejsia...nechapem ☹

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba och, až dnes? ja som mala včera takú normálnu ako bežne v 1dc a dnes je silná a riadne.....ráno som vstala a toľko toho bolo, že som skoro 5 minút sedela na wcku ☹

mata_ba
28. jún 2012

@mattuliatko30 ahoj moja...fiha,ale pekne teda tahas tu snuru 🙂 ale inak by to bol super tehu graf 😉 a neboj,mozno zajtra uz klesnes viac...a mrchovo sa necitis?

mata_ba
28. jún 2012

@kikaneu no ja praveze od pondelka pohodicka...a vcera vecer sa mi to nejak viac spusilo..cez noc takmer nic a rano ako som sa zdvihla,letela som na WC,nech nepreteciem...a brusko ma boli ☹ a citim,ze fuuurt to tecie...divne...

franzziska
28. jún 2012

ahojte dnes je opat lepsi vzduch, tak vam prajem pekny den 😎

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba ja som v noci bola 3x.....a ráno som sa tiež ponáhľala presne pre to isté čo ty....a to mám z postele k wcku asi 5 krokov a bolo to len tak tak 😒 mňa včera bolelo len trochu, dnes bolí riadne

kikaneu
28. jún 2012

@franzziska aj tebe pekný deň 🙂

mata_ba
28. jún 2012

@franzziska aj tebe 🙂

@kikaneu my sme fakt nejake rovnake 😀

mattuliatko30
28. jún 2012

@mata_ba no už by tej šnúry aj stačilo 😀 😀 ale mám stále....bolia ma vaječníky...bruško sem tam...tak už len sa riadim podľa teploty....teda dúfam,že ms príde až keď klesnem...

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba už to tak vyzerá 🙂

mata_ba
28. jún 2012

@mattuliatko30 no tak drzim palce,nech to uz pride 🙂 a naozaj nehrozi tehu?

@kikaneu hm..ale mne to vrta v hlave...viem,ze tato mrcha je ina..ale aby bola na 4-ty den takato??ved to dkedy budem kramovat? 😕

mattuliatko30
28. jún 2012

@mata_ba nie už vyšli 2 testy negat..tak pochybujem...isto by už čosi bolo na nich... 🙂 tak ale ja som s tým počítala...takže nevadí...možno nabudúce 🙂 aj stebou samozrejme 😉

mistisa
28. jún 2012

@zuzanka9999 ahojkaj 😉 ja mrcha nikde este 😉😉 uvidime kedy dorazi 😉 a ovulka co neni este ? Ked si 12 DC? No to ti verim to mozes mat taku depku to poznam tento stereotyp hnusny ☹ neboj noc zachvilku pojdes na matersku 😉😉

mattuliatko30
28. jún 2012

@mon777 ahoj ako???...ako grafík?...už si testovala moja?.. 🙂

mata_ba
28. jún 2012

@mattuliatko30 a ja som sa tak tesilo,ze ti to vyslo..ale mas pravdu,pride mrchana a bude 😉 ja by som sa touto mojou aktualnou rada rozlucila 😖

mistisa
28. jún 2012

@mattuliatko30 ajoj moja no ty si ako pekne jeeehj😉 no snad nepojdes hm? Ja mrcha nikde a teplotka takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 😉

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba ja viem, že ti to vŕta....veď uvidíš, ale kažodpádne ak nezoslabne, tak by si mala ísť za dokim, aby si zas nebola anemická....hm?

mata_ba
28. jún 2012

@kikaneu no ved jasne..ked tak to poriesim...

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba ale prajem aj tebe aj sebe, nech zoslabne a ide preč.....tebe na dlho, mne na mesiac 😉