icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
28. jún 2012

@mata_ba ajoj moja co to citam co ta to ta mrchana tak trapi? To poznam ja,ked dostanem mrchu vzdy to tak mam ☹ ten druhy treti stvrty a aj piaty den preste rano vstanem a rovna ciara na zachod a zo zachodu rovno sprcha ☹ drzkaj sa navar alchemilku a oddychuj a @kikaneu mojka ty si tiez na tom rovnako tak asi to iste.mna to caka tak za tri dni cca ☹

mata_ba
28. jún 2012

@kikaneu 🙂 dakujem..veru,aj ja nam to zelam...no,kedze nastupujes do prace,tak teda dovolujem mrchani do novebra prist...a potom uz nie 😉 mne by stacila len tato 😀

mata_ba
28. jún 2012

@mistisa no ja som vzdy prve dva dni krvacala a potom uz menej a menej...a teraz? 3 dni pohodicka a dnes..hrozne..asi sa pozabudla...alebo zeby si mrchana povedala,ze no dobre,staci na 9 mesiacov..tak jej teda este pridam.. ??? 😅 😀

mistisa
28. jún 2012

@mata_ba noooooo to by bolo najlepsie 😉 ze by mala aspon trosku rozumu? Dufam ze to tak bude 😉😉 ja som sa dnes zobudila s bolestami hlavy ☹

kikaneu
28. jún 2012

@mistisa ja už si pochlipkávam gynastan 🙂 a tebe sa tá teplota nejak stále drží.....som mrkla graf 😉
@mata_ba óooo ďakujem za dovolenie 🙂 a ja zas tej tvojej zakazujem chodiť budúci mesiac 🙂
och, ale kŕče mám riadne....dnes to asi bez tabletky nepôjde 😒

mata_ba
28. jún 2012

@mistisa ja take stastie nemam 🙄 moja,daj si tabletku..alebo sa riadne napi..niekedy mi to pomoze..

@kikaneu moja ☹ tak si ju daj,nech sa to este viac nerozvinie....ja zatial na tabletku nie som...oooch,tak ja ja dakujem..dufam,ze ta dobre pocuje 😀

franzziska
28. jún 2012

@mistisa 😉 😉

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba idem po ňu....nie je to také hrozné, ale keďže potrebujem ísť do dediny do obchodu, tak si ju radšej dám
to dúfam aj ja, že ma počula a zľakla a už nepríde 😉

mistisa
28. jún 2012

@kikaneu no akosi ano hm 😉😉 no uvidime co to bude v pondelok som chytila vyvolavacku tak cakam 😉😉 som zvedava a ty si kolky DC? Posledna mrcha ano? 😉

mistisa
28. jún 2012

@mata_ba veru dam si pohar vodovodovej vody chachacha 😀😀😀😀😀 aky nazov 😉😉 vidiet ze spim 😉 este 😉

kikaneu
28. jún 2012

@mistisa viem, viem 🙂 tak len čakaj, najlepšie by bolo keby nechodila 🙂 ja som 2DC len a nie je to moja posledná mrcha....ja teraz nemôžem mať bábo (teda môžem, ale mám z toho strach) idem do novej práce od septembra 😉

mistisa
28. jún 2012

@franzziska 😀😀😀 i ked moc do smiechu mi neni ale aspon takto 😉

mata_ba
28. jún 2012

@kikaneu no ved uvidime..ale uz teraz sa obavam,ze to nebolo pre nu dost razne 😀

@mistisa len si daj..ta je naj 🙂

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba veď keby to bolo také jednoduché, tak by sme všetky boli tehu vtedy kedy chceme.....a život taký nie je 😉

mistisa
28. jún 2012

@kikaneu jaj ano to si pisala no vidis asi si dam do alchemilkoveho caju aj ginko 🙂🙂🙂 a inak co nove?

franzziska
28. jún 2012

@mistisa preco nie?

mata_ba
28. jún 2012

@kikaneu zial nie...aspon toto keby tak fungovalo..neboli by detske domovy a iba chcene deticky by boli 🙂

kikaneu
28. jún 2012

@mistisa 🙂 inak nič...treba mi ísť do obchodu a nechce sa mi 😀

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba no veru....ale to by bol život príliš jednoduchý.....

mata_ba
28. jún 2012

@kikaneu to je fakt..aj ked na komplikacie je kopec dalsich veci 🙄

mistisa
28. jún 2012

@franzziska sesternicku uz mam v nemocnici vcera jej pichli uz dve injekcie ☹🙂
-( ☹ chuda moje ☹

mistisa
28. jún 2012

@kikaneu no pekne ja uz sa hodinu chystam dokine kvoli Pn chacha 😉😉

kikaneu
28. jún 2012

@mata_ba to hej, ale netráp sa, my dve to neovplyvníme ani nezmeníme.....musíme len žiť svoje životy najlepšie ako vieme 😉

kikaneu
28. jún 2012

@mistisa dnes je lenivý deň

franzziska
28. jún 2012

@mistisa tk vies ako to je...ten usmev je len nas, nik nam ho nevezme...co by sme robili bez neho???

mistisa
28. jún 2012

@franzziska presne tak no ja sa len smejem skoro stale tak neviem co by som bez neho robila 😉 a ty ako micik?

kikaneu
28. jún 2012

@mistisa
@mata_ba kočky idem ja do toho obchodu 🙂 je to nevyhnutné....majte sa 🙂

mistisa
28. jún 2012

@kikaneu no to ano 😉 musim sa ale rozhybat 😉 idem este za sesternicou do nemocky tak nech som čulá 😉

mistisa
28. jún 2012

@kikaneu okiii a mama co nam kupis? 😀😀😀

mata_ba
28. jún 2012

@kikaneu to mas velku pravdu..oki,utekaj 🙂

@mistisa a co je sesterke??