Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 jj kiezby to tak bolo....ale s tou marodkou to musim nejako vymysliet
@purina12345 a ten balicek sa podla mna vobec neoplati ved to je vela penez. a tie peniaze mozes mat rovno doma odlozene, aspon neskoncia niekomu inemu vo vrecku. ktovie co este vymyslia a komu zoberu zasa
@purina12345 ahaaaa...a ty to máš predplatené?
si pripadam pri tych vsetkych vyrazoch a skratkach ako uplny debil...
ahojte kocky su tu este nejake snazilky?? my sa s olovickou snazime uz viac ako rok, doktorka ma stale cas ale mienim ju cim dalej tym viac bombardovat.... uz neviem ... priatel straca nadej na spolocne dieta :( a teraz je to este o to horsie ze sme spolu asi iba tak tri dni za mesiac :(
@purina12345 Asi mas pravdu ale neviem ako to do rana vydrzim .... 😠
@lusinda1989 ahoj, tak to je dosť blbé že ste tak málo spolu, žena je plodná 12-24 hodín a spermošky prežijú 2-4 dni a aký mávaš cyklus? vieš kedy mávaš ovu?
@l_e_n_o_c_k_a ja meriam digitálnym s jednym desatinnym miestom...malo by sa s dvomi, ale mne zatial ten s jednym staci...ides to skousit?
@purina12345 diky, pockam a uvidim 😀 😀 a ty ako, už ti skoncila mrcha?
@purina12345 no hej ale nastastie si to mozeme naplanovat boli sme spolu aj castejsie byvali sme spolu pol roka a aj tak sa nam nezadarilo cyklus mavam nepravidelny a ovu ani neviem kedy mavam kedysi som si meriavala bazalnu teplotu ale nejak som sa z toho nevedela vysomarit...
@lusinda1989 tak možno by si to mohla znova skúsiť s meraním a značiť tu: http://www.fertilityfriend.com ono ti ju potom aj samo vyznačí a aký mávaš cca cyklus?
@l_e_n_o_c_k_a neboj aj u mna to tak bolo...este sa stale do niektorych veci dostavam
@lucecita áno, som 8DC a teraz mám dilemu kedy začneme zo snažilkovaním lebo chcela by som aby mali teraz čas spermošky sa vypracovať 🙂 tak asi od 10DC začnem testovať, uvidím
@purina12345 cca je tazke niekedy mi aj mesiac meska ale tak cca okolo 34
ale ste tu toho od vcera popisali 😀
tak sa mi zda, ze sa tu ztehotnieva 😝 😝 😝 vsekym adeptkam na testovanie drzim moc palce aby ste si tam vsetky nasli // @delideli @momamo @alyce @nativnativa @ kikaneu @vardzikova a vsetkym ostatnym prajem uspesne snazilkovanie 🙂
ja budem stresovat az o tyzden...dnes som len DC20 (5DPO) takze este si musim pockat. tento mesiac bude cakanie trosku lahsie...v pondelok letime s mm na slovensko a dufam ze cestovanie a to ze budem s mojou rodinkou ma natolko rozptyli ze sa nebudem mat cas sa sledovat a pocitat dni...no uvidime ako to pojde 😀
@lusinda1989 tak treba fakt bombardovať doktorku nech ti dá niečo na upravu cyklu 😒
@jorgie bože ako to ubehlo, to už v pondelok letíte? tak to bude super že máš takýto spôsob na premenu myšlienok, držím ti moc palčeky 😵
@delideli no miriam uz palili prsteky pekne dlho , ako ju ja poznam ona sa testovala kazdy mesiac 😀 😀 , dnes je 12dpo ... a vidis , podarilo sa 😉
...nervozita pred zajtrajšou histológiou je obrovská ☹ ☹ ☹ máte skúsenosti s histológiou na prsníku?
@jorgie to máš super spôsob na zmenu myšlienok 🙂 ja sa síce nešťažujem, kým som v práci tak niet času myslieť na kadejaké príznaky-nepríznaky....doma je to už trošku horšie, lebo sa mi nič nechce a potom len rozmýšľam, keby sa tak dala vypnúť hlava ako sa dá telka 🙂 to by bolo 🙂 ale držím palce a prajem príjemný let domov 🙂
@purina12345 tak šup šup do snaženia, nech to konečne vyjde a diablíci sa trafia kde majú 😉 😉 😉
@kikaneu no ja tiez normalne nemam problem so sledovanim....tak do DC25 no a potom, ked sa mrcha blizi tak si neviem pomoct a moje podvedomie sa zacne so mnou zahravat.....
@purina12345 ano, uz v pondelok, uz sa neviem dockat 🙂 este 3 dni v robote a potom dovolenka az do Noveho Roku. Doma som uz dva roky nebola tak sa strasne tesim...
baby tu sa pise o sto sest, nie , ze by som vas nemala rada 😉 , ale musim vrtat do inych diskusii, kedze sa mi to risuje na kliniku, a vobec som v tom nie doma, ale uz mam neake info, hotovy porod, Boze ja neviem co mna este na tomto svete caka, koli miminu, takze aspon nech su tie tri, a nie ze pri tom mozno raz zmrazovani zmrnu a ostanu biele, chceme mulatka, ale nerobim si srandu 😉
uvidim co vymodlim pod ten moj krasny stromcek 😀
a kaslem na liker aj ma presla chut, z tych novych informacii, aja, ze som jedina pod slnkom ktorej sa nedari po roku, ale to som sa divila, ked som citala diskusie, neviem ake mame statistiky , ale ved je to jedno baby ako baby
len nech sa ich dozijeme do tych krasnych dochodkov 😀 😀 😀 😀 😀
@momamo moja rano budeš testovať ? 😲 😲 😲 😀 😀 😀 😀 😀 nezabudni podať spravičku iba pozitivnu 😉
@lucecita : ja som mala kedysi histologiu z prsnika robenu,ked som si nasla hrcku..bol to fibroadenom, takze taky malicky benigny (nezhubny) nadorcek, takze to bolo ok..ale tiez som sa bala..o mesiac idem zasa na kontrolny ultrazvuk kvoli cyste,ktora ak sa nezmensi, budu mi do nej pichat..boeee.. 😝 drzim palce, nech je vsetko ok, co aj verim,ze bude 🙂
@jorgie tak ti prajem prijemny let domov , oddychni si aspon trošku vypneš z toho kolobehu 🙂

@alyce mojka poradit mi testnut aj teraz??? moze nieco ukazat??? nevydrzim too a celkom mi aj treba cikat 😀 😀 😀 😀