Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 no ako ti je fajn ze? hm? my sme boli po obchodoch a este aj pojdeme 🙂 🙂 tak tak mam ja dnes rozlietany dnik 🙂 🙂
@franzziska ajoj nie nic mi nedoslo pockaj idem este kuk ci som to neotvorila a nic lebo som bola cez mobil niekedy mi to zblbne teraz som cez komp tak idem kuk 🙂
@mata_ba jeeeej no super tak radosticky si robis co? ja zas do bytu klasika 🙂 ale bola som s maminou lebo som jej pomahala piect torty tak za pomoc mi kupia rifle dve tricka a pekne topanky na platforme 🙂 ze mi nebude davat peniaze lebo si kupim zas nieco do bytu a nie na seba chichichi 😀 😀 😀 kedy idete na dovcu? a kam? my budeme tento rok domka maximalne na chalupke nasej ale more nehrozi 🙂
@mata_ba jej no super 🙂 tak mas uz pomaly aj pobalene co? nech mate krasne pocasicko moja vam prajema poriadno si oddychnite a zrelaxujte sa aby sa vam hned podarila fazulienka 🙂 ako ti to vychadza? tusim budes mat ovulu cez dovcu nie? hm? ci ako ? joj moja poriadno sa tam snazilkujte nech si doveziete zm dovcy uz fazulku 🙂 ja som si take sandalky kupila 🙂 🙂 celkom sa fajne v nich aj chodi 🙂
@mistisa
@mata_ba
@azzura a ty ako moja????ako teplotka?
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
stále takto....už som nervozna...ak budem musieť nakoniec na vyvolávačku 😠
@mattuliatko30 nooooo mojka ale ako neviem no teplotka je inak krasna 🙂 neviem neviem teda a kedy ma byt mrchana? ja osm dnes takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... uz tri dni na tom istom hm 🙂 🙂 uvidime snad uz dorazi mrsinka 🙂 🙂
@mattuliatko30 no moja povedzme si pravdu ze tvoj grafik mi napoveda ze tvoja mrcha ma dovolenku 9 mesiacov 😝 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😎 takze dufam ze ta napoveda aj bude skutocnost 🙂 🙂
@mattuliatko30 no som veeeelmi zvedava,ako dopadnes...ale skus to poriesit do stredy prosim 😀 a si sa mi nevyjadrila na moju fotoblogovu sutaz 😀
@mata_ba až taký dlhý som nechcela 😀 a ako azzura?..nevieš?:---ako je na tom s teplotkou?
@mattuliatko30 kukni moj fotoblog 😀 ale to len zo srandy som dala...no a o azzure viem,rano sme si pisali...napisala mi: ahoj, beloba na teste http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@mistisa ty chces vyhrat,co? 😀
@mattuliatko30 vsak je 13 ci 14 DPO..to nie je skoro...
čaute babuľky 🙂 tak ja oddnes oficiálne zahajujem prázdniny......s totálnou apatiou či depkou, či ako to nazvať.....nič sa mi nechce, ani len ísť von a vyvaliť sa na lehátko......v kuchni mám taký bordel, že si to neviete ani predstaviť....ale kašlem to, idem na to lehátko a upracem cez obed, keď sa nebude dať vonku vydržať 🙂
včera to bol v robote náročný deň....fakt som len tak tak udržala slzičky....a keď sme odchádzali, nastupovala som do auta, tak sa mi ešte aj šaty roztrhli....ako je rázporok, tak sa zväčšil, no ešteže kolegyňa vedela o jednom obchodíku, kde mi to šikovná pani za dve minútky a 70 centov zašila 🙂 lebo by som chodila ako blbá po meste 🙂 a vy sa máte ako?

ahojte babulky 🙂 zase som tu dlho nebola, nemam cas docitat ☹ . takze ktora je tu tehotna??? podme podme, urcite niekto pribudol... 😉 . mne zatial pani mrcha meska, mala prist v stredu, ale kedze aj ovulku som mala posunutu, ocakavam ju az buducu stredu... takze na porazenie.... budem musiet robit daco na upravu cyklov, lebo sa snazime vlastne od polovice aprila, ale boli to len dva cykly zatial....otraaaaas. ym mi pride dalsia mrcha bude jul... 😠 . citala som o alchemilke, len neviem, ci ju tu zozeniem...