icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

iwi9
29. jún 2012

ahojte babulky 🙂 zase som tu dlho nebola, nemam cas docitat ☹ . takze ktora je tu tehotna??? podme podme, urcite niekto pribudol... 😉 . mne zatial pani mrcha meska, mala prist v stredu, ale kedze aj ovulku som mala posunutu, ocakavam ju az buducu stredu... takze na porazenie.... budem musiet robit daco na upravu cyklov, lebo sa snazime vlastne od polovice aprila, ale boli to len dva cykly zatial....otraaaaas. ym mi pride dalsia mrcha bude jul... 😠 . citala som o alchemilke, len neviem, ci ju tu zozeniem...

mistisa
29. jún 2012

@mattuliatko30 no ako ti je fajn ze? hm? my sme boli po obchodoch a este aj pojdeme 🙂 🙂 tak tak mam ja dnes rozlietany dnik 🙂 🙂

mistisa
29. jún 2012

@mata_ba ajooj mici mi sme behali po obchodoch este aj pojdeme tak tak dnes mam nejaky rozlietany den 🙂 bola som u dokiny dohodnut njake veci 🙂 tak tak 🙂 🙂 a ty co v pracicke?

franzziska
29. jún 2012

@mistisa ahoj tu moju ip si nedostala?

mistisa
29. jún 2012

@franzziska ajoj nie nic mi nedoslo pockaj idem este kuk ci som to neotvorila a nic lebo som bola cez mobil niekedy mi to zblbne teraz som cez komp tak idem kuk 🙂

mata_ba
29. jún 2012

@mistisa ahojky,aj ja som sa prave vratila..som si bola kupit plavky..nie je to to,co som chcela,ale lepsie ako nic 😉 a dnes alebo zajtra pojdem este do tesca kupit veci na dovcu a plienkovu torticku 🙂

mistisa
29. jún 2012

@mata_ba jeeeej no super tak radosticky si robis co? ja zas do bytu klasika 🙂 ale bola som s maminou lebo som jej pomahala piect torty tak za pomoc mi kupia rifle dve tricka a pekne topanky na platforme 🙂 ze mi nebude davat peniaze lebo si kupim zas nieco do bytu a nie na seba chichichi 😀 😀 😀 kedy idete na dovcu? a kam? my budeme tento rok domka maximalne na chalupke nasej ale more nehrozi 🙂

mata_ba
29. jún 2012

@mistisa jej,aj ja hladam nejake botky na platforme,ale nejak som este nenasla to prave..hladam dalej 🙂 a ano,sem-tam treba aj sebe spravit radost 🙂 a na dovcu ideme vo stvrtok rano 🙂 na 12 dni do Tuniska 🙂 a ved aj na chalupke si super oddychnete,nie? 🙂

mistisa
29. jún 2012

@mata_ba jej no super 🙂 tak mas uz pomaly aj pobalene co? nech mate krasne pocasicko moja vam prajema poriadno si oddychnite a zrelaxujte sa aby sa vam hned podarila fazulienka 🙂 ako ti to vychadza? tusim budes mat ovulu cez dovcu nie? hm? ci ako ? joj moja poriadno sa tam snazilkujte nech si doveziete zm dovcy uz fazulku 🙂 ja som si take sandalky kupila 🙂 🙂 celkom sa fajne v nich aj chodi 🙂

mattuliatko30
29. jún 2012

@azzura čauko...stále rovnkaku 37,2 😖

franzziska
29. jún 2012

@mistisa no ehm sa mi nevenujes 😀 😀

mattuliatko30
29. jún 2012

@mistisa
@mata_ba
@azzura a ty ako moja????ako teplotka?
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
stále takto....už som nervozna...ak budem musieť nakoniec na vyvolávačku 😠

mistisa
29. jún 2012

@mattuliatko30 nooooo mojka ale ako neviem no teplotka je inak krasna 🙂 neviem neviem teda a kedy ma byt mrchana? ja osm dnes takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... uz tri dni na tom istom hm 🙂 🙂 uvidime snad uz dorazi mrsinka 🙂 🙂

mistisa
29. jún 2012

@franzziska no ved som ti odpisala kde si teta? dve dokonca 😀 😀

mattuliatko30
29. jún 2012

@mistisa tak dúfam,že skoro...a budeme spolu mrchovať

mistisa
29. jún 2012

@mattuliatko30 no moja povedzme si pravdu ze tvoj grafik mi napoveda ze tvoja mrcha ma dovolenku 9 mesiacov 😝 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😎 takze dufam ze ta napoveda aj bude skutocnost 🙂 🙂

mata_ba
29. jún 2012

@mistisa ale kdeze...balit budem az v utorok 🙂 a ja neviem..ovulku mavam teraz az na nejaky 27 DC,tak to uz aj doma budeme 🙂 aj ked,dnes ma nejak pobolieva a picha na pravej strane podbruska..neviem,co to zase je 🙄 a moja,ja proste viem,ze sa vratime dvaja 🙂

mata_ba
29. jún 2012

@mattuliatko30 no moja..si chcela dlhsi cyklus a teraz sa nevies nedockat 😀

mattuliatko30
29. jún 2012

@mata_ba no to som si teda dala 😀 😀
@mistisa nemyslím si moja...ale tak vyčkám...čo bude...

mata_ba
29. jún 2012

@mattuliatko30 no som veeeelmi zvedava,ako dopadnes...ale skus to poriesit do stredy prosim 😀 a si sa mi nevyjadrila na moju fotoblogovu sutaz 😀

mattuliatko30
29. jún 2012

@mata_ba až taký dlhý som nechcela 😀 a ako azzura?..nevieš?:---ako je na tom s teplotkou?

mattuliatko30
29. jún 2012

@mata_ba akú?nebola som tu..kde ?čo?...hm?

mata_ba
29. jún 2012

@mattuliatko30 kukni moj fotoblog 😀 ale to len zo srandy som dala...no a o azzure viem,rano sme si pisali...napisala mi: ahoj, beloba na teste http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6

mistisa
29. jún 2012

@mata_ba no ved ano to staci 🙂 noooo moja ale budete oddychnuty aj ked pridete dvaja ale budes tam mat vsetko oki tak hned otehu a to vychadza za tie dva mesiace ako som povedala vies? 😀 😀

mattuliatko30
29. jún 2012

@mata_ba tak ešte je asi skoro....na jej test

mata_ba
29. jún 2012

@mistisa ty chces vyhrat,co? 😀

@mattuliatko30 vsak je 13 ci 14 DPO..to nie je skoro...

mistisa
29. jún 2012

@mata_ba jasneeeeeee 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som zvedava ci vyhram 🙂 🙂

luszia
29. jún 2012

@mattuliatko30 Tak si oddychni a uzi si vikend 🙂 🙂

mata_ba
29. jún 2012

@mistisa no tak to aj ja 😀

kikaneu
30. jún 2012

čaute babuľky 🙂 tak ja oddnes oficiálne zahajujem prázdniny......s totálnou apatiou či depkou, či ako to nazvať.....nič sa mi nechce, ani len ísť von a vyvaliť sa na lehátko......v kuchni mám taký bordel, že si to neviete ani predstaviť....ale kašlem to, idem na to lehátko a upracem cez obed, keď sa nebude dať vonku vydržať 🙂
včera to bol v robote náročný deň....fakt som len tak tak udržala slzičky....a keď sme odchádzali, nastupovala som do auta, tak sa mi ešte aj šaty roztrhli....ako je rázporok, tak sa zväčšil, no ešteže kolegyňa vedela o jednom obchodíku, kde mi to šikovná pani za dve minútky a 70 centov zašila 🙂 lebo by som chodila ako blbá po meste 🙂 a vy sa máte ako?