icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

iwi9
3. júl 2012

a takato predpoved na dalsie 2 tyzdne 😠 😠 😠 😠
http://www.zoover.co.uk/northern-ireland/noord-...

kikaneu
3. júl 2012

@iwi9 ja viem, írsko, je írsko....ale ani toto čo tu máme my nie je bohviečo, 32 stupňov ukazoval teplomer pred hodinou....inak, v tehu by sa zelený čaj nemal.....
graf: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 ano ano ja to hovorim ze dovolenka bola uspesna 🙂 ved sme ti to hned pisali ze ked pojdes na SK sa zadari 🙂 doma je doma 🙂 🙂 presne tak uz nechcem o nej ani pocut nie ju este vidiet 😀 😀 😀 😀 😀

iwi9
3. júl 2012

@kikaneu ?? to vazne? ani biely? oou...tak ale pre baby sa ho vzdam... vzdala som sa uz pred 2 mesiacmi aj kavy, zvladnem aj toto.... 😅

mistisa
3. júl 2012

@mata_ba hm no zazujmave hm mozno fakt ovulienka 🙂 🙂 ani nekupis? no moja neviem mam pocit ze pridete z dovolenky traja 🙂 🙂

petrusska
3. júl 2012

Ďakujem za privítanie 😉 snažilkovanie ešte nezačalo...dali sme tomu voľný priebeh. Vysadila som HA a už som 4mesiac bez mrchy. Niekde som sa dočítala, že ak nie je mrcha nemôže byť ovulka, iné baby zasa písali, že ovulka môže prebiehať aj bez mrchy, tak som teraz mimo 🙂

kikaneu
3. júl 2012

@iwi9 no študovala som kadečo keď som bola tehu, tak zelený, čierny si pamätám 😉 možno by jedna šálka denne neuškodila, neviem, ale načo riskovať, no nie ? 😉

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 noo hnusoba jedna.ja som si uvarila majorankovy cajik matka mi poradila tak snad pomoze.jej pomaha tak dufam ze bude aj mne 🙂 ale taku ulavu citim troska.ale pozri si micka ci mozes zeleny cajik lebo viem ze je dost aj byliniek co tehulky nemozu oki? 🙂 🙂 jej super ze tehulka ako to pekne vyznie ze? 😉 😉

iwi9
3. júl 2012

@kikaneu no mas pravdu, uz som to nasla aj ja... a co ten biely? ten je bez teinu.... viac menej som zavisla hlavne na nom, je to odroda zeleneho caju, len mlada a bezteinova... ale radsej nebuem...

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 http://www.metabolickecentrum.sk/pdf/caj.pdf kukaj micik nepi ho radsej neodporucaju ho v tehotenstve ani pri dojceni dostava sa k plodu a moze poskodit tak pozor 🙂 🙂

iwi9
3. júl 2012

@mistisa no veru, asi radsej zeleny ani biely nebudem... bylinkove caje ja nepijem, ovocne su mi sladke... a inak pijem len balenu cistu vodu... takze asi budem len na vode 😒 . ale tak mne to nevadi, budem pit aj vlastny moc ak to babatku prospeje 😀 😀

mistisa
3. júl 2012

@petrusska ahojkaj moja 🙂 nestiham to tu citat chichichi 😀 vitam ta medzi nami snazilkami.no reagujem hlavne na to ze ked neni mrcha tak neni ovulka to je pravda .ja mrchu bez vyvolavacky nemam a tym padom ani neovulujem ☹ teraz zacinam brat clostyl a od piatku injekcie tak uvidim buducu stredu idem na folikulometriu ci dorastli foliky 🙂 minuly cyklus som len clostyl brala a dorastli iba na 10mm.este sa preberaju asi vajecniky bo som tri mesiace po laparke . mala som zhrubnute steny vajecnikov a ovulu som nikdy nemala. tak tak.a nechces ist radsej na vyvolavacku?

iwi9
3. júl 2012

@iwi9 dakujem... nuz ved aj voda je dobra 🙂

kikaneu
3. júl 2012

@iwi9 ten biely neviem.....

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 chachaha exotka 🙂 no pisu tam vyslovene ze sa dostava k babatku a stimulujuci ucinok je pren skodlivy tak radsej bud len o vode 😀 😀 ale ved su cajiky ktore mozu tehulky 🙂 🙂 daj si ovocny pre chut 😀 😀 😀

iwi9
3. júl 2012

@petrusska nuz urcite chod dokinovi... 4 mesiace je vela, treba si najst cas, urcite sa ti to vyplati

iwi9
3. júl 2012

@mistisa no ved jasne, tu sice tehotensky caj nemaju ( ja vravim ze toto je zapadakovo)ale tak voda je fajn...

iwi9
3. júl 2012

@kikaneu skusim sa spytat doktora...

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 paci moja http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/bylin... aka som ja dobra ze? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

iwi9
3. júl 2012

@mistisa
@kikaneu inak kocky dakujem za upozornenie... ste zlate 😲

iwi9
3. júl 2012

@mistisa jeeej dakujem moja 🙂 ten rooibos ma zaujal, ten tu tusim maju...

iwi9
3. júl 2012

@mistisa a prave som zistila, ze sa tu da kupit nejaky tehotensky cajik 🙂)

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 no super tak si len taky kupuj 🙂 🙂 a citis sa ako?

iwi9
3. júl 2012

@mistisa celkom fajn, len mam dost tlaky v podbrusku...

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 no to si krpcek ustiela vies ved sa musi citit dobre bude tam 9 mesiacov 🙂 🙂

iwi9
3. júl 2012

@mistisa ved ano uz teraz sa roztahuje prcek jeden 😀 😀 ale kludne, len nech viem, ze je vsetko ok ...

kikaneu
3. júl 2012

@iwi9 skús a neďakuj 😉 nie je predsa začo

mistisa
3. júl 2012

@iwi9 bude neboj 🙂 🙂 a budes doma ?

petrusska
3. júl 2012

@mistisa ja som mala úraz chrbtice a preto mávam problémy s mrchou, pri HA bola ako hodinky hoci trvala len 2-3dni. JJ musím ísť k doktzorovi, len som bola vycestovaná a pred odchodom som nechcela niečo riešiť, keď som bola ďaleko, ale už som späť tak treba riešiť, snáď to nebude nič vážne a je to len taký šok pre telo po vysadení HA. 2-3dni do mesiaca ale mávam taký biely výtok tak neviem čo by to mohlo byť, som bola v tom, že to je ovulka 🙂

iwi9
3. júl 2012

@mistisa nieee, ja mam v pohode roboticku 🙂) som tam jedina zena na nasej smene a manazeri sa ku mne chovaju ako k dcerenke a strasne mi vzdy pomahaju ( som v treningu/zaucbe na manazerku), takze kym bude vsetko v poriadku, nemam preco ostavat doma....