icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

momamo
7. dec 2011

@vardzikova ale nhoooo co si mi nedavno napisala optimisticke myslenie 😀

momamo
7. dec 2011

@vardzikova 😀 😀 😀 ja mam vo zvyku sa strieskat pravidelne na zem a to nemusim byt ani na stekloch 😀 😀 aj moj drahy mi vzdy vravi ze on nevie co bude robit ked budem tehu, ked sa vsade vytrepem,,,co uz budem sediet iba doma 😀

kikaneu
7. dec 2011

@sussi29 ja sa to chystám riešiť s lekárom po novom roku 🙂

momamo
7. dec 2011

tak uz som si konecne aj foto dala 🙂 aby ste ma videli 😀

kikaneu
7. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a to je pravda, ja momentálne nemám kartu nikde a zvažujem kam si ju dám 🙂 tak mám do konca mesiaca čas na rozmyslenie 🙂

lucecita
7. dec 2011

@purina12345 nevyznačilo mi to červenou, len 23.12. je v takýchto dvoch : _I _I označené....ďakujem za podporu, zajtra podám hlásenie, ak sa mi bude po lokálke dať....ešte som ju nemala....to mi z nej ale zle nebude,žeeee? ja som taký strachoprdko 😀 😀 @vardzikova @delideli

lucecita
7. dec 2011

@kikaneu ďakujem za vysvetlenie...lebo som sa normálne zľakla že vo co gou 😀 😀 😀 😀

kikaneu
7. dec 2011

@lucecita pohoda, keď viem, tak poradím 🙂

l_e_n_o_c_k_a
7. dec 2011

manželik ma chtíča, no nemozeme, v piatok ide na ten spermiogram... a ja v poslednom case akosi nemam chut, lebo po sexe ma dole vsetko stipe... a to len posledny mesiac, co by to mohlo byt?

kikaneu
7. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a možno mykóza aj mňa tento týždeň všetko štípalo aj keď sme nesexíkovali vôbec, manžel sa už nevie dočkať zajtrajška 😎

l_e_n_o_c_k_a
7. dec 2011

@kikaneu jednodnova mykoza? lebo mna to stipanie do rana preslo 😀 skor si myslim, ze to moze byt nieco z vlhkostou alebo kyslostou prostredia, ci si myslim zle?

jorgie
7. dec 2011

mne uz asi preskakuje...este som len DC20 a boli ma podbrusko tak ako pred mrchou....je to normalne? myslim, ze sa moje telo so mnou zahrava ☹ na mrchu je este strasne skoro, aj ked sice minuly mesiac prisla na DC 26, ale predtym to bolo 30, 27 a 28 ...neviem co si mam mysliet...... 😖

spula22
7. dec 2011

cafte baby ja som dnes 21DC a mala som dnes taky divny vytok.taky biely a husty....neviete co to moze byt? 😒

delideli
8. dec 2011

dobre ranko 🙂
u mna ziadna valna zmena : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2

@jorgie : to mozu byt bolesti pri uhniezdovani fazulky 🙂
@spula22 : biely a husty vytok moze byt jeden z prvych priznakov tehu 🙂

simonkazga
8. dec 2011

@delideli http://www.fertilityfriend.com/home/3986b3 Dobré ránko. Chváľa bohu, ani u mňa :D a to ma včera tak vytočili, že som si lahla o deviatej s bolesťami v podbrušku. Už sa to ukludnilo. Dúfam, že to tento raz bude konečne fazuľka vytúžená :D

simonkazga
8. dec 2011

@delideli ešte jedna otázka, delideli prezradíš mi prosím čo píše ff, koľko percent tehu testov je pozitívnych na 13DPO? U mna by to mala byt teoreticky nejaká sobota, možno by som riskla kuknutie jedným očkom na test. Alebo mám počkať do 35D?

eri28
8. dec 2011

caute baby 😉

momamo
8. dec 2011

@vardzikova
@delideli
@lucecita
@kikaneu
@purina12345
@alyce KOCKY!!! Tak rano som testovala, tak sa mi cukutkalo ako ste na mna mysleli 😀 ANOOOOO Boli ten 2// druha bola silnejsia ako duch a myslim si ze zajtra by uz mohla byt uplne silna..JA SOM V SOKU..!!! Naozaj som to necakala...Ste prve ktorym som to povedala🙂))))) Foto nedam leboo som to vsetko ledva rano stihala tak ak az ked pridem z prace domov... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ivka228
8. dec 2011

@momamo: supeeeeer, blahozelam. to je uzasne. mame zase dalsiu tehulku 🙂

momamo
8. dec 2011

@ivka228 dakujem tak ale bojim sa ze ked si spravim ked pridem z prace domov ze tam uz nebude ☹ ...

carie32
8. dec 2011

@momamo gratulujem!! vidím že nám tu začali pekne pribúdať tehulky, super kočeny len tak ďalej 🙂 !!

momamo
8. dec 2011

@carie32 dakujem dakujem ...🙂

carie32
8. dec 2011

@simonkazga dobré ránko! graf máš kráásny! že by sa zadarilo 🙂 ?? Skúsiš cez víkend testnúť? Jáj moja s tým rozčulovaním sa ani nehovor, ja som včera mala úplne hrozný deň... Po ceste do práce som sa dobre nahnevala, a v práci to len vyvrcholilo 🙄 Ale tak dneska je už lepšie..

gelinka75
8. dec 2011

@momamo to je super, velmi gratulujem, neboj, ked tam raz ciarky boli, nemaju preco nebyt aj na dalsom teste 😉

delideli
8. dec 2011

@momamo : hned som zapla pocitac,len ,co som dorazila do roboty...jupiii...veeeelmi gratulujem 🙂 a tesim sa s tebou.. 🙂)) a tiez si myslim,ze ciarky uz tam ostanu, len ta 1 bude silniet 🙂

momamo
8. dec 2011

@gelinka75 ja viem ..🙂 len ma zas tak zvlastne pobolieva podbrusko..

delideli
8. dec 2011

@simonkazga : pekny grafik, nech len vydrzi 🙂 ja som mala zase rano take divne pocity v podbrusku a prsia ma bolia trocha menej,tak neviem,ci sa vobec dostanem k testovaniu,ci ma nezaskoci mrcha..snazim sa este dufat,ale pripravujem sa radsej aj na tu horsiu moznost..
na 13DPo pise 75 percent 🙂 ja sa sama neviem rozhodnut, kedy testnut..

momamo
8. dec 2011

@delideli ja som na vas myslela od rana,,ako vam to napisem ..🙂 kocky ja som stale v soku ..

chorucka
8. dec 2011

@momamo aj ja gratulujem Supsup z navodom lebo ja neviem cim sa viac smazime tim je to nejak horsie. Teplota mi klesa a to by mala stupat a podla ultrazvuku z utorka ovu by mala prist sobotu 😖

momamo
8. dec 2011

@chorucka tak moj navod je asi taky ze sme sa snazili skoro pol roka a teraz posledny mesiac som bola u doktora a ten mi presne odsledoval ovulaciu a vidis podarilo sa🙂)))))