icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
4. júl 2012

@moni1007 ahoj no tepltota mi stupla, http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db vymazala som vcerajsi pokles a ovu mi vyznacilo na sobotu ale tiez si myslim podla ovu testu, mikroskopu a hlienu a bolesti v podbrusku ze bola v nedelu. v nedelu a pondelok sme mali sexik, tak uvidime. inak vie ovplyvnit teplotu to ze som bola o druhej v noci cikat???? tym myslim ze som sa postavila, bo uz mi islo roztrhnut mechur.🙂 takze ovulujeme spolu asi uvidim ako budem mat teploty dalsie dni. inak to ma mrzi ze ste sa povadili aspon ked sa vrati bude udobrovaci sexik🙂))))) inak moni da sa otehotniet aj vtedy napr. ak by som mala ovu v sobotu a sex az v nedelu ?

mattuliatko30
4. júl 2012

@su_san ahoj moja...tak super..už máš aj knižočku....tak nech bábenko pekne rastie...a nech si tehu už len užívaš 🙂

mattuliatko30
4. júl 2012

@mistisa ahoj moja.....aj ja som cca 4dc...ale mrcha slabá....takúto som ešte nemala...asi kôli tým liekom...tak som rada..už sa mi zdá, ako by som ani nemala...

micak
4. júl 2012

Ahojte,
stalo sa vam, resp. stretli ste sa s tym, ze vam rano byvalo nevolno, ale na teste este neboli ciarky? Ze sa zjavili az neskor?
Ďakujem!

moni1007
4. júl 2012

@zuzanka9999 ahoj moja. tak mne posunulo ovu na nedelu, tak ako som to aj cirila. ja viem,ze bola v nedelu a teplota mi to len potvrdila http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
podla mna si si tu teplotu nemala vymazavat, mala si si to nechat tak a videla by si, ake si mala dalsie teploty. no neviem o ktorej meravas, ak si potom spala este v klude par hodin, tak be to nemalo mat velky vlyp... a ak by ti to ovplyvnilo teplotu, tak by si ju mala vyssiu ako by povodne bola... a co sa tyka otehotnenia, tak sanca tam je, ale urcite je lepsie, ked je sexik pred ovu, aby si tam tie potvorky pockali. lebo ked je sexik po ovu, vajko tam uz nemusi byt...

zuzanka9999
4. júl 2012

@moni1007 no kazdopadne si myslim ze ovu bola v nedelu a nie sobotu. Uvidime no moc nadeje do toho nevkladam. Lenze ak si to nevymazem tak ovu mi to nevyznacilo. Kaslem na to bude ako ma byt moc sa sledujem. Tebe to pekne vyznacilo🙂 ja uz to nebudem riesit lebo my si to nikdy nevieme nacasovat s mm:((((

moni1007
4. júl 2012

@zuzanka9999 no ale vsak ked si myslis,ze si mala ovu v nedelu, tak to ste mali aj sexik. tak to je dobre, nie? nie ako my, dva dni pred ovu. a vsak ked ti ju neoznaci teraz, tak ti oznaci o par dni. ja uz mam oznacenu, tak uz nejak merat nebudem, iba ak by sa mi chcelo na rano davat budik 😝 aj tak uspech necakam 🙂

petrusska
4. júl 2012

ahojte 🙂 tak včera som bola u lekára pozeral ma a že žiadne cysty ani nič iné, tak to som rada 🙂 teraz už len čakať kedy sa mrchula dopstaví a potom späť k lekárovi

mistisa
4. júl 2012

@mattuliatko30 ajoooj micik 🙂 no to sa mas super 🙂 ja uz som zas bola hned vo vani co mam taku mrchu silnu ☹ no dufam ze uz bude slabnut.asi si musim opat navarit majorankovy cajik bo ma brusko zase boli ☹ no a tak. hm. a inak ako moja? 😉 😉 😉

mistisa
4. júl 2012

@e.l.i no moja? ako si dopadla ? testovala si? nenatahuj nas 🙂

e.l.i
4. júl 2012

ahojte testovala... 😉
a je to II.. 😀

mistisa
4. júl 2012

@e.l.i micaaaaaaaa to je supeeeer 🙂 daj foto nech sa pokochame aj my 🙂 ja ti gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 😀 a cakame tehu virusiky 😀 😀

e.l.i
4. júl 2012

som sa riadne potrapila.. kym som to riadne fotla.. skutocnosti su silnejsie... ta prva je vcerajsia.. nanej mi muzik skonstatoval.. ze on tam vidi dusika... a dnesna je spodna,,, tam sa na mna do troch min vykulalo toto....takze to zrejme stupa... 😉

e.l.i
4. júl 2012

a ozaj dnes som sa zobudila o 4:16, ze mne je strasne na vracanie....a pobolieval ma zub!... 😉

e.l.i
4. júl 2012

@mistisa este nech pekne zosilnie.. nech tam mam pekne kolajnice.. a foto zo sona aj s fazulkou.. a budem vas pravidelne zasobovat bacilkami.. 😉
Stale tomu neverim!

drobcek11
4. júl 2012

ahojte zienky tak musim sa vam pochvalit ovu testikom je to jasna ovu a tento krat som si ista ze test bol dobry a neklamal pretoze bol jasne pozitivny iba jeden jediny a v den ovu sme snazilkovali tak bodaj by sa nam zadarilo dnes som 3 dpo a uz ma bolia prsia co ma bolievaju tak dva dni pred ms nechcem si nic nahovarat uvidi sa neskor ale normalne ma ten ovu potesil odhadla som ju presne na minutu 😀

mistisa
4. júl 2012

@e.l.i no mojka takto na tom vcerajsom nevidim nic ale na tom spodnom je vidiet 🙂 🙂 je to slabunkke este ale je tam na spodnom cize dnesnom 🙂 tak skus tak za dva tri dni 🙂 kolky si den po ovulke? mozno si pisala len sa mi to nejak nevpratalo do hlavy 🙂

moni1007
4. júl 2012

@drobcek11 moja test je uplne pozitivny, super. ale este je tu jedna vec, ovu nastava do 48 hodin od pozitivneho testu. drzim palce. inak, ja som 3 DPO a tiez ma bolia prsia 🙂 myslim,ze to je len poovulacny priznak. 🙂

mistisa
4. júl 2012

@e.l.i kazdopadne drzim palceky aby pekne silnela 🙂 🙂 🙂

mistisa
4. júl 2012

@drobcek11 to je ovuuuuuuu 🙂 super moja krasne pozitivne 🙂 🙂 DUFAM ZE JE AJ PLODNA MOC BUDEM DRZAT PALCEKY 🙂

moni1007
4. júl 2012

@e.l.i ahoj. suhlasim s @mistisa na vrchnom nic nevidim a na tom spodnom sa mi ta ciarka nezda moc ruzova, skor to presvita ta co ma oruzoviet... take testy mala aj Miska. ja by som ich moc nepovazovala za pozitivne... ale kazdopadne drzim palce 🙂

drobcek11
4. júl 2012

@moni1007 predposledny test na fotke je sice uplne bledy ale ked bol cerstvy bol pozitivny taktiez a ten bol robeny cca okolo pol desiatej rano a ten spodny najpozitivnejsi bol robeny o pol piatej poobede, dalsi test ktory sice nemam na fotke robeny na druhy den rano o desiatej testovacia bola uz slabsia, ja neviem akosi som sa na to snazenie upla sledujem kazdu jednu zmenu na sebe vsetko uz mi to aj lesie na nervy ale nepomozem si na druhej strane by som potrebovala vediet cim skor ked budem tehotna aj kvoli praci najma ale to viem ze teraz este nezistim, tesim sa z toho ovu len dufam ze bude uspesny 🙂

e.l.i
4. júl 2012

@mistisa no nedalo sa lepsie fotnut...v skutocnosti na vrchnom vidno dusik....a na dnesnom ju uz teraz pekne vidno ako vyschol.. dnes som 12DPO 😉
no skusim este v piatok potestovat... 😉

moni1007
4. júl 2012

@drobcek11 drzim palce, aby bola urcite plodna a aby si sa mohla tesit z // 🙂 drzim straaasne moc palce 🙂

drobcek11
4. júl 2012

@mistisa dakujem 🙂 mohla by byt minuly mesiac sme sa nesnazili az tak ako tento🙂 temto to bolo kazdy druhy den 😀 tak a ovu som minuly mesiac odhadla len orientacne podla bolesti na lavej strane atd.. ale tento krat myslim ze viem presne kedy bola, sexik bol cize hadam sa dockame aj vysledku 😀

drobcek11
4. júl 2012

@moni1007 dakujem mojka joj a vies ako sa hovori nikdy nehovor nikdy🙂 mozno boli plavci vytrvali a nejaki vydrzali aj u teba 😉 skoda ze ste sa pohadali no niekedy sa veci deju ked ich clovek najmenej caka 😀 drzkam palceky ci uz tento cyklus alebo buduci 🙂 kazdopadne sa drzim pri zemi aj ked my zeny sme komplikovane obcas 😝

e.l.i
4. júl 2012

@moni1007 no ja to uz povazujem za pozit.. pretoze to v skutocnosti vidno.. velmi pekne .. nemam dobry fotak.. , a vsetky testy od 7DPO su uplne nic oproti tomu dnesnemu 😉
a BT dnes rano 37,02C, rano o 4,16hod. neskutocna nevolnost ... takze snad v piatok vas prekvapim!!

mistisa
4. júl 2012

@e.l.i ked uschol skus ju este odfotit hm? radsej bud micka ale pri zemi,oki? nehovorim ti to v zlom len nechcem aby si bola tak sklamana ako ja ja som mala takychto vela testikov a nic ☹ tebe moc moc drzim palceky nech len pekne silnie.na tom druhom je vidiet tu ciarocku slabucku takze asi silnie ked na tej prvej nic nevidim a na druhej ano 🙂 daj fotocku uschnuteho oki? ja nieco skusim 🙂 ale odfot aj z vcerajsim okik? nieco skusim potom 🙂 drziiiiiiiiiiiiiiiiiim palceky nech to jr pozitivne 😀 moc moc 🙂

moni1007
4. júl 2012

@drobcek11 no veru, mozno to tak malo byt. a sexikovat na silu len aby sme vyuzili ovu, by som urcite nesexikovala. ked to bude mat vyjst tak to vyjde aj teraz, ked nie tak nabuduce 🙂 veru, je lepsie drzat sa na zemi, ako potom padnut na zem z riadnej vysky a byt sklamana 🙂 no pises ze si tiez 3 DPO. tak to uz sme styri 🙂

moni1007
4. júl 2012

@e.l.i no vsak jasne okom to vidis najlepsie. ja som napisala len nazor na fotky. drzim palce 🙂