Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 no az teraz som prisla z roboty mam strasne nervy, lebo mi dali urobit jednu vec kt. neviem spravit a dali mi o stvrtej ked som uz sla domov a musi to byt do piatku rana deviatej a zajtra je sviatok, takze asi aj zajtra pojdem do roboty.
@zuzanka9999 ahojkaj moja. tak co si v praci? dufam,ze tu ulohu rychlo vyriesis. urcite si sikovna... a teplotka dnes ako? ja tak ako vcera http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 akurat sme prisli z kostola a idem relaxovat, strasne zle som spala 😒
@mattuliatko30 ahoj. ja sa mam fajn. v noci sa tu trochu ochladilo, napriek tomu som strasne zle spala a dnes tu uz je tiez teplo.. inak som 4 DPO a grafik vyssie... no tak verim,ze ti uz za detmi je smutno... ale im mozno ani nie 😀 😀 😀 , ci?
@mattuliatko30 ajoooj micik.mne konci mrsinkaaaa 😉 ale sa mi to zda take ine😉 aj asi kratsie ako inokedy som 5 DC a uz nic 😉😉 jupiiiiii 😉 este dnes mam dve tbl clostylu a od zajtra injekciooon 😉😉 no tak uz sa tesis co? To ti verim 4 dni je dost.segra moja uz po dvoch dnoch vyvolava a ide k mamine aby bola s malou 😉😉 aj sa idete kupkat niekam?
ahojte.. tak ja som dnes znovu testla... mi to nejak nedalo.. a v sufliku mam 10 testov co mi prislo z ebayu.. tak ich musim este vyuzit 😉 tek ked som prisla domov z nocnej tak som to musela skontrolovat...a to som testoval az druheho mocu a pila som mineralku.. 😉
vyzera to ze hcg pekne stupa.... 🙂 stredny je vcerajsi ..a dnesny je spodny,.
@su_san 😉 diikes ale mylis sa... ttu nejde o pohodu...je sice pravda ze som unavena psychicky u fyzicky, ale ide o to ci to risknem alebo nie...musim zvazit rozne veci...nejde o pohodu v dusi
Tak pozeram že pracujuci pracuju .. a nepracujuci nemaju čo robiť 😀 😀 😀 😀 Inak dobre ranko 😉
Ahojte,
dlho som tu nebola, bolo veľa vybavovačiek okolo svadby a dovolenky. Pred 3 týždňami sme boli s manželom na svadobnej ceste a snažili sa o bábo. Mrcha mala doraziť tento víkend, ale už som nevydržala a urobila som si test včera. A boli tam krásne //.
@vardzikova ajooiij miciiik.krasne ranicko aj tebe😉 uz si domka? Uz volnickujes?,
ahojte dievcata...
mozno mi poradite, ci je to normalne... akosi sa vobec nevyznam v sebe... tento cyklus som mala 2x ten tahavy hlien... dnes som 32 DC, cervenu by som mala dostat v nedelu... a zas som mala ten tahavy hlien... nie uplne priesvitny, trosku mliecny... co to ma byt? moze to vlastne nieco znamenat, alebo je to uplne normalne? Dakujeeem 😎
ahojte kocky... ako sa mate?
http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
@lenuska85 gratulujem a zelam vsetko dobre 🙂
Dakujem dievčatá, želám každej z vás aby našla svoje //. Pravdupovediac som neverila, že sa to podarí hneď 🙂

no nic babulky, na chilku sa vzdialim, ideme upratovat a varit a mna caka zehlenie a 4000 kusove puzzle... milujem puzzle ale toto je moc aj na mna.. hadam, kym porodim to doskladam 😅 😀 .. vecer sem nakuknem co je nove... tak prajem prijemny zvysok dna 🙂