icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

iwi9
4. júl 2012

no nic babulky, na chilku sa vzdialim, ideme upratovat a varit a mna caka zehlenie a 4000 kusove puzzle... milujem puzzle ale toto je moc aj na mna.. hadam, kym porodim to doskladam 😅 😀 .. vecer sem nakuknem co je nove... tak prajem prijemny zvysok dna 🙂

iwi9
4. júl 2012

@mistisa no moja, ved ty budes za mnou len par tyzdnov 😀 😀

moni1007
4. júl 2012

@iwi9 no uz sa na tom pracuje. lieciky poctivo papkam... joj, bola by som naozaj stastna, kebyze som tehu, ale je to pre mna take nepredstavitelne, ze som mohla cakat babatko.- si to neviem ani predstavit, ze raz to moze byt skutocnostou :

moni1007
4. júl 2012

@iwi9 moja,aj tebe pekny vecer 🙂

iwi9
4. júl 2012

@moni1007 ale stane, to mi ver... a bude to skor nez cakas!!! len potom si davaj pozor na ten sok, lebo poviem ti, je to bombaaaaa, ked sa ti objavia ciarocky.. a naozaj odporucam, radsej pockat dlhsie, nech nemusis riesit duchov....

iwi9
4. júl 2012

@moni1007 papa

mistisa
4. júl 2012

@iwi9 nooo bodaj by moja bodaj by veru 🙂 uvidime no co bude 🙂 ale snad len dobre 😀 😀 akosi ma zub pobolieva ☹

moni1007
4. júl 2012

@iwi9 no ja uz budem testovat az ked mi bude mrcha meskat. nevidim zmysel v tom,ze su na teste sami duchovia a nie vzdy je to tehu. to by ma riadne zdeptalo 😒

zuzanka9999
4. júl 2012

@moni1007 no az teraz som prisla z roboty mam strasne nervy, lebo mi dali urobit jednu vec kt. neviem spravit a dali mi o stvrtej ked som uz sla domov a musi to byt do piatku rana deviatej a zajtra je sviatok, takze asi aj zajtra pojdem do roboty.

mata_ba
4. júl 2012

@mistisa @iwi9 @fifitko25 babulky moje..dakujem vam velmi pekne..snad sa budeme mat dobre 🙂 a brusko pobolieva stale..skor sa obavam zapalu..nevadi..more vylieci,fernet vypali 😉 drzkajte sa mi tu..

moni1007
5. júl 2012

@zuzanka9999 ahojkaj moja. tak co si v praci? dufam,ze tu ulohu rychlo vyriesis. urcite si sikovna... a teplotka dnes ako? ja tak ako vcera http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 akurat sme prisli z kostola a idem relaxovat, strasne zle som spala 😒

mattuliatko30
5. júl 2012

@mistisa
@moni100q7
ahojte baby..ako sa máte?..dnes vyzerá zase pekný deň..i.dem doupratovať..a poobede bežíme za deťmi....máme ich u babky...tak si pôjdeme po ne...nevidela som ich už 4dni.joj..ako mi chýbajú...

moni1007
5. júl 2012

@mattuliatko30 ahoj. ja sa mam fajn. v noci sa tu trochu ochladilo, napriek tomu som strasne zle spala a dnes tu uz je tiez teplo.. inak som 4 DPO a grafik vyssie... no tak verim,ze ti uz za detmi je smutno... ale im mozno ani nie 😀 😀 😀 , ci?

mistisa
5. júl 2012

@mattuliatko30 ajoooj micik.mne konci mrsinkaaaa 😉 ale sa mi to zda take ine😉 aj asi kratsie ako inokedy som 5 DC a uz nic 😉😉 jupiiiiii 😉 este dnes mam dve tbl clostylu a od zajtra injekciooon 😉😉 no tak uz sa tesis co? To ti verim 4 dni je dost.segra moja uz po dvoch dnoch vyvolava a ide k mamine aby bola s malou 😉😉 aj sa idete kupkat niekam?

e.l.i
5. júl 2012

ahojte.. tak ja som dnes znovu testla... mi to nejak nedalo.. a v sufliku mam 10 testov co mi prislo z ebayu.. tak ich musim este vyuzit 😉 tek ked som prisla domov z nocnej tak som to musela skontrolovat...a to som testoval az druheho mocu a pila som mineralku.. 😉
vyzera to ze hcg pekne stupa.... 🙂 stredny je vcerajsi ..a dnesny je spodny,.

luszia
5. júl 2012

@e.l.i Supeeeeeeeeeer gratulujem držim palce 🙂

luszia
5. júl 2012

@iwi9 Gratulujeeeeeeeeem k // čiaročkám, držte sa 🙂 🙂

mistisa
5. júl 2012

@e.l.i drziiiiim silnoooo palceky 🙂 🙂 takze aj zajtra testnes? no dufam ze bude silnejsia este viac 😉 😉 😉

iwi9
5. júl 2012

@e.l.i nuz vyzera to, ze silnie 🙂)drzim palce a budem sledovat ako sa to s tebou vyvija 😉
@luszia dakujem moja, aj ty sa drzkaj 🙂)

franzziska
5. júl 2012

@su_san 😉 diikes ale mylis sa... ttu nejde o pohodu...je sice pravda ze som unavena psychicky u fyzicky, ale ide o to ci to risknem alebo nie...musim zvazit rozne veci...nejde o pohodu v dusi

mistisa
5. júl 2012

chalooooooo je tu niekto vobec? ci uz vsetci dovolenkuju? 😕 😕 😕 😕 😕

franzziska
5. júl 2012

@mistisa ja ne, ja sa ani enchystam 🙂

vardzikova
6. júl 2012

Tak pozeram že pracujuci pracuju .. a nepracujuci nemaju čo robiť 😀 😀 😀 😀 Inak dobre ranko 😉

mistisa
6. júl 2012

@franzziska no tento rok veru ani ja 😉 😉

lenuska85
6. júl 2012

Ahojte,
dlho som tu nebola, bolo veľa vybavovačiek okolo svadby a dovolenky. Pred 3 týždňami sme boli s manželom na svadobnej ceste a snažili sa o bábo. Mrcha mala doraziť tento víkend, ale už som nevydržala a urobila som si test včera. A boli tam krásne //.

mistisa
6. júl 2012

@vardzikova ajooiij miciiik.krasne ranicko aj tebe😉 uz si domka? Uz volnickujes?,

zuzigirl
6. júl 2012

@lenuska85 tak po tomto tuzia asi vsetky zeny 🙂 blahozelam 🙂

zuzigirl
6. júl 2012

ahojte dievcata...

mozno mi poradite, ci je to normalne... akosi sa vobec nevyznam v sebe... tento cyklus som mala 2x ten tahavy hlien... dnes som 32 DC, cervenu by som mala dostat v nedelu... a zas som mala ten tahavy hlien... nie uplne priesvitny, trosku mliecny... co to ma byt? moze to vlastne nieco znamenat, alebo je to uplne normalne? Dakujeeem 😎

moni1007
6. júl 2012

ahojte kocky... ako sa mate?
http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02

@lenuska85 gratulujem a zelam vsetko dobre 🙂

lenuska85
6. júl 2012

Dakujem dievčatá, želám každej z vás aby našla svoje //. Pravdupovediac som neverila, že sa to podarí hneď 🙂