Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa Ďakujem pekne. Svadba dopadla veľmi dobre, obaja sme povedali áno v tej správnej chvíli 🙂 Všetci sa zabávali a boli spokojní. Takže dopadla nad moje očakávania dobre. Fotky ešte nemám, teda nie tie profesionálne. Mám len také čo fotili naši. A posielam mega veľa tehu vírusov. Som objednaná k doktorovi o 2 týždne tak sa veľmi teším či bude niečo vidieť. Aj keď to bude ešte asi skoro.
dievcenceeeee- aj ja uz chceeeeeeeeeeeeeeem byt dvojciarkovaaaa 🙂)))
gratulujem prvosnazilkam, ktorym sa zadarilo 🙂
a chcem sa spytat ostatnych snaziliek- nemali ste nikdy pocit, ze modry konik zle vplyva na nasu psychiku, a neustale na to myslime, preto sa nedari???? Skusali ste niektora byt dlhsi cas bez kona, a vtedy sa zadarilo???
Ja mam pocit, ze z som z toho chora 😀
@figurka1985 ahoj mozno to bude aj tym ze sa prvosnazilkam nedari ze nato dost myslime ale uz teraz poslednej dobe nato nemyslim co bude nmat prist to pride len netreba stresovat a dat vsetkemu cas niekde sa odreagovat a zadari sa si myslim 🙂 🙂
Dievčatá nám sa podarilo otehotnieť na dovolenke, keď sme nemysleli na starosti a užívali si jeden druhého. Takže myslím, že monusik73 má pravdu. Treba sa niekde odreagovať a nemyslieť na to. Stačí možno predlžený víkend. Držím palčeky 🙂
@figurka1985 no ja si tiez niekedy hovorim, ze MK ma mna zle vpylva, mala som teraz dva tyzdne od MK pauzu. presne od mrchy az do ovulky. odkedy som tu na MK sa mi predlzim cyklus, ovu byvala neskor a teraz som ju mala presne na 14 DC, takze si zhodnot sama ci pauza od MK prospieva. teraz mi bolo uz smutno za kockami, tak som tu opat. ale myslim,ze si dam opat kratku pauzu 🙂
@lenuska85 urcite je to tak doktorovi chodim a som zdrava takze nemal by byt problem my sme boli minuly rok na dovolenke chorvatsku ale vtedy som mala po mrche tak sa nezadarilo ale nemysleli sme na to a po svadbe je to rok a teraz 3 mesiace co neberiem antikoncepciu, sice doktor mi povedal ze mozem otehotniet ale u kazdej zeny je to inak tak cakam na zazrak ze raz to vyjde 🙂 🙂
@monusik73 ja som nebrala antikoncepciu nikdy tak mozno preto sa zadarilo na prvy krat. Moja sestra brala antikoncepciu a podarilo sa im az pol roka po vysadeni. A kamaratke zase hned po vysadeni, co ani nedufala. Takze je to individualne u kazdej.Treba verit, netreba to vzdavat. Ak ste obaja zdravi, tak ten cas pride 🙂
@moni1007 jej, tak si daj pauuzu na mesiac, a prides nam tu rovno oznamit, ze prechadzas do temy- tehulky🙂))
@moni1007 no hallo no ked dojdem domov ti dm graf pekne stupa a teplotka sa drzi hore dnes som 5 dpo. Ale neverim ze by sa to mohlo podarit
@mistisa ano už som doma ... uživam si dovolenku 😀 skvely pocit na nezaplatenie 😀 a ty ako?
@vardzikova no supeeeer tak si v klude uz 🙂 ja no vcera posledny clostyl vecer a od dnes mam injekcie merional a v stredu kontrola na foliky a ked budu dominantne nejake tak IUI ked nie ze s toho nic opat nebude tak nic koncim davam pauzu a zacnem az na zimu 🙂 a citis sa ako? ako znasas tie tepla hnusne?
@zuzanka9999 ahoj moja. no tak to je super,ze si stupl, tesim sa. ja som tiez 5 DPo a urcite mam este mensiu sancu byt tehu ako ty, tak nezufaj 🙂 grafik mam o stranku dozadu 🙂
@moni1007 http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db. mas pekny grafik🙂 dneska mi je strasne zle, pali ma zaha. vera vecer som si dala wafle .vedela som ze ich nemam jest:(
@figurka1985 Ahoj snažilka, reagujem na tvoj prispevok,.,.,. Ja ked som objavila konika to bolo cca vo februari, tak som ho stale s napätím čítala, že ktorej kočke sa to podarilo, a kedze aj ja som bola snazilka ,tak vela veci som tu na koniku pochopila a vela dobrych rad som si zobrala odtial to, cize mne to pomohlo, nikdy by som si nemyslela, ze ananas je dobry na uhniezdovanie plodu, a rozne vychytávky som sa tu dozvedela 🙂
Ale je pravda, ze ked som mala ovulaciu a planovany styk tak som sem nemrkla ani raz, lebo priatelovi to trosku vadilo, a akurat ten mesiac co som sem asi 10dni nechodila sa nám zadarilo 🙂 takze je to asi tak 50 na 50 v niecom Ti pomože, ale v niečom môže uškodiť,.,.,, Držíííííííííím silno palce aby sa Vám čo najskor zadarilo, teeeeeda vsetkym snazilkám 🙂

@lenuska85 ahooojky jeeej tak super.gratulujeeeem a vlastne dvojnaaasobneee. To su super spraaaavy 😉😉 a ako dopadla svadbicka? Nedas fotecku? Nech sa pokochame? A poprosime zopar tehu virusikov.dakujeme 😀😀