icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

figurka1985
7. júl 2012

@luszia jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, tak to sa velmi tesiiiim, aj ked ta nepoznaaaam!! ))))) Z celeho srdiecka gratulujeeem!!! 🙂))))) nech to dopadne na vybornu🙂)))
jej, presne si ystihla moj nazor.... konik pomoze, lebo toolko veci som sa tu dozvedela....(inak- ten ananas- k tomu som az nedosla)🙂))) ale caste vysedavanie v nom, a sexiovanie podla presneho planu- to nie je cesta k babatku 🙂
a ak mozem vediet, papala si nieco, alebo pila, ze sa vam zadarilo? teda- okrem tej 10 dnovej prestavky, ktora prospela...🙂))

fifitko25
7. júl 2012

@e.l.i neboj sa, je to tam 😉 😵 ked test silnie a uz aj krv je pozitívna, uz sa to nemá prečo pokazit 😉 🙂 a máš aj niečo na udržanie, duphaston alebo utrogestan?

mistisa
7. júl 2012

@e.l.i noooooo miciiik po tichucku ti gratulujem.keby si neni tehu HCG je nulove a hodnoty su od 6-710 tusim prve tyzdne takze myslim ze v pohode.na to ze si 15 DPO tak myslim ze je to oki bo vlastne kym sa uhniezdil drobcek a tak. http://www.naseporodnice.cz/hladina-hcg-v-krvi-... kukni si miciik 😉

zuzanka9999
7. júl 2012

@mistisa cauko moj dnesny grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3d04db. nove nic ideme dnes do tatier na tyzden. a cakanie na mrchu🙂

mistisa
7. júl 2012

@e.l.i daj foto micik hm? Ci? Jooooj nech pekne kraaaasne rastieeeee 😉😉

mistisa
7. júl 2012

@zuzanka9999 noooo micik dufam ze ziadna mrcha nebude grafik mas krasny😉 dokonca ani minuly si nemala rovnako teplotku 😉 kolko si po ovu? Ja som chcela merat od dnes ale zabudla som si zobrat teplomer tak budem merat od pondelka 😉 tak idete oddychovat co ? A kam do tatier?? Nech vam to videee 😉

luszia
7. júl 2012

@figurka1985 No tak ja som mala taky dost zaujimav mesiac ked sa to podarilo, a teraz sama neviem co vlastne prospelo, takze poporadi Ti to napisem, od 1DC do 10DC som pila 2x denne ALchemilku, potom som jedla asi 5dni lanove semienka , a kupila som si 3 džusy s ruzoveho grepu, to som pila v case ovulacie, robila som si aj Ovu testy a pekne mi ukazali Ovulku, ale chodila som aj na folikumetriu k doktrorovi, kazdy druhy den od 13DC do 16DC kedze som mala aj nasadele liekdy od doktora , 5DC Clostil do 9DC , a ked bolo vajko pekne cez 18mm tak mi bol pychnuty PREGNYL aby bola uspesná Ovulacia, a jasne, ze sme mali s priatelom "prikazany" sex, cize sme sa snazili dost intenzivne. Po Ovulacii , ktora bola na 17DC som isla k doktorovi aby pozrel ci vajko prasklo, a kedze videl peknu tekutinu, tak mi nasadil od 19DC DUPHASTON 2x denne 7dni, potom som ho vysadila a mrcha mala prist do 4dni, ale neprisla a na 34DC som si spravila prvy tehu test, a konecne po 1,5roku snazenia som si nasla pekne // ciarocky, takze moj dlhy experimentalny cyklus 🙂 🙂
Dufam, ze si to pochopila 🙂

luszia
7. júl 2012

@figurka1985 a ešte som zabudla na ten ananás, od 18DC som jedla cerstvy ananás 4dni aby sa pekne uhniezdovalo 🙂

e.l.i
7. júl 2012

@mistisa ake myslis sono... na tom som este nebola.. zbehnem cez tyzden ku doktorici.. ale asi pockam do stvrtka a vtedy by malo aj HCG byt vyssie 😉 a mozno cosi aj bude uz vidno 🙂
a testik fotnem vecer bo mam dnes celodenku 😒

e.l.i
7. júl 2012

@fifitko25 nie nemam.. uvidim ze co ako a vo stvrtok by som doktorke aj navrhla.-. nech mi nieco predpise... 😉

figurka1985
7. júl 2012

@luszia jeeeeeeeeej, pekne🙂))
noooooo- zaciatok pises presne ako ja🙂- tiez tento cyklus alchemilka s rerickom, lanove semienka, grepovy dzus, a este listovku..... meram si teplotu, aby som vedela kedy je ovulka..... lekarka to zatial nechava na "nahodu"... takze ziadne lieky neberiem. uvidime, ci aspon toto zaberie...🙂 ale som pozitivne naladena, tak hadam hej 🙂

rok a pol ste sa snazili? ojoooooj, tak to duplom gratulujem! 🙂 budes mat februarovu rybku 🙂))))

mistisa
7. júl 2012

@e.l.i okii. 😉 tesiiim sa. Ja dnes vychytam druhu injekciu ☹ duufam ze tie foliky dorastuuu 😉😉

luszia
7. júl 2012

@figurka1985 No super, tak to by sa Vám teda mohlo zadarit, kedze si vytvorila pekne podmienky pre babetko v tvojom tele, aj ja beriem uz od januara calibrum baby plan, tam je listovka , vitamin E zelezo 🙂
No ani ja som to neriesila prvy rok s doktorom, tiez som dufala, ze sa zadari, ale v mojom pripade som nemala ovulaciu, a tiez som merala BT ale len jeden mesiac a hned sa zadarilo 🙂 🙂
Ano, bude to februarove babätko,co je velmi dobre, lebo vsetci v rodine sme ku koncu roku 🙂
V pondelok idem k doktrovi na kontrolu, tak sa uz neviem dockat, ci je vsetko v poriadku, uz by malo byt aj srdiecko 🙂
a vy sa kolko snazite??

figurka1985
7. júl 2012

@luszia juuuuuj, ani ta nepoznam, ale tesim sa, ako na svoje :D som rada, ked sa niektorej snazilke po dlhsej dobe postasti 🙂))
My sa nebrabime dva roky...:( a snazime sa posledne 2-3 mesiace🙂 Doktorka to zatial neriesi, kedze mavam bolestivu ovulku, tak som sa sexiku doteraz snazila vyhybat, kedze to nebolo moc prijemne :-/ No, ale uz sa nevyhybam, pretrpim 🙂)))
Ovulku mam- dobre znamenie 🙂 uvidime, ci to pojde prirodne🙂 ak nie, milacik pojde na spg, atd.... ale dufam, ze nebude treba🙂))) BT meram, ale zacala som na konci predosleho cyklu, a mam zaciatok terajsieho :D takzezatial ani jeden kompletny grafik....
drzim palceky, aby sa malickemu u teba veeeeeeeeelmi pacilo, nech sa drzi zubkami, nechtami 🙂)))))))) a ty sa setri 🙂

moni1007
7. júl 2012

@zuzanka9999 ahoj moja. no grafik vyzera super. dufam,ze to vyslo 🙂

moni1007
7. júl 2012

@e.l.i gratulujem a zelam vsetulinko len to naj... hlavne nech je vsetko v poriadku a bez problemov 🙂

penelope111
7. júl 2012

Baby prosím o radu 🙂 Dnes sme sa boli kúpať asi po hodine a pol som dostala neskutočné bolesti v podbrušku až také že som musela ísť okamžite domov. Dala som si ibalgin, horúci kúpeľ trošičku to ustúpilo len sa nesmiem ani pohnúť. Bolesti su také veľké, že ani pri ms také nemávam ako by mi niekto celé vnútro chcel vytrhnúť spodkom von. Už som rozmýšľala či nepôjdem na pohotovosť. Ostalo mi s toho až na zvracanie. Dnes má byť ovulka. Myslíte, že to môže byť taká bolestivá ovulka? Mala ste to niektorá? Ďakujem za odpoveď 🙂

ivnik
7. júl 2012

@luszia gratulujem 😉

ivnik
7. júl 2012

@penelope111 fúha, teplotu nemáš??? a to si bola v studenej, alebo teplej vode a kolko aký čas?

slecna4041
7. júl 2012

mi sa zacneme snazit dakedy v zime ale moj chlap o tom este nevie:D

ivnik
7. júl 2012

@luszia je to fakt úžasné, teším sa s Tebou

kikaneu
7. júl 2012

@slecna4041 aj my sa znovu začneme snažiť až v zime....ja preferujem december a manžel november 😉

penelope111
7. júl 2012

@ivnik To sme boli na jazere ale voda bola totalne teplá 😒 Bola som v nej tri krát tak po 10 min.

ivnik
7. júl 2012

tak infekcia to asi nie je, to by posobilo naskor, ale ak to neprejde, tak by som išla k lekárke

slecna4041
7. júl 2012

@kikaneu ja asi budem za december.....tak aby sa nam babo narodilo v auguste ako moj chlap🙂

kikaneu
7. júl 2012

@slecna4041 ja si myslím, že nám to na prvýkrát nevyjde a možno bude septembrové ako manžel alebo októbrové ako ja 😉

penelope111
7. júl 2012

@ivnik Ďakujem za odpoveď 🙂 Dúfam, že to prejde ☹

slecna4041
7. júl 2012

@kikaneu ja budem dufam v to ze nam to vinde strasne tuzim bo babatku:D inac aj ja som oktobrova:D

kikaneu
7. júl 2012

@slecna4041 aj ty? 🙂 držím prsty 😉

luszia
7. júl 2012

@ivnik Jeeeee dakujem, pozeram, ze ty si uz v 15TT to budes rodit hned na zaciatku januara, ci??