icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
9. júl 2012

@drobcek11 verim,ze vam to vyslo.. a mas ja grafik? ci ty nemerias,ze? no my sme sa aj maximalne snazili, tahali snuru keksiku a nepomohlo. a teraz sme ledva preldva keksikovali,tak to by bol riadny zazrak 😀

mistisa
9. júl 2012

@yvi83 hm no ten chvalia ano. no zaujmave veru.i ked je pravda ze mojej sestre ukazal test az ked koncila 2 mesiac ale asi by som isla na gyndu radsej 🙂 bud nech ti zoberu krv ci HCG nestupa alebo nech da vyvolavacku. aby si vedela na com si 🙂

drobcek11
9. júl 2012

@moni1007 nie nemeriam ak sa nam to nepodarilo tak si chcem kupit teplomer a od buduceho cyklu budem merat aj teplotu lebo mi zmenili smeny uz nerobim len nocne ale idem sa striedat ranne poobedne nocne takze obcas budem mat na to vhodnu chvilu si merat teplotu ak sa nezadari teraz ale mas pravdu nemeriam teraz 🙂 nuz co zazraky sa deju 🙂

luszia
9. júl 2012

@mistisa Ahoj, no citim sa zatial dobre/klop klop/, len prsia mam dost citlive, ked na nich lezim tak ich dost citim, inak v pohode, a mam zmiesane chute, a citlivy nos, inak ok 🙂 🙂
Takze v stredu je tvoj velky den, a aky je potom postup??pozru Ta a ked budu vajka dozrete tak Ti pychnu pregnyl, a potoom to IUI?

mistisa
9. júl 2012

@drobcek11 ajoooj miciiik 🙂 jeeej drzim palcceky aby boli krasne dve // 🙂 🙂 ja som dnes 9DC robila som ovu testik je tam slaba ciarka tak uvidime.dnes dostanem 4 tu injekciu a v stredu idem na folikulometriu tak uvidime snad budu aspon dva dominantne nech mozme na IUI 🙂 ale pobolieva ma dnes podbrusko teda az teraz poobede. 🙂 asi priznaky bliziacej sa ovu 🙂 joj moja uz nech je piatok.uz musis mat dve // drzim palceky moc moc 🙂

mistisa
9. júl 2012

@luszia no tak fajn nech to pekne tak len ostane 🙂 no ano ´tak by to malo byt.podla toho ako budu narastene ak pekne tak vecer bude pregnyl a stvrtok IUI 🙂 dufam ze uz to vide minuly mesiac ma zrusili dufam ze teraz ma nezrusia a konecne pojdeme na IUI 🙂

drobcek11
9. júl 2012

@mistisa dakujem 🙂 ja by som testla uz teraz hned ale nema to etse vyznam aj toho sa obavam ci v piatok bude daco kedze ms ma byt az okolo 18 no uvidime nechame sa prekvapit a tak drzkam palceky nech sa vam zadari nech vsetko pojde tak ako ma 🙂

luszia
9. júl 2012

@lilli251 No ja som tiez najprv zvazovala nad kyselinou listovou, ci ju brat alebo nie, ale čitala som na nete len same pozitiva, ze vlastne to podporuje bunky v tele, a ked sa uz zadari, tak babetko ma dobre podmienky v tele matky a vlastne beriem to aj teraz ked som uz tehulka odporuca sa to , a mam calibrum baby plan 🙂
No ja som necitila nic vynimocne, ked som uz bola tehulka, normalne som mala predmenstruacne bolesti, ale tie mam aj teraz,vraj je to normalne,. a neviem prestny den kedy sa zadarilo, lebo my sme mali planovany sex, chodila som kazdy druhy den k doktrorovi, aby videl, ci prebieha ovulacia, a vlastne brala som rozne lieky na podporu, takze kvoli nim sa nam zadarilo 🙂 🙂 takze nebran sa tej chemie, urcite skodi, ale aj pomaha 🙂

luszia
9. júl 2012

@mistisa Urcite sa uz zadari, ved doktory vedia ako na to, a tie injekcie urcite pomohli 🙂 A preco Ta doktor nepozre apson 2x napr, na 12DC a potom na 15DC, ved vajko rastie kazdym dnom?hmmm ja som chodila na 12DC 14DC 16DC ,ale tak ty budes mat paradne vajka a bude stacit jedna navsteva, treba tomu verit 🙂

mistisa
9. júl 2012

@drobcek11 no to ti verim 🙂 ja by som bola taka ista 🙂 vlastne som chichichi 😀 😀 😀 no uvidime .dakujeeem aj ja ti prajem moja nech uz mas tie dve // uz si to vsetky zasluzime 🙂

mistisa
9. júl 2012

@luszia nooo ja som minuly mesiac bola na 11 DC to boli male a potom mi dali kontrolu na 15 DC a boli sice troska vacsie ale max 10 mm tak mi zrusili stimulaciu ☹ no a preto dal tieto injekcie zeby to malo zabrat.ved mam tento mesiac davku ako pre kona od 3 DC som brala 3x1 clostyl do 5 DC a od 6 DC injekcie do 10 DC to uz ked nenarastu tak uz neviem co bude treba aby narastli 🙂 🙂 joj dufam moja moc sa modlim aby to tak bolo 🙂 🙂 🙂 dakujeeeem 🙂 🙂 ved dam vediet 🙂 a co porabkas?

luszia
9. júl 2012

@mistisa No tak to musi urcite vyjst, ked mas taku davku, silno Ti držím palce a budem na Teba mysliet v stredu, no ja som na nete a chutujem, a pojdem si spravit dukatove buchticky na veceru 🙂

mistisa
9. júl 2012

@luszia dakujem no dufam ze ano 🙂 uz ma aj podbrusko pobolieva a cici tiez neviem teda ci su to take predovulovske priznaky ale hadam ano 🙂 🙂 ja chatujem tiez a cakam kamosku dojde ma ostrihat 🙂 mam uz dlhe vlasy a chcem jeza vzadu 🙂 🙂 uz potrebujem 🙂 uz sa ani mm nepacim chachacha 😀 😀 no veru s dukatovymi si mi riadne chute narobila.my sme kupili tvaroh ochuteny v lidli tk sa chystam zajtra palacinkovat 😀 😀

yvi83
9. júl 2012

@mistisa uz nieco budem musiet spravit, dakujem za radu 🙂

luszia
9. júl 2012

@mistisa No mozno su to dobre priznaky, ja som nijak nepocitovala ovulaciu, ani ten hlien som nemala,,keby nechodim k doktorovi ani neviem, ze ju mam,,, No cize letny strih, no aspon Ti nebude take teplo,,,,
tiez planujem robit palacinky ale v stredu, mal by prist na 2dni kamaratkin syn, tak mu spravim 🙂 a videla som v casopise super recept na palacinkovu tortu , takto mozno skusim 🙂

mistisa
9. júl 2012

@yvi83 zamalicko ved uvidis 🙂 🙂 len viem ako to je bo ja nemavam mrchu vobec,ja musim chodit na vyvolavacky takze viem ako sa citis mrcha nikde test biely meskanie tyzden no hrozne.a nakoniec pichnu vyvolavacku a mrcha dojde ☹

mistisa
9. júl 2012

@luszia no hlien ani ja nikdy ale podbrusko zvyknem citit ale samozrejme az od laparky bo dovtedy som ovulu nemavala ☹ no uvidime nechame sa prekvapit 🙂 🙂 nooo to moze byt mnamky 🙂 🙂 to neni zly napad no uvidim ci sa mi bude chciet 🙂 🙂 ale asi ostanem iba pri klasika palacinkach 🙂 🙂 noo troska ved uz mi je take teplo na krk ako hruza 😠 tak uz sa neviem dockat kedy pride 🙂

lyfuska
9. júl 2012

tak konecne mozem pridat fotky testov aj ja teraz nam to snad to tretice vyjde,vrchny test som si robila vcera o 18:00 a spodny dnes rano o 5:20

zuzanka9999
9. júl 2012

@lyfuska supeeeeer gratulujeeem k fazulke;)))) kolko si Dpo?

lyfuska
9. júl 2012

dnes mam myslm 34 DC ale ja mavam tak 48 az 50 dnovy cyklus tak ese radsej pockam
@zuzanka9999

zuzanka9999
9. júl 2012

@lyfuska ale myslim ze je to jasneeee tak ete aby doki potvrdil a mozes sa tesiiiit na sto pro🙂)))

lyfuska
9. júl 2012

@zuzanka9999 no dufame ze to vyslo konecne 🙂 ale aj tak pojem na krv a najskor buduci tyzden 🙂

lyfuska
9. júl 2012

@zuzanka9999 a DPO nemam sajnu a ani nviem kedy mam ovulku lebo mi cyklus hapruje..

zuzanka9999
9. júl 2012

@lyfuska no ale boli ste na spravnom mieste v spravny cas.

mata_ba
9. júl 2012

Ahojteee 🙂

iwi9
9. júl 2012

@mata_ba ahooj no ale vam je dobree 😀 dufam, ze poriadne snazilkujete alebo ze sa babynko uz dobre uhniezduje 🙂

iwi9
9. júl 2012

@lyfuska potichucky gratulujem 🙂

iwi9
9. júl 2012

@luszia ahoj 🙂 ja mam tiez take precitlivene prsia,ze hroza... ale uz sa to asi zlepsuje... a palenie zahy este horsie ako kedykolvek predtym ( trapi ma to uz asi 5 rokov)... ale inak nic... v stredu uz idem doktorovi, neviem sa dockat... som zvedava aj aky tt mi povie.. som 6-7 asi... drzim palceky, nech je vsetko b poriadku aj s vami 😉

iwi9
9. júl 2012

@mistisa ako moja? aj dnes bolela injekcia? dufam, ze mas foliky velke ako hrom 😀

kikaneu
10. júl 2012

@drobcek11 nie, my sme si dali teraz do zimy pauzu 😉
@moni1007 ahoj moja, aj ja som rada, že sa to dalo do poriadku.....a ja som viac-menej ok 😉 tebe držím palčeky a manželovi všetko najlepšie 😉