icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
10. júl 2012

@lyfuska gratulujem 🙂

kikaneu
10. júl 2012

@mata_ba no paráda 🙂 si to užívate 😉

moni1007
10. júl 2012

@kikaneu dakujem... ale // ako darcek nebudu 😠

kikaneu
10. júl 2012

@moni1007 testla si? och, ale ešte to nevzdávaj, ešte bolo skoro 😉

moni1007
10. júl 2012

@kikaneu testla, neodolala som, 😝 teraz uz spravim uz len jeden test a to az ked budem cakat, ze sa tam zjavia //. ddufam,ze nebudem dlho cakat 😀 a ty co este nespis? 😕

mattuliatko30
10. júl 2012

@mistisa ja som včera nerobila..bolo mi na nič...dnes idem ku dr. nech mi pozrie moč...či tam nemám zápal 😒

kikaneu
10. júl 2012

@moni1007 poznám to 🙂 aj ja som takto skúšala.....no nemám teraz doma už ani jeden test a ani nekúpim 😔
myslím, že už to nepotrvá dlho (inak ja som testovala vtedy 10DPO a bolo bielo.....a na 14DPO už bol dušík) 😉

moni1007
10. júl 2012

@kikaneu no ved skoro kazda to asi pozna 😀 aj toto bol moj posledny, doma uz nemam a tiez uz nebudem kupovat... 🙂

lyfuska
10. júl 2012

@iwi9 potichucky dakujem 🙂

kikaneu
10. júl 2012

@moni1007 zabudla som ti napísať, prečo nespím 🙂 manžel ráno vstáva pred piatou do práce a vždy ma zobudí, mne sa potom nie vždy chce ešte ľahnúť nazad 🙂 a dnes sa idem strihať, tak si aspoň teraz už upratujem, aby som stihla aj navariť 🙂

moni1007
10. júl 2012

@kikaneu no aj som si myslela... ja rano meriam o 6,00 a uz aj muz vstal,tak som hore aj ja... 🙂 rano o pol 7 som este asi neupratovala 😀 😀 tak dnes sa ides dat skraslit.. super. aj mne bybodlo,ale moja kadernicka je na dovci.. mam aj farbu doma uz par mesiacov, ale stale sa mi nechce do toho pustit 😝

kikaneu
10. júl 2012

@moni1007 mne sa momentálne moje vlasy neskutočne páčia, ale strašne mi vypadávajú, tak ich idem odľahčiť, lebo ma nebaví chodiť s vysávačom a zbierať ich....a najhoršie je, že minulý týždeň už bol vlas aj v ktoromsi jedle....takže už sa to nedá (a to ich nosím doma zopnuté) no nechápačka.....ale tak to zas také upratovanie, že dať riady do myčky, odložiť vypraté veci do skrine 🙂 nič horzné 🙂

moni1007
10. júl 2012

@kikaneu no to poznam, aj ja mam obcas problem s vypadavanim vlasov.. ale kupila som si v lekarni nejaky konopny sampon a pomohlo, vsak ale stal skoro 15 Eur..a segre dost pomaha sampon z aloe, ten kupovala v bylinkarni 🙂

kikaneu
10. júl 2012

@moni1007 no teraz to ešte skúsim s ostrihaním a ak nepomôže, tak si pôjdem aj ja niečo také kúpiť 😉

lilli251
10. júl 2012

@luszia okej, dakujem za radu, zajdem teda do lekarne....to su nejake trojmesacne kury? ci balenie na mesiac?

moni1007
10. júl 2012

@kikaneu no mozno je to len oocasim,ze byvaju take skosky z chladneho na teple a opacne... no snad to prejde 🙂 🙂 alebo mozno aj nejake tie hormonalne zmeny 😒

lilli251
10. júl 2012

@mistisa joj, chudatko....to je hrozne, ze to nejde vsetko tak samo od seba a treba postupovat nejake opatrenia ze??? a stara generacia iba opreli trenky ako sa hovori a uz boli.... a my chceme a je to ovela zlozitejsie...drzim Ti paste v stredu, potom napis....

kikaneu
10. júl 2012

@moni1007 alebo tým, že sú už dlhé a ťažké.....uvidíme či pomôže ostrihanie 😉 ale už sa aj teším, trošku zmeny neuškodí 🙂

moni1007
10. júl 2012

@kikaneu no moze byt aj tym... urcite pomoze... zboznujem ten pocit lahkych vlasov ked idem od kadernicky 🙂

kikaneu
10. júl 2012

@moni1007 aj ja 🙂 a ešte keď sa mi potom manžel s nimi hrá a obdivuje 🙂 ale keď trochu mi aj ľúto bude.....také dlhé som už dlho nemala ako teraz 😒 😉

moni1007
10. júl 2012

@kikaneu no ja ma tiez teraz dlhe.... ani neviem ci som sa od svadby strihala... vidis, asi ani nie... ale uz mi veru treba konceky zostrihat 🙂

kikaneu
10. júl 2012

@moni1007 ja som strihala pred necelým rokom 🙂 rýchlo narástli 🙂 tak len počkaj kým sa kaderníčka vráti z dovolenky a šup k nej 🙂

moni1007
10. júl 2012

@kikaneu no vsak aj ja pred necelym rokom.. ako to rychlo bezi... uz budeme o chvilu rok manzelmi 😝 🙂

kikaneu
10. júl 2012

@moni1007 my budeme o chvíľu už dva 😉

moni1007
10. júl 2012

@kikaneu no pekne. aj vam to tak ubehlo? a vy sa od zaciatku snazite o babo? 🙂

kikaneu
10. júl 2012

@moni1007 veru, neskutočne rýchlo to ubehlo.....brali sme sa v októbri a chrániť sme sa prestali v decembri.....a tak naozaj snažiť asi až po takmer roku, v septembri 😉

moni1007
10. júl 2012

@kikaneu no ja som v auguste vysadila tabletky, tak u nas uz bude rok co sa snazime... ☹ snad sa to raz podari 🙂 obdivujem kocky, ako to zvladaju.ked sa im nedari aj viac rokov... mne uz ten rok pripada ako vecnost ☹

kikaneu
10. júl 2012

@moni1007 je to strašne nespravodlivé.....my, čo po bábätku túžime a dali by sme mu všetko-nám sa nedarí. a nie je nám dopriate.....a ženy, ktoré deti ani nechcú, otehotnejú ani nevedia ako......ale nič s tým nespravíme, musíme byť silné a trpezlivé

moni1007
10. júl 2012

@kikaneu toto si aj vravim,ze je to nespravodlive... ako je mozne,ze to takto funguje... ved tie deti su kolkokrat trestane, za to,ze sa vobec narodili... ako sa toto vobec moze stat 😔

kikaneu
10. júl 2012

@moni1007 moja ja neviem, ja som zase so silami na krajíčku.....všade okolo mňa sú tehotné ženy, malinké bábätká....a ja to tak ťažko rozdýchávam......potebujem ísť asi na spoveď alebo čo......nech mi môj obľúbený kňaz dodá silu alebo čo......ale stále si vravím, že to všetko sa deje len preto, aby nás Pán skúšal vo viere......lebo iný zmysel mi to nedáva