Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ja som včera nerobila..bolo mi na nič...dnes idem ku dr. nech mi pozrie moč...či tam nemám zápal 😒
@kikaneu no aj som si myslela... ja rano meriam o 6,00 a uz aj muz vstal,tak som hore aj ja... 🙂 rano o pol 7 som este asi neupratovala 😀 😀 tak dnes sa ides dat skraslit.. super. aj mne bybodlo,ale moja kadernicka je na dovci.. mam aj farbu doma uz par mesiacov, ale stale sa mi nechce do toho pustit 😝
@moni1007 mne sa momentálne moje vlasy neskutočne páčia, ale strašne mi vypadávajú, tak ich idem odľahčiť, lebo ma nebaví chodiť s vysávačom a zbierať ich....a najhoršie je, že minulý týždeň už bol vlas aj v ktoromsi jedle....takže už sa to nedá (a to ich nosím doma zopnuté) no nechápačka.....ale tak to zas také upratovanie, že dať riady do myčky, odložiť vypraté veci do skrine 🙂 nič horzné 🙂
@moni1007 moja ja neviem, ja som zase so silami na krajíčku.....všade okolo mňa sú tehotné ženy, malinké bábätká....a ja to tak ťažko rozdýchávam......potebujem ísť asi na spoveď alebo čo......nech mi môj obľúbený kňaz dodá silu alebo čo......ale stále si vravím, že to všetko sa deje len preto, aby nás Pán skúšal vo viere......lebo iný zmysel mi to nedáva

@lyfuska gratulujem 🙂