Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 nie nemeriam ak sa nam to nepodarilo tak si chcem kupit teplomer a od buduceho cyklu budem merat aj teplotu lebo mi zmenili smeny uz nerobim len nocne ale idem sa striedat ranne poobedne nocne takze obcas budem mat na to vhodnu chvilu si merat teplotu ak sa nezadari teraz ale mas pravdu nemeriam teraz 🙂 nuz co zazraky sa deju 🙂
@mistisa Ahoj, no citim sa zatial dobre/klop klop/, len prsia mam dost citlive, ked na nich lezim tak ich dost citim, inak v pohode, a mam zmiesane chute, a citlivy nos, inak ok 🙂 🙂
Takze v stredu je tvoj velky den, a aky je potom postup??pozru Ta a ked budu vajka dozrete tak Ti pychnu pregnyl, a potoom to IUI?
@drobcek11 ajoooj miciiik 🙂 jeeej drzim palcceky aby boli krasne dve // 🙂 🙂 ja som dnes 9DC robila som ovu testik je tam slaba ciarka tak uvidime.dnes dostanem 4 tu injekciu a v stredu idem na folikulometriu tak uvidime snad budu aspon dva dominantne nech mozme na IUI 🙂 ale pobolieva ma dnes podbrusko teda az teraz poobede. 🙂 asi priznaky bliziacej sa ovu 🙂 joj moja uz nech je piatok.uz musis mat dve // drzim palceky moc moc 🙂
@lilli251 No ja som tiez najprv zvazovala nad kyselinou listovou, ci ju brat alebo nie, ale čitala som na nete len same pozitiva, ze vlastne to podporuje bunky v tele, a ked sa uz zadari, tak babetko ma dobre podmienky v tele matky a vlastne beriem to aj teraz ked som uz tehulka odporuca sa to , a mam calibrum baby plan 🙂
No ja som necitila nic vynimocne, ked som uz bola tehulka, normalne som mala predmenstruacne bolesti, ale tie mam aj teraz,vraj je to normalne,. a neviem prestny den kedy sa zadarilo, lebo my sme mali planovany sex, chodila som kazdy druhy den k doktrorovi, aby videl, ci prebieha ovulacia, a vlastne brala som rozne lieky na podporu, takze kvoli nim sa nam zadarilo 🙂 🙂 takze nebran sa tej chemie, urcite skodi, ale aj pomaha 🙂
@mistisa Urcite sa uz zadari, ved doktory vedia ako na to, a tie injekcie urcite pomohli 🙂 A preco Ta doktor nepozre apson 2x napr, na 12DC a potom na 15DC, ved vajko rastie kazdym dnom?hmmm ja som chodila na 12DC 14DC 16DC ,ale tak ty budes mat paradne vajka a bude stacit jedna navsteva, treba tomu verit 🙂
@luszia nooo ja som minuly mesiac bola na 11 DC to boli male a potom mi dali kontrolu na 15 DC a boli sice troska vacsie ale max 10 mm tak mi zrusili stimulaciu ☹ no a preto dal tieto injekcie zeby to malo zabrat.ved mam tento mesiac davku ako pre kona od 3 DC som brala 3x1 clostyl do 5 DC a od 6 DC injekcie do 10 DC to uz ked nenarastu tak uz neviem co bude treba aby narastli 🙂 🙂 joj dufam moja moc sa modlim aby to tak bolo 🙂 🙂 🙂 dakujeeeem 🙂 🙂 ved dam vediet 🙂 a co porabkas?
@luszia dakujem no dufam ze ano 🙂 uz ma aj podbrusko pobolieva a cici tiez neviem teda ci su to take predovulovske priznaky ale hadam ano 🙂 🙂 ja chatujem tiez a cakam kamosku dojde ma ostrihat 🙂 mam uz dlhe vlasy a chcem jeza vzadu 🙂 🙂 uz potrebujem 🙂 uz sa ani mm nepacim chachacha 😀 😀 no veru s dukatovymi si mi riadne chute narobila.my sme kupili tvaroh ochuteny v lidli tk sa chystam zajtra palacinkovat 😀 😀
@mistisa No mozno su to dobre priznaky, ja som nijak nepocitovala ovulaciu, ani ten hlien som nemala,,keby nechodim k doktorovi ani neviem, ze ju mam,,, No cize letny strih, no aspon Ti nebude take teplo,,,,
tiez planujem robit palacinky ale v stredu, mal by prist na 2dni kamaratkin syn, tak mu spravim 🙂 a videla som v casopise super recept na palacinkovu tortu , takto mozno skusim 🙂
@luszia no hlien ani ja nikdy ale podbrusko zvyknem citit ale samozrejme az od laparky bo dovtedy som ovulu nemavala ☹ no uvidime nechame sa prekvapit 🙂 🙂 nooo to moze byt mnamky 🙂 🙂 to neni zly napad no uvidim ci sa mi bude chciet 🙂 🙂 ale asi ostanem iba pri klasika palacinkach 🙂 🙂 noo troska ved uz mi je take teplo na krk ako hruza 😠 tak uz sa neviem dockat kedy pride 🙂
dnes mam myslm 34 DC ale ja mavam tak 48 az 50 dnovy cyklus tak ese radsej pockam
@zuzanka9999
@lyfuska ale myslim ze je to jasneeee tak ete aby doki potvrdil a mozes sa tesiiiit na sto pro🙂)))
@zuzanka9999 no dufame ze to vyslo konecne 🙂 ale aj tak pojem na krv a najskor buduci tyzden 🙂
@zuzanka9999 a DPO nemam sajnu a ani nviem kedy mam ovulku lebo mi cyklus hapruje..
@luszia ahoj 🙂 ja mam tiez take precitlivene prsia,ze hroza... ale uz sa to asi zlepsuje... a palenie zahy este horsie ako kedykolvek predtym ( trapi ma to uz asi 5 rokov)... ale inak nic... v stredu uz idem doktorovi, neviem sa dockat... som zvedava aj aky tt mi povie.. som 6-7 asi... drzim palceky, nech je vsetko b poriadku aj s vami 😉

@drobcek11 verim,ze vam to vyslo.. a mas ja grafik? ci ty nemerias,ze? no my sme sa aj maximalne snazili, tahali snuru keksiku a nepomohlo. a teraz sme ledva preldva keksikovali,tak to by bol riadny zazrak 😀