icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
10. júl 2012

@mistisa dnes som 8 DC a na foliky idem v pondelok a ak bude vsetko ok, tak v utorok by bolo IUI, ale kedze poznam moje telo...tak len cakam co zas porobi.

Nerieš dopredu, ešte si takuto stimulko nemala....možno ta to prekvapi 😉

azzura
10. júl 2012

@kikaneu ja som z rýbezli robila kolac, lebo nejak ich nemsime. Ostatne je tiez tak nanic, slivky opadavaju...takže tento rok z nich vela nebude a este mame jablka....ale to budem robit detsku vyzivu.....min. rocnu uz pojedli 😀 😀

mistisa
10. júl 2012

@azzura tak pekne no uvidime co 🙂 snad ti teraz bez liekov nic nevivedie telo 🙂 🙂 mohlo by nam to uz vist ze? 🙂 no uvidime. bude ako ma byt 🙂 🙂 ale aj tak som zvedava ako dopadnem zajtra 😀 😀 a co porabkas? ja sa chystam varit ale netusim co :-/

mistisa
10. júl 2012

@azzura az teraz mi doslo preco az v pondelok? ved 11 DC mas v piatok nie? nebude to neskoro?

azzura
10. júl 2012

@mistisa ja som vpraci a potim sa vo vlastnej stave 😀. Ja ndes budem vecer zavarat a upratovat, zajtra mi dojde kamoska, tak si dame do nosa 🙂 bude aj u nas spat 😀

azzura
10. júl 2012

@mistisa ja vzdy chodim 13-14 DC, u mna to tak staci.....resp. vzdy som tak chodila, ovu mavam cca 15DC a to by mohlo byt IUI

fifitko25
10. júl 2012

@azzura och moja, tak som verila, že sa to už podarilo... fňuk... budem na teba opäť silno myslieť a posielam poriadnejší pľuvanec 😉

fifitko25
10. júl 2012

@mistisa moja a ty tento mesiac už IUI po tých injekciách a všetkých liekoch? či idete ešte prirodzene? či závisí od folíkov?

azzura
10. júl 2012

@fifitko25 dakujem, si zlatucka, ale mna to stastie nejak obchadza....neva, uz som rozhodnuta to riesit cez Car, este raz idem k mojmu dokimu, lebo sme boli dohodnuty ak do pol roka od laparky neotehotniem tak ma posiela do Car a to bude v auguste. Treba sa posunut dalej a skusit poslednu moznost a to je IVF

mistisa
10. júl 2012

@azzura no pekne tak budete mat veselo zajtra co? ja sa tiez chystam upratat nieco teda aspon to co sa da 🙂 lebo tu mam vybuch 😀 😀 aj ja by som mala pozavarat nieco 🙂 🙂 🙂 len som nejaka lenivka 🙂

mistisa
10. júl 2012

@fifitko25 ajojky moja 🙂 no uvidime co povedia zajtra ked budu dominantne a povedia ze mozme IUI tak ideme hned na IUI 🙂 🙂 uz snad po tych vsetkych liekoch a injekciach dorastu aspon dva 🙂 a ty moja ako sa mas?

kikaneu
10. júl 2012

@azzura u nás to zas vyzerá tak, že slivky budú a jablká by tiež mali byť.....aj ja by som z nich výživu urobila, tiež máme radi 🙂

azzura
10. júl 2012

@mistisa no, bude veselo 😀 😀 😀 😀. Ja musim zavarat, ked sa to urodi na nasej plantaži 😀 😀 😀 moj mm velmi rad vselico sadi 😠

azzura
10. júl 2012

@kikaneu mnam vyživka s piškotmi 😀 , vcera som posledny pohar davala svagrovi 🙂

mistisa
10. júl 2012

@azzura jaaaj no pekne. no mozno to tak aj mne povedia este mozno pojdeme spolu na IUI sa tam stretneme 🙂 🙂 bo ked nebudu zajtra foliky da dalsiu kontrolu tak uvidime 🙂 sa nam splni ten kolacik niekde? 😀 😀

fifitko25
10. júl 2012

@mistisa aha takže by hneď zajtra aj IUI urobili? no paráda, bodaj by to vyšlo 😵

kikaneu
10. júl 2012

@azzura nerob chúťky 😉 ja som teraz dopila kávu, dovarila polievku 😉 najem sa, dám si sprchu a fičím sa strihať 😉

mistisa
10. júl 2012

@azzura no chvalabohu ze mam dvojizbovy byt s kuchynskym kutom ze mojho to nelaka chachacha 😀 😀 😀 aj by mozno lakalo ale nema kde 😀 😀 chvala bohu 😅 😅 😅 no ale segra ma barak tak snad sa mi neico ujde ale mohla by mi poslat uz zavarene chachacha 😀

lilli251
10. júl 2012

@mistisa no Tebe by uz mohol povedat....a mne buduci mesiac, keby mi to teraz cez ovulku vyslo..🙂 tak dobre to mame vymyslene, uz len aby to vyslo....hihi

azzura
10. júl 2012

@mistisa hej, mozno sa stretneme....budes dalsia tvar co uvidim zoči voči 😀 . S gelinkou sme si od prvej chvile sadli 😀 😀 😀

mistisa
10. júl 2012

@fifitko25 noo asi ked budu dostatone foliky tak mi vecer pichnu pregnyl a stvrtok by bolo IUI 🙂 mam podbruskove bolesti aj krize ma dnes pobolievaju tak neviem ale ovu testik slaby neviem ci mi nedaju este jednu kontrolu. no uvidime hlavne nech dorastu uz ci do zajtra alebo na dalsiu kontrolu ale nech su nech uz konecne ideme na IUI ved sme este ani raz neboli 😠 😠 😠 😠

azzura
10. júl 2012

@kikaneu strihat? mas krasne vlasy a huste.

mistisa
10. júl 2012

@azzura nooo to si aj my sadneme 🙂 🙂 uvidis len ma oslov ty prva lebo taka tvar ako mas foto teraz tam urcite nebude 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
10. júl 2012

@azzura ďakujem, viem 😀 ale strašne mi vypadávajú, tak skúsim trochu dať skrátiť, či to nepomôže.....nebaví ma vkuse behať s vysávačom a zbierať moje vlasy....všade sú 😠

azzura
10. júl 2012

@mistisa vsak aj ja nadavam že okolo domu je strasne vela roboty, skoncim upratovanie v byte a pokracujem vonku a furt dookola.....sa tesim na zimu, ked nic nebude v zahrade, ale vtedy budeme odhrnat sneh 😀

franzziska
10. júl 2012

@mistisa ty mas 2izbak? mne by to bolo asi malo..niekedy mi je aj tu v 3izbaku malo miesta 😀 😀 😀 mam vela veci 😀 😀

@mistisa @azzura hehe a so mnou si nikto nechce dat kolacik? 😀 😀

azzura
10. júl 2012

@mistisa vsak aj gelinku som oslovila prva ja, i ked sme po sebe poskulovali, ale nedalo mi to, moj mm ked pocul smiech a pozkavacky tak vedel že sme sa nasli 😀 😀. Vsak potom sa dohodneme, ak by sme sli v rovnaky termin 😉

azzura
10. júl 2012

@kikaneu vsak aj mne padaju, ale ja si ich len podstriham

mistisa
10. júl 2012

@lilli251 tak tak 🙂 🙂 no uvidime 😀 😀 nechame sa prekvapit 🙂 🙂

kikaneu
10. júl 2012

@azzura a ja už som rozhodnutá, že si dám skrátiť 🙂 veď oni zas narastú 🙂