Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@penelope111 no vidim, ze kazdemu cosi ine - kamoske nakazali sexovat kazdy den az do 20.DC. Z mojej skusenosti - vyslo nam to vtedy, ked sme sexovali v ten tyzden pred ovulaciou asi kazdy druhy den, potom v den zistenia //ciarok na ovu teste, v den ovu rano, a den po ovu. Raz sme tiez pouzili aj ten Pre seed gel. Tak mozno zabralo aj to.
@lu17 jej zlatá, ďakujem 😉 termín máme 22.11., otvorená som od 18tt na jeden prst ☹ ☹ beriem tiež 3x2 tbl magnezka, dvakrát som už bola v nemocke, ale našťastie len po 3 dni, dostala som magnezko, stav sa mi nezhoršil, tak ma pustili domov... tiež ma nič nebolelo ani som nič necítila, len raz na poradni sa doktor na mňa pozrel, že krčok je ako v 33tt... odvtedy som trošku smutná, tiež pozorujem každé pichnutie v brušku.... snažím sa veľa oddychovať a skôr ležím, ale aj tak je tam to semiačko strachu... ale povzbudila si ma svojou situáciou, snáď to tiež takto dobre zvládneme 😉
@mistisa no pekne, tak drzim palce, nech sa to dobre vyvija...
@fifitko25
@ivnik
@horseshoe no baby tak ja som teraz v pomykove... mam sa bat, ze mam mimomaternicove tehotenstvo? alebo, ze nebije srdiecko? ja sa na ultrazvuk dostanem najskor o 3 tyzdne... tu( v Sev. Irsku) to funguje tak, ze ak je baby planovane a nebol s tym problem a neboli ziadne predosle problemy, ultrazvuk neodporucaju, vraj to do 10 tt nie je pre baby najvhodnejsie ( ze aj to je nejake ziarenie). taktiez aj krv mi vezmu az vtedy. Doktor mi iba povedal, nech pridem, ak by bolo spinenie alebo bolesti na pohotovost.... tak a teraz poradte, co mam robit, lebo tu na vyber velmi nemam... robila som si uz asi 5 testov, vsetky veeeelmi pozitivne a kolajnice ako hrom... moze aj tak byt mimomaternicove??? viem, ze potrat sa stale moze udiat... ale nechcem sa teraz strachovat... neviem co si o tom mam mysliet... 😖 😖
Ahojte kocky..ako?my sme si dnes dali pauzu od slniecka,lebo ja uz mam az pluzgieriky a supem sa ☹ dnes tu mmame 45 st.v tieni..neda sa vydrzat ani pri mori..co nove??
prezila som mimomaternicove, utz az v 10TT je totalna kravina, to uz by bolo davno po mne 😉
@iwi9 och zlatík nechcela som ťa vyplašiť, ak ti je dobre, myslí pozitívne, určite to bude dobre 😉 nie si ten prípad, čo napríklad ja, že to nešlo a že sme "sexovali" na povel lekárov a pod hormonmi 😀 čiže ak nemáš špinenie, silné krče alebo bolesti, tak hladkaj bruško a užívaj si to 😉
@mata_ba ahoooj moja 🙂 no pekne tak si riadne spalena co? joj to ti verim fu tolko stupnov v tieni ale hlavne ze dovolenkujete moja 🙂 to je super 🙂 ja osm bola dnes na kontrole foliky su je ich hrozne moc ale ani jeden dominantny.mam pokracovat v injekciach a v piatok dalsia kontrola tak uvidime 🙂 drzkajte sa a poriadno oddychujte 🙂 🙂
@iwi9 presne o tomto to hovorím, že na Slovensku to prežívajú akoby sme mali chorobu, lae zas je to dobre zistiť, ale presne viem ako to v Írsku chodí, žila som v Dubline 4 roky a bola som na gynde s prsníkom, mala som hrčku , ale už je to ok, v čakárni čakal pes, najprv išiel on , bolna rade 😉 a potom ja 😀 Ak sa budeš cítiť skvelo, neboj sa všetko je ok 😉 ak budeš špiniť tak choď hneď k lekárovi, kamošky rodili v Anglicku aj v Írsku,nemali takú starostlivosť ako my a majú zdravé detičky, jedna holka mala dokonca z mačky vírus, čo je nebezpečné pre miminko nechali to len tak, žše keď nie súkomplikácie, tak nič nehrozí, jednoducho to nechávajú tak, lebo aj tak tam potrat nie je možný, by siho museli dať urobiť jedine v zahraničí . Nebojkaj sa všetko bude ok 😉
@penelope111 dakujeeeeem 🙂 tak dobre vidim aj ja neni to fatamorgana 😀 😀 😀 no to aj mne povedali aj dokonca kazdy treti sa moze bo spermosky v tele vydrzia u zeny 🙂 🙂 preziju dva dni urcite 🙂 🙂 no nic vidim ti tak ze sme tento mesiac tehuleee 😀 😀 😀 😀 a vsetky sa pridaju 🙂
@mata_ba super... takze strava ta neohurila ? 😀 😀
@fifitko25 ved ano, ja som nastastie veeelmi pozitivny clovek, tak som dost pokojna... len dnes som sa akosi pri sexe nevedela uvolnit,a pritom som mala veeelku chut... nechapem... asi som sa zlakla, ci to neublizi, aj ked viem, ze nie... ☹
@mistisa ja fajn, doki potvrdil tehu, ale vlastne ma len objednal do nemocnice na vysetrenia.. mam cakat, ze sa mi ozvu tak do 3 tyzdnov... tak cakame... hadam je vsetko v poriadku 😉
@iwi9 no tak vies ako iny kraj -iny mrav a musis sa prisposobit. Na vyziadanie ti ten ultrazvuk nespravia? Ak nie, tak nemas inu moznost iba cakat do 10tt.
Moj doktor, tiez je nazoru, ze ultrazvuk vydava nejake ziarenie a nie je dvakrat najzdravsi, ale na druhej strane sa pomocou neho da predist inym problemom. Takze negativa ultrazvuku prevysuju jeho pozitiva. Ja som mala bolesti podbruska, sice nebolo ziadne spinenie, a tak mi doki spravil ten ultrazvuk a videl zatial, ze vsetko ok - ziadne cysty, zrazeniny, ale nasadil mi pre istotu duphaston, lebo som mala nepravidelne cykly.
Mimomaternicove tehu to stale moze byt - to sa da vylucit iba sustavnym kazdodennym sledovanim hladiny HCG v krvi v spojeni s ultrazvukovym vysetrovanim. Niekedy to HCG jemne skace na zaciatku tehu a aj tak to nie je mimomaternicove - preto to ten ultrazvuk uplne potvrdi.
Urcite sa ale neboj ani nestresuj. Skus si vybavit sukromne sono - ak je to mozne, aby si mala dusu na mieste. Mne to psychicky dost pomohlo. Hlavne nemysli dopredu na zle veci, lebo si este mozes uskodit.
@ivnik nastastie je tu tehotna aste velmi blizka kamaratka ( len o 2 tt dopredu) a ona to tu uz vsetko absolvovala a ja som jej chodila prekladat. vysetreni a ultrazvukov mala veeela, ale az vo vyssom stadiu.. od tretieho mesiaca je to tu vsetko podobne ako doma, len tie prve mesiace su tu doktori trochu odmerani... asi by aj tak vela neurobili, keby slo o potrat...( jedna znama sla na pohotovost s bolestami a spinenim.. nechali ju cakat dve hodiny, zvyjala sa v bolestiach a potom potratila na WC ☹ velmi smutne, zial realita - bola sice len v 7tt ale aj tak nic prijemne...)su tu trosku zaostali podla mna co sa tyka zdravotnictva... nie len ohladom tehotnosti. a sranda je ze ked beries antikoncepciu, tak ti len meraju tlak kazdy rok... nic viac. a vyter tu robia len raz za 3-5 rokov!!!!!

@fifitko25 teším sa velmi, kurátko všimla si si pomenili stránku a dole nám už nefiguruje v ktorom týždni sme tehu ☹