Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa nie, tu to uplne inak funguje... tu vlastne ides svojmu obvodnemu lekarovi ( nemaju tu klasicke gynekologicke ambulancie ako u nas)- on ta potom objedna do nemocnice na vysetrenia a sono- takze mam cakat tak 3 tyzdne, kym sa mi ozvu.... tak cakam, hladkam brusko a verim, ze je vsetko uplne v poriadku....
@iwi9 No tak ti fakt neostava ine ako cakat do 10tt. To je ale sprosty system - mam nervy. Nechapem, preco nerobia to sono, ved napr. aj to vysetrovanie pohmatom na koze, co sa robilo kedysi (ked este neboli sona) tak malo este horsi vplyv na tehu - celu buchtu a brucho ti premackali, kolkokrat aj krvacanie vyvolali a aj tak to bolo k nicomu - ved na zaciatku tehu to premackanie je prd platne. Ale neoplati sa rozculovat. Ty sa snaz byt pekne v klidku a nevytvaraj si zbytocny stres. Ak by si mala nejake bolesti alebo nedajboze spinenie, tak utekaj k dokimu.
@horseshoe ????? to nemyslis vazne, ja uz mam dost, ved tehotne by mali zatvorit niekde do vakuuovej miestosti, stravu podavat len infuzne, lebo takmer nic sa nemoze jest, ja mam dost... ved pomaly si to tehotenstvo vobec nebudeme moct uzivat, lebo zistili ze VSETKOOOOOOOOOOOOO skodi.... podla mna je to tak, ze ak by som chcela dokazat, ze tukanim do klavesnie vysielam babatko neprijemne vibracie, ktore mozu sposobit vrodenu vadu, tak verim, ze sa najde nejaky vedec a dokaze to! lenze tehotna samozrejme chcu urobit vsetko pre dobro babynka, tak sa vsetkeho vzdavaju, stresuju, boja sa, citaju a nervuju....
@moni1007 no ved aj mna to prekvapilo. mozno, ked je vsetko v poriadku, tak to hladkanie nevadi, ale ked je nejaky problem, tak to asi vadi. No ale kedy v tehu nevies, ci nie je nejaky problem? Nemam rongenove oci, aby som videla, co sa vnutri deje. Ale podla mna vsade plati - zlata stredna cesta - hladkanie bruska sem-tam nevadi, ale vyhladkavat ho kazdu chvilu, co si na babo spomeniem asi tiez nie je najidealnejsie.
@horseshoe podla mna, ked si jemne pohladkas brusko, tak to skodit nemoze, to potom chodza a ine pohyby by co sposobovali.. podla mna to zas s tou nopatrnostou netreba prehjanat.. presne stredna cesta zlata cesta... ja zas moc na tie reci jedna baba povedala a alebo na rozne povery, neverim... a skusila som to aj vygooglit a nikde sa nic take nepise 🙂
@iwi9 no ja si to tiez obcas myslim. zlate nase prababicky - zili v dome so statkom - nakydali hnoj - ruky neumyli a potom sa nejedli zivej nepasterizovanej bryndze a napili cerstvo podojeneho mlieka - tazko robili a potom sli kopat na rolu a odtial sa vratili uz s deckom zabalenym v satke hehehehe....nasa generacia je umelo vyslachtena - listeria, toxoplazmoza, infekcie, mykozy - ciha to na kazdom rohu - najlepsie sa zazipsovat do igelitoveho vreca a tam preckat 9 mesiacov.
@mistisa Bodaj by si mala pravdu 😀 Ja posledné dva mesiace pracujem okolo ovulky každý druhý deň 🙂
Asi sa moc všímam ale bo čo, ale nejako ma divno pichlo v bruchu dva krát po sebe rozdiel pár sekúnd na pravej strane, ale sa mi zdá ako by to bol vyššie ako vaječník au a teraz zas 😒 Ovu bola asi v sobotu aj v pondelok sme pracovali 🙂 Tak neviem čo to zase má znamenať 😒

@lu17 no sex máme zakázaný, to je jasné 😅 😅 infekciu som nemala, stery mi brali od 18tt už 2x a všetko ok... preto neviem, čo sa mohlo stať 😒