icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
11. júl 2012

@lu17 no sex máme zakázaný, to je jasné 😅 😅 infekciu som nemala, stery mi brali od 18tt už 2x a všetko ok... preto neviem, čo sa mohlo stať 😒

iwi9
11. júl 2012

@horseshoe nuz nespravia. jedine ak by som mala problemy.. ale tak ja verim, ze je vsetko ako ma byt... 😉

mata_ba
11. júl 2012

Baby ako tak kukam..vsak si uz s nikym nebudem moct pisat..same tehulky su tu 🙂

luszia
11. júl 2012

@mistisa No tak tie ovu testiky su krasne, urcite z toho nieco bude , drzim palce 🙂

moni1007
11. júl 2012

@mata_ba ja nie som tehulka. budeme si spolu pisat 😀

iwi9
11. júl 2012

@luszia bola som dnes, objednali ma na ultrazvuk a krv, tak cakam, kedy mi pridu papiere z nemocnice... podla vsetkeho som teraz 6t+2 d... takze aj ja som zacala 7. tyzden...ak to teda spravne pocitam...

iwi9
11. júl 2012

@moni1007
@mata_ba no len nekricte hop! aby ste neboli prekvapene 😀

mistisa
11. júl 2012

@mata_ba no to nevadi uvidis ze nakoniec vyhram 😀 😀 hlavne ze sa zregenerujete naberete sil pooddychujete a pridete domov a mozte snazilkovaaat 😀 😀 😀 a hned sa podaari lebo budes tak preliecena s mora ze az. a vodu mate aku ? more je teple? 🙂 joj hned by som si sipku skocila 😀 😀

lu17
11. júl 2012

@fifitko25 Ono proste vraj to ma vela zien taketo problemy, treba sa viac setrit a oddychovat co najviac 😀 Ja len dufam, ze potom lahsie porodime a nebudeme sa trapit 😀 😀 😀

mistisa
11. júl 2012

@mata_ba aj somnou si mozes pisat ani ja niesom 😀 😀

moni1007
11. júl 2012

@iwi9 no vsak nic nie je nemozne, vsakze @mata_ba 😀

mistisa
11. júl 2012

@luszia noo najskor som mala velmi zlu naladu ale ako som urobila ovu testik a vysiel hentak a dotoho som volala sestricke tak verim ze dorastu 😀 😀

iwi9
11. júl 2012

@mistisa nie, tu to uplne inak funguje... tu vlastne ides svojmu obvodnemu lekarovi ( nemaju tu klasicke gynekologicke ambulancie ako u nas)- on ta potom objedna do nemocnice na vysetrenia a sono- takze mam cakat tak 3 tyzdne, kym sa mi ozvu.... tak cakam, hladkam brusko a verim, ze je vsetko uplne v poriadku....

moni1007
11. júl 2012

@iwi9 urcite je vsetko v poriadku, nebojkaj a hladkaj aj nadalej 🙂

horseshoe
11. júl 2012

@iwi9 No tak ti fakt neostava ine ako cakat do 10tt. To je ale sprosty system - mam nervy. Nechapem, preco nerobia to sono, ved napr. aj to vysetrovanie pohmatom na koze, co sa robilo kedysi (ked este neboli sona) tak malo este horsi vplyv na tehu - celu buchtu a brucho ti premackali, kolkokrat aj krvacanie vyvolali a aj tak to bolo k nicomu - ved na zaciatku tehu to premackanie je prd platne. Ale neoplati sa rozculovat. Ty sa snaz byt pekne v klidku a nevytvaraj si zbytocny stres. Ak by si mala nejake bolesti alebo nedajboze spinenie, tak utekaj k dokimu.

horseshoe
11. júl 2012

@iwi9 @moni1007 no ja som pocula od bab, co lezali v nemocke, ze to brusko mali hladkat zakazane, lebo aj to drazdi maternicu. Akoze mna to tiez k tomu zvadza a mojho manzela duplom hehe, ale radsej sa zdrziavam a brusko radsej laskame a hladkame pohladom.

iwi9
11. júl 2012

@horseshoe
@moni1007 dakujem kocky, ja aj baby sme urcite v poriadku, hladkame aj s mm o106 🙂) takze sice sa nacakam, ale bude vsetko ok...
no nic babule vsetky moje zlate, lucim sa, pojdem do robotky, ale dnes len na par hodin a zajtra volnoooo 😉 😉 zatial papa a drzkajte sa vsetky

mistisa
11. júl 2012

@iwi9 jaaaaj vidis sranda vsade inak 🙂 hm . no neboj moja urcite je vsetko okik drobcek sa pekne uhniezdil ustlal si a teraz bude rast pekne 🙂 🙂

moni1007
11. júl 2012

@horseshoe cooo? to som teda nepocula a kebyze som tehu, tak brusko urcite hladkam... 🙂

iwi9
11. júl 2012

@horseshoe ????? to nemyslis vazne, ja uz mam dost, ved tehotne by mali zatvorit niekde do vakuuovej miestosti, stravu podavat len infuzne, lebo takmer nic sa nemoze jest, ja mam dost... ved pomaly si to tehotenstvo vobec nebudeme moct uzivat, lebo zistili ze VSETKOOOOOOOOOOOOO skodi.... podla mna je to tak, ze ak by som chcela dokazat, ze tukanim do klavesnie vysielam babatko neprijemne vibracie, ktore mozu sposobit vrodenu vadu, tak verim, ze sa najde nejaky vedec a dokaze to! lenze tehotna samozrejme chcu urobit vsetko pre dobro babynka, tak sa vsetkeho vzdavaju, stresuju, boja sa, citaju a nervuju....

iwi9
11. júl 2012

@mistisa ano ano, veru tak, dobre mu je v maminkinom brusku a este tam vydrzi aspon 30-33 tyzdnov 🙂 a potom pride k nam 🙂

horseshoe
11. júl 2012

@moni1007 no ved aj mna to prekvapilo. mozno, ked je vsetko v poriadku, tak to hladkanie nevadi, ale ked je nejaky problem, tak to asi vadi. No ale kedy v tehu nevies, ci nie je nejaky problem? Nemam rongenove oci, aby som videla, co sa vnutri deje. Ale podla mna vsade plati - zlata stredna cesta - hladkanie bruska sem-tam nevadi, ale vyhladkavat ho kazdu chvilu, co si na babo spomeniem asi tiez nie je najidealnejsie.

moni1007
11. júl 2012

@horseshoe podla mna, ked si jemne pohladkas brusko, tak to skodit nemoze, to potom chodza a ine pohyby by co sposobovali.. podla mna to zas s tou nopatrnostou netreba prehjanat.. presne stredna cesta zlata cesta... ja zas moc na tie reci jedna baba povedala a alebo na rozne povery, neverim... a skusila som to aj vygooglit a nikde sa nic take nepise 🙂

horseshoe
11. júl 2012

@iwi9 no ja si to tiez obcas myslim. zlate nase prababicky - zili v dome so statkom - nakydali hnoj - ruky neumyli a potom sa nejedli zivej nepasterizovanej bryndze a napili cerstvo podojeneho mlieka - tazko robili a potom sli kopat na rolu a odtial sa vratili uz s deckom zabalenym v satke hehehehe....nasa generacia je umelo vyslachtena - listeria, toxoplazmoza, infekcie, mykozy - ciha to na kazdom rohu - najlepsie sa zazipsovat do igelitoveho vreca a tam preckat 9 mesiacov.

iwi9
11. júl 2012

@moni1007 ja som to nasla ☹ ale aj opak... takze teraz si treba len vybrat... ☹

moni1007
11. júl 2012

@iwi9 nasla a kde? je to nejaky odborny clanok? 😒

penelope111
11. júl 2012

@mistisa Bodaj by si mala pravdu 😀 Ja posledné dva mesiace pracujem okolo ovulky každý druhý deň 🙂

penelope111
11. júl 2012

Asi sa moc všímam ale bo čo, ale nejako ma divno pichlo v bruchu dva krát po sebe rozdiel pár sekúnd na pravej strane, ale sa mi zdá ako by to bol vyššie ako vaječník au a teraz zas 😒 Ovu bola asi v sobotu aj v pondelok sme pracovali 🙂 Tak neviem čo to zase má znamenať 😒

lilli251
11. júl 2012

@fifitko25
@ivnik baby si predstavte, mojho bratranca priatelka, byvalo jej zle, na nic jej neprisli ani na gynde a nakoniec bola stvrtom mesiaci tehotenstva a mimomaternicoveho....vraj ona ma take zastarale pristroje, ze to nevidela, chapete?? och, otras niektori doktori..

lilli251
11. júl 2012

@luszia tak lusi, kupila som si GS mamavit, tak snad aj tie su dobre 🙂

mata_ba
11. júl 2012

@moni1007 no..a ani sa nenazdas a budes aj ty tehu 🙂

@iwi9 rada budem prekvapena 😀

@mistisa juuj more je teplunkeee..jak vo vani 😀 parada..a ako povies teda 😀 a ty nekecaj,lebo za 2tyzdne tu budu svietit // 😉