icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
11. júl 2012

@mata_ba no moja, bola by som za to Panu Bohu riadne vdacna 🙂 ale moze sa stat, ze ty budes este skor nez ja 🙂

mata_ba
11. júl 2012

@moni1007 to aj ja moja 🙂 nuz..uvidime..nechame sa prekvapkat..

moni1007
11. júl 2012

@mata_ba veru, nechame sa prekvapit 🙂

mata_ba
11. júl 2012

@moni1007 a mas aj nejakeho tusaka?

fifitko25
11. júl 2012

@lilli251 no a práve kvôli takýmto prípadom si myslím, že je určite dobré urobiť prvé sono okolo 6-7 tt 😉

penelope111
11. júl 2012

@mata_ba Takže vy prídete s dovolenky už traja 😀

moni1007
11. júl 2012

@mata_ba ale praveze vobec.... akuar vcera som sme boli na pizzu a musela som si na svoju polku objednat ananas, taku strasnu chut som na to dostala.. a som nikdy pizzu s ananasom nejedla ani nemala vplane.. potom mi mm povedal,ze aby som si teda kupila aj domov ananas,ale to uz som nechcela. ale na tehu chutky by asi bolo skoro aj keby som bola tehu.. praveze tento mesiac mam najmensiu nadej... a ty?

mistisa
11. júl 2012

@mata_ba no supeeeer 🙂 len as vykupkaj poriadno.my ked sme boli v chorvatsku sme mali strasne studene more ☹ ale nas prebralo aspon 🙂 🙂 chichi. joj moja bodaj by si mala pravdu 🙂 budem mysliet pozitivne a modlit sa za to ze to tak bude.a ty hned po mne ides 🙂 🙂 jasnacka? 😉 😉 😉

mata_ba
11. júl 2012

@penelope111 no to neviem..nemam ten pocit 🙂

@moni1007 no moja..ja som zaregistrovala na 5den zmeny,ale nepripustala som si to..drzim ti palceky..a ja som si tiez myslela,ze nic a vidis.. 😉 a ja..stale budem dufat..teraz mam pocit,ze nic..ale dufam..aj ked nuekedy mam pocit,ze to potrva..

@mistisa neviem moja..to nie je v nasich rukach 😉

moni1007
11. júl 2012

@mata_ba tak nejake zmeny su aj u mna.. ja som posledne cykly po ovulke mala kazdy vecer bolest krizov, smadilo ma a tiez ma zalievala horucava... ale teraz sa citim uplne v pohode. len ma zvykne poobede stale na rovnakom mieste pichat v podbrusku, ani neviem ci pichat, skor je to taka tupa bolest... ale vcera vecer aj dnes rano uz som sa citila mrchovsky. tak mrcha asi pride..
neboj, moja, urcite sa to skoro podari, mozno uz aj podarilo... ved kolko kociek hned po potrate bolo opat tehu... verim,ze to bude aj tvoj pripad, samozrejme teraz uz s uspesnym koncom 🙂

mistisa
11. júl 2012

@mata_ba ved ano 🙂 🙂 to je pravda moja 🙂 takze dnes mate oddychovy dnik od slniecka? joj ty musis byt krasne opalena 🙂 ja som ako majitelka cementarni 😀 😀 😀 😀 chachacha .no nevadi hlavne ze budu okna 😀 😀 😀

mata_ba
11. júl 2012

@moni1007 moja ja som si mrchou bola ista a to bolo babo 🙂 a viem..ale stale sa bojim,ze to potrvaaaa..inak sorrky,ze mi to tolko trva,ale prisadli si k nam tuniski animatory a taaak sme sa nasmiali 😀

@mistisa odfotim sa a pridam foto potom..oki?a my budeme brat uver,takze tiez asi posledna takato dovca na par rokov..uvidime..

moni1007
11. júl 2012

@mata_ba v pohode, ved ja sa nikam neponahlam 🙂 no vsak uvidime ako to s nami dopadne...dufam,ze nebudeme dlho cakat ... 🙂

mata_ba
11. júl 2012

@moni1007 dufam,ze uz vobec nebudeme cakat 😀

moni1007
11. júl 2012

@mata_ba no to by bolo najlepsie... inak takyto mam grafik http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 🙂

mata_ba
11. júl 2012

@moni1007 drzim palceky nech je uz len hore 🙂

moni1007
11. júl 2012

@mata_ba dakujem... a co boli ste aj na nejakej diske pozriet, ci len tak sami dvaja si uziva v klude, romantiku? 🙂

mata_ba
11. júl 2012

@moni1007 kdezeee..nas je tu 5 dosp.a 2 deti..isli sme so svagrovcami a kamaratom..nam je veselooo...aj na disku chodime..aj popijame vecer..proste uzivame plnymi duskami 🙂

moni1007
11. júl 2012

@mata_ba jaaaj, tak parada. som myslela,ze ste sli len s muzikom,ze taku romanticku dovcu si uzivate a vy takto zurujete 😀 😀 😀 no tak super 🙂

mistisa
11. júl 2012

@mata_ba nooo tak to si toboz musite uzit tuto dovcu 🙂 🙂 noooo sa tesiiiim 🙂 daj fotocku 🙂

mata_ba
11. júl 2012

@mistisa potom pridam 🙂

@moni1007 jasneee...jedna velka zurka 🙂

mistisa
11. júl 2012

@mata_ba okiiiiii 🙂 🙂 tesiiiiiim 🙂 🙂

luszia
11. júl 2012

@lilli251 Supeeeeeeeeer, no obsahuje vela vitaminov, takze Ti to urcite pomoze 🙂

luszia
11. júl 2012

@mistisa Určite Ti dorastu, ved preto TI dali ešte dalsie injekcie aby pekne rastli 🙂 🙂 a tie ovu testiky to len potvrdili, ze sa tam dole nieco deje a je to na dobrej ceste 🙂 🙂

mistisa
11. júl 2012

@luszia nooo presne tak a poviem si ze dorastu tak dorastu 😀 😀 😀 😀 chachacha 🙂 no uvidime ako ma byt tak bude 🙂 🙂 a ty ako? co porabkas?

iwi9
11. júl 2012

@moni1007 nie, nastastie len nejake dalsie forum, ale nic lekarsky podlozene...

ivnik
11. júl 2012

@lilli251 čože?? tak to je fakt sila a to lekárku nenapadlo ?? to čo je za lekárku??? 😠

ivnik
11. júl 2012

júj, tak to bola večera, najprv trojitá zmrzka, pohár nealkoholického pivka, potom v čínskej reštike chrumkavé kuriatko so zeleninkou a hranolkami, ďalšie nealko pivko a ďalšia porcia trojitej zmrzliny. Fúúú ak to pojde takto ďalej tak zbankrotujeme 😀

lilli251
11. júl 2012

@ivnik no ona povedala ze z jej hladiska jej nic nie je, ze musi pricinu bolesti brucha a ostatne problemy hladat inde....otras..

mattuliatko30
12. júl 2012

@moni1007 ahoj ..tak dnes mi to ovu odznačilo http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak teraz neviem..či sa zápal dáva už do poriadku...a preto bola teplota taká
@mistisa