Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ale praveze vobec.... akuar vcera som sme boli na pizzu a musela som si na svoju polku objednat ananas, taku strasnu chut som na to dostala.. a som nikdy pizzu s ananasom nejedla ani nemala vplane.. potom mi mm povedal,ze aby som si teda kupila aj domov ananas,ale to uz som nechcela. ale na tehu chutky by asi bolo skoro aj keby som bola tehu.. praveze tento mesiac mam najmensiu nadej... a ty?
@penelope111 no to neviem..nemam ten pocit 🙂
@moni1007 no moja..ja som zaregistrovala na 5den zmeny,ale nepripustala som si to..drzim ti palceky..a ja som si tiez myslela,ze nic a vidis.. 😉 a ja..stale budem dufat..teraz mam pocit,ze nic..ale dufam..aj ked nuekedy mam pocit,ze to potrva..
@mistisa neviem moja..to nie je v nasich rukach 😉
@mata_ba tak nejake zmeny su aj u mna.. ja som posledne cykly po ovulke mala kazdy vecer bolest krizov, smadilo ma a tiez ma zalievala horucava... ale teraz sa citim uplne v pohode. len ma zvykne poobede stale na rovnakom mieste pichat v podbrusku, ani neviem ci pichat, skor je to taka tupa bolest... ale vcera vecer aj dnes rano uz som sa citila mrchovsky. tak mrcha asi pride..
neboj, moja, urcite sa to skoro podari, mozno uz aj podarilo... ved kolko kociek hned po potrate bolo opat tehu... verim,ze to bude aj tvoj pripad, samozrejme teraz uz s uspesnym koncom 🙂
@moni1007 moja ja som si mrchou bola ista a to bolo babo 🙂 a viem..ale stale sa bojim,ze to potrvaaaa..inak sorrky,ze mi to tolko trva,ale prisadli si k nam tuniski animatory a taaak sme sa nasmiali 😀
@mistisa odfotim sa a pridam foto potom..oki?a my budeme brat uver,takze tiez asi posledna takato dovca na par rokov..uvidime..
@mata_ba no to by bolo najlepsie... inak takyto mam grafik http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 🙂
júj, tak to bola večera, najprv trojitá zmrzka, pohár nealkoholického pivka, potom v čínskej reštike chrumkavé kuriatko so zeleninkou a hranolkami, ďalšie nealko pivko a ďalšia porcia trojitej zmrzliny. Fúúú ak to pojde takto ďalej tak zbankrotujeme 😀
@moni1007 ahoj ..tak dnes mi to ovu odznačilo http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak teraz neviem..či sa zápal dáva už do poriadku...a preto bola teplota taká
@mistisa

@mata_ba no moja, bola by som za to Panu Bohu riadne vdacna 🙂 ale moze sa stat, ze ty budes este skor nez ja 🙂