icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
12. júl 2012

@mata_ba ahoj moja..ako sa ti darí?..čo nové???ja sa chystám na dovolenku....tak sa už neviem dočkať....včera som si kúpila 2je plavky...tak konečne som našla také , čo mi celkom sedia..aj sa mi páčia meriaš?..ako si na tom? ja nič moc http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e už som mala aj ovu akože..a teraz mi to odznačilo asi kôli tomu zápalu

mistisa
12. júl 2012

@mattuliatko30 ahojky no moja to by bolo super keby ten hnusny zapal uz zmizol 🙂 🙂 ja som takto 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... zacinam skakat ako kamzik zas chichichi 🙂 🙂 a ako dnes? si v robotke?

mattuliatko30
12. júl 2012

@mistisa no veru..aj ja by som bola rada....veru skáčeš 😀 som v práci...ešte zajtra..a v nedeľu frčím...juj..už aby to bolo...ešte nemám nič nachystané 😀 tak ale už spisujem zoznam....
merať tam asi nebudem...aj tak v pondelok nasadím tie lieky..takže by to bolo zbytočné

moni1007
12. júl 2012

@iwi9 no ja som len nasla, ze to moze spoosobit tvrdnutie bruska na jednom fore, ale urcite sa tym zaoberat nebudem. ved ktora tehulka by si brusko nehladkala, no nie? 😀

mistisa
12. júl 2012

@mattuliatko30 nooo to uz ti ujde ako voda 🙂 🙂 supeeer v robotke este zajtra? ci mas dovcu uz? ale jasne prosimta si na dovolenke kasli na vsetko len sexikujte 🙂 😀 😀 😀 a na nic ine nemyslilte okik? 🙂 🙂 🙂 na koko idete?

moni1007
12. júl 2012

ahojte kocky. ako ste sa dnes vyspali... ja fajne.. a grafik takto http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 😒

moni1007
12. júl 2012

@mistisa ahoj. moja. ako sa dnes mas? ja idem tie uhorky zavarat... sa mi ani moc nechce 😒 no vidim,ze dnes opat pokles. nezabudni snazilkovat... najlepsie kazdy druhy dnik 😀

mistisa
12. júl 2012

@moni1007 ajoooj ved ta vykukam na FB a neni si ze? no dnes veru pokles 🙂 no uvidime zajtra kontrola som zvedava hm. :-/ no tak budes dnes makat co? ja cakam sestru dojde si pre skrine co davame prec a koberec tak snad zachvilu dorazia 🙂 uz mam obyvacku vypratanu fu 🙂 teda ved aj s mm sme sa posnazili vcera a vsetko sme si urobili a je pokoj.dnes segra dojde nalozia to a vybavete 😀

moni1007
12. júl 2012

@mistisa no nie som,lebo tam mi to zabera vela casu... kazdu chvilu niekto napise a ked sa chcem pustit do roboty, tak mi to moc nevyhovuje 😀 😀 😀
a stena vam uz prisla? no tak ste si fajne porobili... a okna uz mate? 🙂

moni1007
12. júl 2012

inak, dnes co sa mi stalo. uz dva dni ma vkuse bolia prsia... nie je to az take hrozne, da sa to vydrzat, ale moj ked zaspavame, tak mi chyti za prsia a dnes ma v spanku tak stisol, by som ho zabila. ktovie co sa mu snivalo 😠 😀

mistisa
12. júl 2012

@moni1007 este nie 🙂 zatial mame len taky stolik na TV 😀 chvilu budeme zit obmedzeny chacha 😀 okna nam posunuli o tyzden bo mali vo vyrobni dovolenku 🙂 takze buduci tyzden by to malo byt 🙂 no to ano FB je taky zrut casu to teda ano aj chces uz ist zrazu ti napisu no hruza 🙂

mistisa
12. júl 2012

@moni1007 chachacha no bohvie moja bohvie 😀 😀 😀 😀 😀 a co nespinis zatial?

moni1007
12. júl 2012

@mistisa no vsak v pohode. hlavne ze ste spolu a ked pride dozariadujete a postupne vsetko dokupite, co treba. my sme mali vyhodu,ze sme zacinali v jednoizbovom, linka tam bola, to sme kupovat nemuseli, len spotrebice a stol stolicky, a v izbe sedacku, stolik a, skrinu, stolik pod tv a dva mesiace sme boli bez telky aj bez pracky 😝 o rok sme presunuli guac, stolik a telku do kychyne a kupili sme si postel a nocne stoliky, 😝 kedze skrinu sme mali presne z tej zostavy.. a ked sme sa prestahovali do tohto bytu kupili sme si obyvaciu stenu a aj vesiakovu stenu... my sme tak postupne vsetko dokupovali... 🙂

moni1007
12. júl 2012

@mistisa zatial nie, ale vcera som sa sekla, mala by som zacat aj zajtra... ale ktovie ci pride mrcha tak ako mi to oznacil ff. kebyze hej, tak to by som mala len 27DC... tak neviem...ale uz si citim krize aj podbrusko. takze mrcha urcite pride, len neviem kedy presne 😝 😒

mistisa
12. júl 2012

@moni1007 presne tak ved sme tu len my vieme co robime takze pohodka 🙂 🙂 uz nech tie okna urobia aby sme mohli aspon tie steny urobit a podlahu polozit 🙂 a uvidime postupne budeme pokracovat 🙂 🙂 uz zavaras?

moni1007
12. júl 2012

@mistisa este nie, dala som odmocit uhorky... musi mi mm pomoct umyvat,lebo mam ekzem na rukach a nemozem si ich tak mocit, tak vravel, ze mi pomoze.... 😀 ale uz sa pojdem do toho pustit 🙂

kikaneu
12. júl 2012

čaute babuľky 🙂 čo dnes porábate? 🙂 ja musím ísť do obchodu a potom hor sa na varenie a pečenie 🙂 večer na veľký nákup, lebo všetky zásoby sas pomíňali pomaly ale isto 😉

moni1007
12. júl 2012

@mistisa a este som musela troska poupratovat po vcerajsej oslave 😀 😀 😀 😀

moni1007
12. júl 2012

@kikaneu ahoj.. no ja som troska poupratovala, lebo vcera sme mali oslavu a idem sa pustit do zavaranie uhoriek 😝

kikaneu
12. júl 2012

@moni1007 my budeme cez víkend zavárať marhuľky 🙂 juj, sa teším 😉

moni1007
12. júl 2012

@kikaneu na zavaranie ci na marhulky?

mistisa
12. júl 2012

@moni1007 nooo vidis aky je sikovny 🙂 🙂 a co svokre sa pacila kupelna? 🙂

mistisa
12. júl 2012

@kikaneu ahojkaj. 🙂 ja tak pomaly cakam sestru dojde si pre skrine co jej davame a koberec a tak. idem zo psom teraz a ppojdem to trosku poumyvat ked sme dali dolu koberec to nie je ziadna slava 😀 😀 😀 😀 ale zas cakala som horsie 😀 a nieco musim uvarit a neviem co 🙂

moni1007
12. júl 2012

@mistisa ale hej, on je sikovny, so vsetkym mi pomaha.. ci uz s varenim, pranim alebo s varenim. hoc co urobi. dokonca aj s tortou mi pomahal...nemozem sa stazovat 🙂 svokra tu nebola... a som aj rada, ved mi mae uplne obycajnu kuplku, ved my sme si ju nerobili, bola hotova,ked sme tu prisli. neviem co by chcela na nej vidiet. ved ale aj tak ma inak odvody a tie somarinky... neviem aky by to malo zmysel. len to znaci o tom, ako casto k nam chodi na navstevui,kedze ani nevie aku kupelnu mame 😝

kikaneu
12. júl 2012

@moni1007 aj aj 🙂
@mistisa ale, vy prerábate bytík? nejak som nepostrehla

mistisa
12. júl 2012

@moni1007 no ved ano.hm. no pekne.to mas tusim takeho mm ako ja 🙂 tiez mi zo vsetkym pomoze nerobi mu problem navarit upratat oprat povysavat nic jedine co mi povedal ze nebude zehlit chachacha 😀 😀

mistisa
12. júl 2012

@kikaneu no mi tak pomalicky spalnu uz mame chodbu tiez kuchynu sme dorobili teraz akurat 🙂 no a pustame sa do obyvacky buduci tyzden dojdu okna urobit a potom klasika steny vymalovat podlahu dat stenu novu kupit 🙂 🙂 a tak 🙂 postupne ked su peniazky tak porobime potom dame pauzu nasporime a dorobime ostatne 🙂 🙂 🙂 na zimu potom chceme urobit v obyvacke taky znizeny strop ale to hovorim na to zase nevidu teraz financie tak to az na zimu 🙂 🙂 a tak sa hrajkame pomalicky 🙂

moni1007
12. júl 2012

@mistisa no aj moj oco je taky isty, vsetko okrem zehlenia porobi 😀 dokonca aj piekol kolac a grilazky doma robil len on.. aj moj je taky isty, ale on doma este aj zehlil, ale to mu uz ja nedavam,zehlim len raz za cas. takze to by ma ani nenapadlo 😀

kikaneu
12. júl 2012

@mistisa no šikovní ste 🙂 aj my sme to tak pomaly všetko porobili....nehovorím, že to je už komplet všetko, ale základ je....a keď zase našetríme, tak budeme pokračovať 🙂 budú aj fotočky?

mistisa
12. júl 2012

@kikaneu no aj my tak 🙂 🙂 kuchynku vam mozem dat aj hned to mam ja len kuchynsky kutik takze je malinka ale mm my ju urobil tak aby som mala priestoru viac 🙂 tam sme v podstate kupovali len obkladacky na stenu a lino cierne 🙂 inak vsetko urobil zo starej linky ta nebola rohova to my mm urobil 🙂