Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa juj moja tak som zvedavá čo ti povedia..
ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e takže zase mi vrátilo ovu späť na 8dc...hm 😕 tak uvidíme...ako sa mi to popraví po ďalších liekoch
@mattuliatko30
@moni1007 nooo tak stale su male.☹ nepovedala ani ci su vacsie alebo nie.tak neviem.poobede mam volat a ked hormony klesli alebo sa nepohli neoplati sa stimulovat dalej .vraj u zien s PCO treba byt trpezlivy trva to dlhsie ako u normalnych zien . No a tak uz tomu vobec nedavam nadej.dohodli sme sa z mm ze koncime.ideme setrit a najblizsie buduci rok pojdeme asi na IVF. Uz nemame ani jeden nervy ☹ @penelope111 @lilli251 @ivnik @kikaneu @iwi9 @fifitko25 to je tak ked niekto pise z mobilu chachacha 😀 robim hovadinky 😀
@lilli251 a co by si chcela vediet? merias kazde rano cca rovnaku hodinu. zapises do grafu, ovulka je den pred vystupom... zvysena teplota po ovulke by mala byt vyssia ako 6 poslednych dni... potom od ovu by si sa mala drzat hore, ak sa drzis hore 18 DPO je predpoklad ze si tehu... ked zacnes klesat mozes ocakavat mrchu 🙂
prestuduj si tuto stranku http://merenibt.xf.cz/
@mistisa ok, ja sa ale musim zahlasit do GF natrvalo, takže buduci tyzden to zacnem riesit. Ja by som chcela ist na IVF bud koncom roka alebo zaciatkom buduceho, podla ako to vsetko vyjde. Ja uz setrim davno, my sme sa s mm dohodli že vsetko co sa týka chodenia po gynekologoch si hradim ja
@azzura jaaaj ty tam vlastne nemas kartu ze? Ja ano 😉 no my si na to setrime spolu s mm.teraz si pekne v klude s tychto peniazkov urobime obyvacku a dalsie sa mi uz sporia alebo teda nam na IVF 😉 takze uvidime 😉 terqz chceme obidvaja klud 😉 este toto doklepeme nejak a ked ozaj nic tak nic 😉
@azzura moja a to si prečo hradiš len ty??nechápem...veď chcete rovnako spolu bábenko, nie? ako inak?..ja rovnako http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e merám do nedele..potom idem na dovolenku..a od pondelka tbl..takže 10 dní mrcha isto nie..a potom na ńu budem čakať...ešte preliečim ten zápal..a sná´d bude fajn
@mistisa juj moja....prečo nerastú???hm?...dúfam,že sa to ešte podarí....veď máš ešte čas nie?..či už ovu bola, či kedy by mala byť?
@moni1007
@mistisa
baby, zajtra idem jednej bylinkarke, jednej kamoske pomohla, vraj hned zisti co Ti chyba, ci mas daky bacil....jej povedala, ze nema cervene krvinky, zelezo a ze ma nejaky virus...daco jej dala...ona neverila, isla k doktorke na krvne testy a fakt jej zistili ze ma malo cervenych aj zeleza....tak sila.... vsak som zvedava co povie zajtra mne 🙂 drzte past 🙂
@mistisa no nemam kartu, ja tam chodim len na IUI, preto sa tam musim zahlasit na konzultaciu a potom uz miesto do TT budem chodin do BA, nam este urobia znova vsetky vysetrenia 😠 , ale tiez ked podam žiadost na IVF až do kym ho neschvalia tak nebudem uz nic riesit, tento cyklus je posledny a potom ide oddych a priprava na velku stimulaciu

@mistisa no aj mne sa to zatial paci. ale bojim sa, ci to nie je len nemy vykrik do tmy. no vsak uvidim... spinenie este nic 🙂 no dufam,ze budu len dobre spravicky. takze cakam 🙂