icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
13. júl 2012

@mistisa no aj mne sa to zatial paci. ale bojim sa, ci to nie je len nemy vykrik do tmy. no vsak uvidim... spinenie este nic 🙂 no dufam,ze budu len dobre spravicky. takze cakam 🙂

mistisa
13. júl 2012

@moni1007 no urcite stoj pri zemi ale modliiiiiiiiiiiiiiim sa s tebou 😉😉😉 uz som nervozna :-/:-/

moni1007
13. júl 2012

@mistisa dakujem moja.. akurat ranajkujem a poviem ti, ze mi sladke ranajky moc nezapasovali 😝 no verim,ze si nervozna. ale neboj, uz nic neovplyvnis... treba verit, ze ti povedia len to co chces pocut 🙂

mistisa
13. júl 2012

@moni1007 noooo moja.kefy to nema ta mrchana prist??? Juj bodaj by😉 drzim palceky.ved ano to mas pravdu micik 😉😉 dost ludi tu je hm :-/

mattuliatko30
13. júl 2012

@mistisa juj moja tak som zvedavá čo ti povedia..
ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e takže zase mi vrátilo ovu späť na 8dc...hm 😕 tak uvidíme...ako sa mi to popraví po ďalších liekoch

moni1007
13. júl 2012

@mistisa podla ff v nedelu,ale ja si myslim,ze kludne moze prist az v stredu, lebo LF som mala uz aj 16 dni 🙂

mistisa
13. júl 2012

@mattuliatko30
@moni1007 nooo tak stale su male.☹ nepovedala ani ci su vacsie alebo nie.tak neviem.poobede mam volat a ked hormony klesli alebo sa nepohli neoplati sa stimulovat dalej .vraj u zien s PCO treba byt trpezlivy trva to dlhsie ako u normalnych zien . No a tak uz tomu vobec nedavam nadej.dohodli sme sa z mm ze koncime.ideme setrit a najblizsie buduci rok pojdeme asi na IVF. Uz nemame ani jeden nervy ☹ @penelope111 @lilli251 @ivnik @kikaneu @iwi9 @fifitko25 to je tak ked niekto pise z mobilu chachacha 😀 robim hovadinky 😀

moni1007
13. júl 2012

@mistisa moja, tak to mi je luto. mrzi ma to. verila som,ze budu riadne foliky... veru, dajte si pauzu, oddychnite si, zacnite sa venovat niecomu inemu a vyjde to mozno aj samo 🙂

lilli251
13. júl 2012

@mistisa to ma mrzi zlatko, ach jaj, preco je to take nespravodlive, co? :(

azzura
13. júl 2012

@mistisa moja, to ma mrzi 😖 ale vsak uvidis co ti povie poobede..... . Ale nechapem preco ta posudzuju ako normalnu zenu s 28 Dc cyklom, ked ty mavas cca 40 DC???

lilli251
13. júl 2012

@moni1007 boze, je mi to trapne ale ja som dilino furt z tych grafov...das male vysvetlenie? 🙂

mistisa
13. júl 2012

@azzura no zlatik neviem.a minuly som mala dokonca 50 DC .ten merional som ani nevyberala myslim ze ma zrusia.no co uz poplacem si a musim fungovat dalej.neni to prvy krat.zivot je raz taky hm.☹

moni1007
13. júl 2012

@lilli251 a co by si chcela vediet? merias kazde rano cca rovnaku hodinu. zapises do grafu, ovulka je den pred vystupom... zvysena teplota po ovulke by mala byt vyssia ako 6 poslednych dni... potom od ovu by si sa mala drzat hore, ak sa drzis hore 18 DPO je predpoklad ze si tehu... ked zacnes klesat mozes ocakavat mrchu 🙂
prestuduj si tuto stranku http://merenibt.xf.cz/

azzura
13. júl 2012

@mistisa život je svina, tak sa stretneme na IVF...ja idem v pondelok k dokimu a podla toho co povie sa zariadim, ale tiež už važne uvazujem nad IVF, mne aj roky bezia a plytvam ich na sprostosti, ktore aj tak nevychadzaju....

mistisa
13. júl 2012

@moni1007 no bohuzial.ja som to tiez cakala ale smola.neni este asi vhodny cas na to aby nastupilo stastie na scenu ☹ co uz. Ideme si robkat bytik aby som mala myslienky inde.asi zacnem skrabat tapety. 😉
@lilli251 no mojka to sa aj ja pytam☹ musime sa asi s tym zmierit 😉😉

moni1007
13. júl 2012

@mistisa jasne, pekne sa pusti do bytiku, studuj modru strechu, rob si predstavy a stahuj obrazky a pod... urcite ked sa budes venovat inym veciam, ti to pomoze 🙂

mistisa
13. júl 2012

@azzura presne tak micka krasne si to napisala a je to pravda.a peniaze tiez ked si zoberes kolko to uz stalo uz by sme mali jedno IVF za sebou a mozno uspesne.ja som tiez tak rozhodnuta.tak si to naplanujeme spolu 😉😉

lilli251
13. júl 2012

@mistisa neviem ani co Ti na to napisat.... hlavu hore a mysliet pozitivne..🙂

azzura
13. júl 2012

@mistisa ok, ja sa ale musim zahlasit do GF natrvalo, takže buduci tyzden to zacnem riesit. Ja by som chcela ist na IVF bud koncom roka alebo zaciatkom buduceho, podla ako to vsetko vyjde. Ja uz setrim davno, my sme sa s mm dohodli že vsetko co sa týka chodenia po gynekologoch si hradim ja

lilli251
13. júl 2012

@moni1007 diky za info..🙂

mistisa
13. júl 2012

@moni1007 tak tak presne tak.sa tesim z novej kuchyne a idem sa tesit na obyvku 😉😉 uvidime casom 😉😉 a co uhorky zavarene vsetky? A dnes co mas v plane?

moni1007
13. júl 2012

@lilli251 neni zac, keby nieco,tak sa kludne opytaj,ked budem vediet tak ti odpoviem 🙂

moni1007
13. júl 2012

@mistisa zavarene... no nemam ani sajn. mm ide na fusku, ja chcem zas namatkovo poslat nejake zivotopisy a neviem co by som uvarila 😝

mistisa
13. júl 2012

@azzura jaaaj ty tam vlastne nemas kartu ze? Ja ano 😉 no my si na to setrime spolu s mm.teraz si pekne v klude s tychto peniazkov urobime obyvacku a dalsie sa mi uz sporia alebo teda nam na IVF 😉 takze uvidime 😉 terqz chceme obidvaja klud 😉 este toto doklepeme nejak a ked ozaj nic tak nic 😉

ivnik
13. júl 2012

@mistisa jasne oddýchnite si, choďte na nejakú dovolenku, zrelaxujte sa a keď to nebudete očakávať možno to príde aj samo , nádej umiera posledná 🙂

mattuliatko30
13. júl 2012

@azzura moja a to si prečo hradiš len ty??nechápem...veď chcete rovnako spolu bábenko, nie? ako inak?..ja rovnako http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e merám do nedele..potom idem na dovolenku..a od pondelka tbl..takže 10 dní mrcha isto nie..a potom na ńu budem čakať...ešte preliečim ten zápal..a sná´d bude fajn

mattuliatko30
13. júl 2012

@mistisa juj moja....prečo nerastú???hm?...dúfam,že sa to ešte podarí....veď máš ešte čas nie?..či už ovu bola, či kedy by mala byť?

lilli251
13. júl 2012

@moni1007
@mistisa
baby, zajtra idem jednej bylinkarke, jednej kamoske pomohla, vraj hned zisti co Ti chyba, ci mas daky bacil....jej povedala, ze nema cervene krvinky, zelezo a ze ma nejaky virus...daco jej dala...ona neverila, isla k doktorke na krvne testy a fakt jej zistili ze ma malo cervenych aj zeleza....tak sila.... vsak som zvedava co povie zajtra mne 🙂 drzte past 🙂

azzura
13. júl 2012

@mistisa no nemam kartu, ja tam chodim len na IUI, preto sa tam musim zahlasit na konzultaciu a potom uz miesto do TT budem chodin do BA, nam este urobia znova vsetky vysetrenia 😠 , ale tiez ked podam žiadost na IVF až do kym ho neschvalia tak nebudem uz nic riesit, tento cyklus je posledny a potom ide oddych a priprava na velku stimulaciu