icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
13. júl 2012

@lilli251 no tak to som zvedava.. dufam,ze ti pomoze 🙂 jasne budeme drzat palce 🙂

azzura
13. júl 2012

@mattuliatko30 to som ja tak chcel, lebo moj mm vsetko plati ...od nakupov až ....., moje peniazky su ladom, tak som chcela byt trosku uzitocna a preto som si to presadila. Tie tvoje cykly su divne, ked nemas lieky tak to mas zas kde predtym. Kasli na to a uzi si dovcu

fifitko25
13. júl 2012

@mistisa och moja, to ma mrzí, že už strácaš sily, práve ty, čo si nás tu všetky povzbudzovala....ale na druhej strane sa ti nečudujem, viem, aké to je byť na konci síl... verím, že by vám pomohla nejaká dovolenka - oddych, nemusí byť ďaleko, len proste trošku zmeniť vzduch a nemyslieť na problémy doma.... a možno to príde počas pauzy, ktorú plánuješ... a možno už žiadna pauza nebude 😉 😉

kikaneu
13. júl 2012

@mistisa och moja, to mi je ľúto.....ale myslím, že dať si pauzu vám pomôže a možno ani to IVF nebudete potrebovať 😉 silno držím palce

franzziska
13. júl 2012

@mistisa ahojky aspon sa odreagujes..idete teraz do obyvacky?? 🙂

mattuliatko30
13. júl 2012

@azzura jááj...tak tako 😉 tak dúfam,že ti to vyjde....musí to proste už vyjsť....jasne..idem si užiť dovolenku..nemerať...len papať tbl 😀 😀 už aby sme tam boli..lebo sa riadne ochladilo...fuu...už je načase odísť do teplých krajín 😀

mistisa
13. júl 2012

@azzura nooo to pojdete fakt v podstate od zaciatku.ach jo .je to sila.ale co uz nenavyberame si.pekne si aj vy oddychnite a bude dobre 😉

azzura
13. júl 2012

@mattuliatko30 a kam idete?? nech závidím 😀

azzura
13. júl 2012

@mistisa čo uz, preto ja chcem uz teraz zacat, že dokym to vsetko porobia je konec roka

mistisa
13. júl 2012

@fifitko25 neviem nejak citim ze nevladzem ist dalej.a to u mna uz je co povedat.nuz ale raz to muselo prist.nevadi urobime obyvku pojdeme na chalupku nabereme sil a mozme pokracovat.dufam ze kym tie sily naberieme vam tu dam testik z dvomi // .teraz som v takom stadiu ze mam pocit ze tie dve // mat nikdy nebudem.ale to prejde 😉😉 mozno ma potesia poobede ale radsej to necakam 😢
@kikaneu to by bolo najlepsie moja 😉 uvidime ako to ten hore zariadi 😉
@franzziska hej hej.chcela som dnes oddychovat ale asi idem skrabat tapety nech nad nicim nerozmyslam 😉

franzziska
13. júl 2012

@mistisa hehe mne sa uz blizi ta kupelna 😀 😀 uz mam vsetko pokupene, tak cakam len na termin zacatia 😎 no a do akych farieb ides?

mistisa
13. júl 2012

@lilli251 no micka ja ti poviem ze moja kolegyna mala kamaratku ktora dlho dlho nemohla ostat tehu,vsetko mala dobre vysledky na 1 tku a stale nic.nakoniec ju prehovorili nejakej liecitelke.nejaka stara pani.tak k nej isla a tak jej povedala ze co sa cuduje ved ona ma vysoko posadenu maternicu.tak jej ju zmasirovala asi mesiac tam chodila neviem ako casto a predstav si ze hned dalsi cyklus a ostala tehu.a ked to povedala dokine tak ta jej povedala ze to oni nepozeraju ze to je velmi malo pripadov.takze hned pis som na teba zvedava co ti povie 🙂 drzim paste moc 🙂

mistisa
13. júl 2012

@azzura no ved ano 🙂 to je pravda 🙂

mistisa
13. júl 2012

@franzziska no super moja to sa ani nenazdas co? a zacinate 🙂 my sme sa s mm dohodli ze asi fialova kukni tu aj ta stena sa nam paci aj ta fialova malovka http://www.najlacnejsinabytok.sk/malibu-obyvaci... 🙂

e.l.i
13. júl 2012

@nativanativa dakujem micka.. no veru si velmi dobre plula..dakujem 😉

iwi9
13. júl 2012

@mistisa ☹ neviem co ti mam na to napisat, ale asi si sa rozhodla spravne.. pauza a nemyslenie na to vam urcite prospeje... velmi drzim palceky aby ste boli co najskor rodicmi, ci uz prirodzene alebo inak. je mi z toho smutno... drz sa moja 😉

mistisa
13. júl 2012

@iwi9 dakujem micka moja 🙂 uvidime potrebujeme to 🙂 mozno sa zrovna zadari 🙂 🙂 uvidime 🙂 a ty ako moja? ako sa citis? 😉 😉

e.l.i
13. júl 2012

@mistisa
lasocka.. tebe posielam najviac tehu bacilkov...........ech sa uz nejake nalepia..
a samozrejme aj pre ostatne tehulky...tu cosi mam 😉

e.l.i
13. júl 2012

@mistisa aj my mame doma taku fialovu stenu... presne v obyvacke 😉
pred dvoma rokmi som bola zblaaznena do fialovej

iwi9
13. júl 2012

@mistisa no citim sa tak divne. stale sa bojim, ci je vsetko v poriadku, neviem sa dockat ultrazvuku. uz sa mi o tom dokola sniva.... 😖 a uz druhy den ma po zobudeni boli hlava a zle spavam... z toho som aj akasi podrazdena a nic sa mi nechce... nechcem byt taka, ale neviem sa nejako prepnut..☹ najhorsie je, ze dost casto vyletim za nejaku hovadinu na mm a potom sa hadame.... 😔 . musim sa nejako dobre naladit, len ked vsetko to vyplyva z toho, ze neviem, ci je vsetko v poriadku... co ak srdiecko nebije? alebo je to mimomaternicove? och kto ma vydrzat este 2 a pol tyzdna ( asi...mozno viac, mozno menej...)

penelope111
13. júl 2012

@mistisa Jaj moja veľmi mi je to ľúto ☹ Veľmi ti prajem bábätko. Takže treba vypnúť užívať si s mm jeden druhého a nerozmýšľať nad tým a možno zrovna vtedy vám to vyjde 🙂

moni1007
13. júl 2012

@iwi9 moja, ty si pekne vyhod z hlavicky take sproste myslienky..... 😠 😠 😠 😠 a to rozkazom, lebo si este fakt nieco privolas... ved to neskodi len tebe ale aj babatku. tak sa pekne usmej a hore hlavu a ver ze je vsetko v poriadku 🙂

iwi9
13. júl 2012

@moni1007 ja viem moja, len ked minule ma baby tak vyplasili... ze urcite treba ist na zaciatku tehu na ultrazvuk, ze sa moze vselico stat... lenze ja tu na vyber nemam... aj som rozmyslala, ze na par tyzdnov nebudem chodit sem na MK... nech pridem na ine myslienky... asi aj tak spravim...

mistisa
13. júl 2012

@e.l.i dakujem micka moc moc moc 🙂 🙂 si zlatucka budem sa snazit ich co najviac nachytat 🙂 🙂 no aj nam sa strasne paci.a chceme si objednat aj tu stenu a sa mi to celkom aj paci spolu ta kombinacia 🙂 cierno biela a malovka fialova 🙂 zatial vyhrava ta varianta 🙂 🙂 aspon z niecoho mam radost 🙂 🙂 a ty sa mi ako citis? zle ti nebyva dufam hm?

moni1007
13. júl 2012

@iwi9 nevsimaj si taketo reci, keby to bolo mimaternicove mala by si bolesti a krce a kebyze nema bit srdiecko tak ti ani ultrazvuk nepomoze... neboj, vsetko bude v poriadku, len musis byt aj ty v poriadku a musis vytvorit pre babatko prijemne byvanicko a nie aby aj ono bolo v strese... ked ti to pomoze, tak tu nejaku dobu nechodievaj 🙂 pekne si to vychutnavaj a uzivaj... 🙂

mistisa
13. júl 2012

@iwi9 milacik ty uz mas drobceka v brusku.ty uz nic neries bud v kludanku nestresuj sa somarinami ani nicim inym.ani tebe ani babatku neprospievaju ani nervy, ani stresy ani hadky s mm ani nic.mysli na to ze mas drobceka v brusku a on vsetko s tebou preziva. takze pozor aby si sebe ani malinkemu neublizila.nalad sa pozitivne . keby to je mimomaternicove bolo by ti zle mala by si krce zacala by si krvacat. tak ze sa laskavo nestresuj to ze nespavas maju vsetky tehulky.kazda jedna ktorej sa opytas dokonca aj bolesti hlavy takze hlavu hore aj ked bolavu a klud.oki? nesmies sa sama takto nicit mysli na to ze nicis aj svoje dieta zbytocnymi nervickami. okik? nebojkaj ujde to ako voda dva tyzdne to je nic to je zachvilku 🙂 😉 😉 😉 😉

iwi9
13. júl 2012

@moni1007
@mistisa dakujem kocky 🙂 ste zlate a viem, ze mate uuuplnu pravdu 🙂

franzziska
13. júl 2012

@mistisa to ti schvalujem...fialova je supis..ja mam v obyvacke fialove doplnky ale malovku som si netrufla 😀 😀 😀 boze to je vzdy taky fantasticky pocit ked si daco vynovim alebo kupim do bytiku 🙂 ma to naplna...aj ked nie som fanaticka do nakupov 😀 😀
inak kukala som ten tvoj pics kuchyne..som myslela ze ja mam malu kuchynu ale tusim si ma predbehla 😀 😀

moni1007
13. júl 2012

@iwi9 tak som rada,ze si to uvedomujes,ze mame pravdu 😀

mistisa
13. júl 2012

@iwi9 zamalicko 🙂 vies ze ja velmi rada pomaham 🙂 niekedy by sa zislo keby som vedela aj sebe takto pomoct hm.ale to neviem :-/ a chodis do robotky hej? ved si pisala ze mas v pohodke robotku tak asi ano ze? 😉 😉 😉