Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@momamo woman secret 🙂 🙂 🙂
@nikinka1111 nikinka1111 este raz gratulujem 😀
@nikinka1111 kupim ho v kazdej lekarni a kolko stoji...???
@momamo gratulujeeem a velmi sa tesim s tebou...
co sa tyka testov v tom moc prehlad nenam, zname mi odporucali clearblue.
@l_e_n_o_c_k_a a ten ako funguje... ocikava sa..?? 😀 😀 😀
@momamo jéééj, supééér , moc gratulujem 😵 som veľmi rada že ste to tu tak krásne rozštartovali kočky, teraz čakám že ďalšia bude @nativanativa 😉 a dúfam že už budeš zajtra testovať lebo už to nevydržím @delideli a to isté platí aj pre teba 😉
baby kedy mám začať ocikávať ovu testy? dnes som 9DC ale posunulo sa mi z 16 na 15DC ovu a už cítim vaječníky, čo je tiež divné neviem prečo obidva a nechcela by som to prešvihnúť
@nikinka1111 moc sa s tebou teším z dobrej správičky 😵
no, dievčatá, mrcha dodnes neprišla, ďalší test negatívny.... v pondelok pôjdem ku gynekológovi... dnes budem mať nie dobrý deň... som z toho smutná, verila som, že na teste nájdem // ☹
@momamo neviem či v každej, ja prevažne chodím len do jednej 🙂 . dvojbalenie ma vyšlo necelých 5 eur. ale majú aj obyčajné prúžkové. ja ich nejak neoblubujem, sú také maličké
@purina12345 aj ja som sa tešila ako by to bola novinka že som tehu 🙂 . a o dva týždne na kontrolu. tesne pred vianocami 🙂
@nikinka1111 dakujem a s tym clearblue mas nejake skusenosti??
@momamo ano, mám ho v albume 🙂
@nikinka1111 skusim ten🙂 a zajtra budem volat doktorovi🙂
@momamo ano, presne tak
@purina12345 neviem miciiiinka , bojim bojim 😅 😅 😅
@purina12345 cau, ak uz citis vajecniky zacni testovat. aj ja som tak zacala, aby si to nepresvikla...ja som mala najprv uplne slabeho ducha, dalsi den som vypustila a potom na 3 den som mala uz obe ciarky rovnake, ale ja som citila kedy mi prasklo, lebo ma prestala bolet P strana a ked som sla dokymu tak mi videl prasknuty folikul
@nativanativa neboj moja, už môžeš kľudne zajtra testnúť s takým krásnym grafom 😵
@azzura veď to, mám 7 ovu testov a ešte som ovu netestovala tak som mimo, a nevieš keď som na PN či môžem ísť zajtra na gyndu? zajtra mám aj kontrolu a chcela by som aby mi okukal vajka dokino
ahojte kočky, môžem sa pridať? 🙂 tento mesiac začíname snažilkovať..
KOCENY ja som stoho hotova ako je mozne ze teplota mi ide dole a ovu tes 2// peknucke Sexikoovali ste kazdy den cez ovu?
@nativanativa ano ano testni sa 🙂)))) budem 3 tehulka 🙂)
Ako by som čo najzaručenejšie zistila plodné dni, viete mi poradiť ? 😉
@chorucka a kedy si ho mala pozitívny? lebo do 36 hodín praská folikul tak zajtra môže stúpnuť
Nemam si uz dnes zaobstarat kyselinu listovu ale pockat k doktorovi??
@purina12345 dnes rano som sa testla lebo zajtr idem k lekarovi na folikometriu a chcela som vediet ze jak to je stou ovu ze ci ma neklamal lebo povedal sobotu ze by to mohlo prasknut
@sandy3911 Ahoj, vítam ťa medzi nami. buď si budeš robiť ovu testy, alebo merať BZ ale tá ti ukáže až po ovu. alebo podľa hlienu 🙂
@momamo kyselinu si už mala dávno brať. neodkladaj to 🙂

Kocky poradte este nejaky dobry tehu test okrem mamatestu ...🙂 dakujem