icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

janie80
13. júl 2012

@mistisa zatial... 😀 😀 😀 uvidime, co bude dalej... 😔

drobcek11
13. júl 2012

@mistisa dakujem krasne ja sa snazim drzat pri zemi heh ale to cakanie je na zabitie ja som vzdy chcela vsetko vediet cim skor aj ked viem ze toto sa tak nedaaa 😀

mistisa
13. júl 2012

@janie80 tak tak ale vrackat nebudes si povedz 🙂 🙂 a kedy mas tu kontrou?

janie80
13. júl 2012

@mistisa az cca o 10 dni... Musim vydrzat dovtedy... 😔

mistisa
13. júl 2012

@drobcek11 no to je t najhorsie co moze byt to nemam rada ani ja ja by som najradsej testovala od 2DPO 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a samozrejme by som bola najradsej keby hned ukaze 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
13. júl 2012

@janie80 neboj nic dobre bude. to som pisala aj iwi9 tiez nervy apod. bud kludna micka drobceka uz vies ze mas v brusku tak klud ano?🙂 🙂 si precitaj co som jej napisala 🙂

janie80
13. júl 2012

@mistisa ja som na cakanie zvyknuta a myslim pozitivne... Nic ine mi neostava 😵

lilli251
13. júl 2012

@mistisa mojaaaa....ale hlavu hore.... ak bude dobre, tak Ta poslem tej bylinkarke...dnes mi mama povedala ze ja som u nej bola ako trojrocna, ked som mala vazny zapal a skoro som umrela...odvtedy musim byt kontrolovana na nefrologii - ladvinky...:( tak to nie je nahoda, ze som sa k nej uplne cez ine osoby dostala nie???a ked mi vtedy vraj silno pomohla, tak je asi fakt dobra, ved zajtra pisem 🙂

mistisa
13. júl 2012

@janie80 tak tak 🙂 🙂

ivnik
13. júl 2012

@fifitko25 Zuzka, ak Tvoj priatel mal 29 r. a ty 30 r., ked ste ho pocali, tak ty máš staršiu krv než on o jeden rok, lebo každých 7 rokov sa každému mení krv , tak vám vychádza dievčatko a aj podla tabulky počatia, ak ste drobca splodili vo februári, tak aj tam vychádza dievčatko . Nám v oboch prípadoch vychádza chlapček, tak uvidíme 🙂

mistisa
13. júl 2012

@lilli251 okii micka 🙂 🙂 drzkaj sa tam a o kolkej ides? som zvedava ako dopadnes veru 🙂 ja som si objednala uz femigard tak uvidime 🙂 ale urcite ked bude fakt dobra tak pojdem to neni o com 🙂 🙂

lilli251
13. júl 2012

@mistisa a co to je ten femigard?
no mam si ist o osmej pre casenku, neviem ako to tam funguje veru... ale vsak hned ako sa vybavim napisem 🙂

fifitko25
13. júl 2012

@ivnik môj manžel je mladší o 9 mesiacov, sme rovnaký ročník, len ja som marec a on je december 😉
no čo som pozerala kadejaké kalendáre výpočtu pohlavia, tak skôr chlapček vychádzal a po utorkovej poradni mi aj doktor naznačil, že je to zrejme chlapček, v stredu ideme na 3D morfologický ultrazvuk, tak uvidíme 🙂
prikladám sono z utorka, kde by malo byť vidieť "pinďúrika" 😉

mistisa
13. júl 2012

@fifitko25 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej chlapiskoooooooooooooooo 😀 😀super micka gratulujem moc moc moc 😀 😀

fifitko25
13. júl 2012

@mistisa ďakujem moja, ešte to ale nie je isté 😅 😅

mistisa
13. júl 2012

@lilli251 http://biocare.sk/eshop/produkt/femigard kukni si to mi vavenecka dala 🙂 🙂 vyzera to byt dobre 🙂 🙂 idem ich skusit 🙂 snad pomozu 🙂 😉 😉 😉 😉 😉

mistisa
13. júl 2012

@fifitko25 nooooo uvidis 🙂 🙂 🙂 ale vyzera ze pindurik tam je 🙂 i ked kludne sa z toho moze vyklu babizna 🙂 🙂

ivnik
13. júl 2012

@fifitko25 to je pinďúrik ?? však uvidíte 😉 Ja som vypočítala podla krvi moja mamka,keď ma mala vyšlo to,kamoške tiež , nám to krásne vychádza, tak Vám to tak pol na pol, tak budete mať prekvapko a čo by ste skor chceli?? my nevieme, ked vydím krásne kučeravé dievčatko v ružových šatočkách, tak chcem dievčatko a keď vydím chlapčeka so šiltom dozadu a v rifličkách tak chlapčeka, to je asi jedno, čo to bude, o pár rokov budeme ajt ak pracovať na ďalšom sa nám to nejako zapáčilo 🙂 Už sme sa o tom bavili s drahým 🙂

ivnik
13. júl 2012

@fifitko25 ja sa neviem tam zorientovat, kde má hlavičku bruško a nožičky, tak tam pinďúrika nevidím ☹

fifitko25
13. júl 2012

@ivnik no keďže to bolo len obyčajné sono, tak mi doktor nevedel povedať s istotou, či je to pinďúrik, ale vyzerá to, že áno 😉 uvidíme v stredu, snáď sa nebude schovávať....
nám je to jedno, čo to bude, chceme isto minimálne dve deti a chceli by sme párik, takže ak je to teraz chlapček tak druhé chceme dievčatko 😉 alebo naopak 😉 😉

fifitko25
13. júl 2012

@ivnik ivka, to je pohľad odspodu, pinďúrik je v tom bielom krúžku 😉 telíčko ani hlavičku tam nehľadaj, nenájdeš 🙂

penelope111
13. júl 2012

@mistisa Moja a ty po sexíku dávaš hore nohy? Ja som to poradila kamoške a tá už je v 7 mesiaci 🙂

ivnik
13. júl 2012

😀 ok

ivnik
13. júl 2012

@fifitko25 😀 ok

fifitko25
13. júl 2012

@ivnik vieš, ono je už veľké a celé sa už na fotku nezmestí 😅 😅 už aj tvoje fotky budú také, len určitá časť tela 😀

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 jasne ved stojky robim ako blazniva chichichi 😀 😀 mm sa mi smeje 🙂 🙂 a aj ritku podkladam podustickou 🙂

penelope111
13. júl 2012

@mistisa 😀 Tak to je dobré len tak ďalej trochu cviku nám nezaškodí 😀

penelope111
13. júl 2012

Baby ak by nám to tento mesiac zase nevyšlo tak by som chcela kúpiť mm nejaké vitamíny, viete mi poradiť čo je dobre na spermíky? 😀

mistisa
13. júl 2012

@fifitko25 aha co som nasla k tej stene bielo ciernej 🙂 to by mohol byt tento konferencny stolik ze? sa mi lubil hned a je aj dobre zlacneny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 http://www.asko-nabytok.sk/39990044.01-konferen... . sa troska odreagovavam a vyberam co si kupim 😀

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 micka toto je napisane pri Femigard " Femigard však priaznivo vplýva aj na pohlavné orgány mužov, pohlavnú žľazu. Podstatne sa zlepší tvorba spermii a potencia. Okrem toho sa už po týždni užívania zlepší sexualita, a po mesiaci stúpne počet spermii. 🙂 🙂 🙂