Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa mojaaaa....ale hlavu hore.... ak bude dobre, tak Ta poslem tej bylinkarke...dnes mi mama povedala ze ja som u nej bola ako trojrocna, ked som mala vazny zapal a skoro som umrela...odvtedy musim byt kontrolovana na nefrologii - ladvinky...:( tak to nie je nahoda, ze som sa k nej uplne cez ine osoby dostala nie???a ked mi vtedy vraj silno pomohla, tak je asi fakt dobra, ved zajtra pisem 🙂
@fifitko25 Zuzka, ak Tvoj priatel mal 29 r. a ty 30 r., ked ste ho pocali, tak ty máš staršiu krv než on o jeden rok, lebo každých 7 rokov sa každému mení krv , tak vám vychádza dievčatko a aj podla tabulky počatia, ak ste drobca splodili vo februári, tak aj tam vychádza dievčatko . Nám v oboch prípadoch vychádza chlapček, tak uvidíme 🙂
@ivnik môj manžel je mladší o 9 mesiacov, sme rovnaký ročník, len ja som marec a on je december 😉
no čo som pozerala kadejaké kalendáre výpočtu pohlavia, tak skôr chlapček vychádzal a po utorkovej poradni mi aj doktor naznačil, že je to zrejme chlapček, v stredu ideme na 3D morfologický ultrazvuk, tak uvidíme 🙂
prikladám sono z utorka, kde by malo byť vidieť "pinďúrika" 😉
@lilli251 http://biocare.sk/eshop/produkt/femigard kukni si to mi vavenecka dala 🙂 🙂 vyzera to byt dobre 🙂 🙂 idem ich skusit 🙂 snad pomozu 🙂 😉 😉 😉 😉 😉
@fifitko25 to je pinďúrik ?? však uvidíte 😉 Ja som vypočítala podla krvi moja mamka,keď ma mala vyšlo to,kamoške tiež , nám to krásne vychádza, tak Vám to tak pol na pol, tak budete mať prekvapko a čo by ste skor chceli?? my nevieme, ked vydím krásne kučeravé dievčatko v ružových šatočkách, tak chcem dievčatko a keď vydím chlapčeka so šiltom dozadu a v rifličkách tak chlapčeka, to je asi jedno, čo to bude, o pár rokov budeme ajt ak pracovať na ďalšom sa nám to nejako zapáčilo 🙂 Už sme sa o tom bavili s drahým 🙂
@ivnik no keďže to bolo len obyčajné sono, tak mi doktor nevedel povedať s istotou, či je to pinďúrik, ale vyzerá to, že áno 😉 uvidíme v stredu, snáď sa nebude schovávať....
nám je to jedno, čo to bude, chceme isto minimálne dve deti a chceli by sme párik, takže ak je to teraz chlapček tak druhé chceme dievčatko 😉 alebo naopak 😉 😉
@mistisa Moja a ty po sexíku dávaš hore nohy? Ja som to poradila kamoške a tá už je v 7 mesiaci 🙂
@penelope111 jasne ved stojky robim ako blazniva chichichi 😀 😀 mm sa mi smeje 🙂 🙂 a aj ritku podkladam podustickou 🙂
Baby ak by nám to tento mesiac zase nevyšlo tak by som chcela kúpiť mm nejaké vitamíny, viete mi poradiť čo je dobre na spermíky? 😀
@fifitko25 aha co som nasla k tej stene bielo ciernej 🙂 to by mohol byt tento konferencny stolik ze? sa mi lubil hned a je aj dobre zlacneny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 http://www.asko-nabytok.sk/39990044.01-konferen... . sa troska odreagovavam a vyberam co si kupim 😀
@penelope111 micka toto je napisane pri Femigard " Femigard však priaznivo vplýva aj na pohlavné orgány mužov, pohlavnú žľazu. Podstatne sa zlepší tvorba spermii a potencia. Okrem toho sa už po týždni užívania zlepší sexualita, a po mesiaci stúpne počet spermii. 🙂 🙂 🙂

@mistisa zatial... 😀 😀 😀 uvidime, co bude dalej... 😔