Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@penelope111 ja ju mam stale to len tie kvapky su na tri mesiace ale snazilkovat mozme moze sa podarit aj za mesiac 🙂 🙂
@mistisa Je tak pekne pracujete veď Dr. aj tak nevedia všetko. Tak šup šup pod perinu 😀
ako sa mate zienky? tak ja som dnes 11-12DPO a skusala som aj test ale negativny, ms cakam tak okolo 18teho ale naozaj neviem na jednej strane sa mi zda ze je lepsie robit test ked ms meska ale 12DPO uz by malo daco ukazat ci nie? juj normalne som na nervy,strasne som akosi precitlivela proste a dnes som si meslela ze budu dve ani neviem pre co ale opat len jedna nuz co najblizsie urobim len ak mi bude ms meskat skorej uz nie lebo sa potom len trapim 😀
@drobcek11 ajoj micka 🙂 nebojkaj pokial mrcha neni neni nic stratene 🙂 nemusis byt ta z tych ktorym ukaze na 12 DPO 🙂 este pockaj 🙂 ja som bola dnes na dalsej kontrole a cele zle ☹ zrusili mi stimulaciu vraj nic nieje ☹ ale kukni o stranu dozadu dala som ovu testiky aky mam dnes 13 DC 🙂 tak nechapem hm. no uvidime 🙂
@mistisa urcite silneju, ale sko tak pozeram v dnesnej dobe ludia zarabaju asi uz na vsetkom 😕 no ja som posledne dni strasne zlaaaa neviem pre co, dnes som sa v praci rozplakala lebo mi povedali ze aj zajtra musim robit je toto normalne?mavas obcas take prehnane zmeny nalad?ja sama sebe nerozumiem.s drahym som sa posledne 4 dni hadala kazdy den kvoli uplnym somarinam potom mi to bolo luto ale neviem proste je toho na mna privela, vobec som necakala ze ma to snazilkovanie tak vezme a to sme iba na zaciatku, clovek by si myslel ake je to lahke sup sem a tam a je to ale asi to tak nie je,ja neviem je pravda ze nemusi ukazat hned teraz ale ja uz tomu akosi neverim, radsej budem v tom ze nic ako keby v tom ze ano a potom sklamanie. mojka treba verit ze sa vam cim skor podari snazite sa uz dlhsiu dobu podla toho co si pamatam, naozaj velmi ti prajem aby si bola cim skor tehu a verim ze budes 🙂
@drobcek11 no to nemavam veru malinko a nie az tak 🙂 mick moja urcite stoj pri zemi radsej sa potom trikrat tak potesis 🙂 🙂 ale uprimne ti to moc moc prajem aby si nam tu supla krasny testik z dvomi // 🙂 🙂 dakujeme micka dufam ze uz sa podari ale nebudem to uz riest potrebujeme pauzu a oddych 🙂 4 roky v kuse stacili 😔 nebojkaj urcite sa podari ste na zaciatku mate toho vela pred sebou.vela pokusov a aj vsetkeho tak klud 🙂 moc moc ti prajem aby to bolo uz tento mesiac 🙂 🙂

@penelope111 nooo bodaj by 🙂 ale mne asi nie mne az za 3 mesiace lebo idem na femigard na 3 mesiace 🙂 🙂