icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 nooo bodaj by 🙂 ale mne asi nie mne az za 3 mesiace lebo idem na femigard na 3 mesiace 🙂 🙂

penelope111
13. júl 2012

@mistisa Aha takže ty máš teraz šancu až o tri mesiace?

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 ja ju mam stale to len tie kvapky su na tri mesiace ale snazilkovat mozme moze sa podarit aj za mesiac 🙂 🙂

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 @lilli251 @ivnik @kikaneu @iwi9 @fifitko25 @azzura @mattuliatko30 @e.l.i @moni1007 tak baby stimulacia zrusena a takyto ovu test? nehovorim ze je pozitivny ale je ocividne silnejsi ako vcera 🙂 zas kusok nadeje? ze by? 😀

kikaneu
13. júl 2012

@mistisa nikdy nevieš 🙂 hovorím, že môže aj motyka vystreliť, tak len skúšajte

mistisa
13. júl 2012

@kikaneu budem budeme urciteee 🙂 🙂 zlepsila sa mi naladicka 😀 😀

penelope111
13. júl 2012

@mistisa Je tak pekne pracujete veď Dr. aj tak nevedia všetko. Tak šup šup pod perinu 😀

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 tak tak 🙂 🙂 no uvidime 🙂 🙂

ivnik
13. júl 2012

@mistisa no mne sa tiež zdá, že je to na dobrej ceste, ja som mala takú čiaročku a to som bola tehu 😉

ivnik
13. júl 2012

@mistisa jasne nedávajte na lekárov príroda je mocnejšia 😉

fifitko25
13. júl 2012

@mistisa treba skúšať 🙂 ako som ti už dnes napísala, jeden nikdy nevie... 😉 😉

mistisa
13. júl 2012

@ivnik tak tak budeme skusat aj mm hovori no nic milacik ideme na to ako minuly mesiac a teraz to vide 🙂 mozno tie injekcie zaberu ale neskor 🙂
@fifitko25 presne micka aj sa mi nalada zlepsila 🙂

moni1007
13. júl 2012

@mistisa moja, aj ja som za snazilkovanie, tak sup sup na muzika, nech nepresvihnete... no ja som sa prave zobudila, som zaspala 😕 😕 😕 😕 😕

mistisa
13. júl 2012

@moni1007 sa mi zdalo ze si tu dlho neni 🙂 ako chapes ten test? ja nie hlavne ze hormony sa nepohli a nestupli a rusia stimulaciu 🙂 😉 😉 😉

moni1007
13. júl 2012

@mistisa tak mozno u teba byva ovu neskor, tak oni nezaznamenali ziadne zmeny... no veru, ved som kukala kriminalku a naraz sa zobudim a bolo riskuj a to mi este mama volala 😕 😀

mistisa
13. júl 2012

@moni1007 no je to dost mozne a viac nezmozne 😀 😀 budeme skusat sami prirodzene bez lekarov 🙂

drobcek11
13. júl 2012

ako sa mate zienky? tak ja som dnes 11-12DPO a skusala som aj test ale negativny, ms cakam tak okolo 18teho ale naozaj neviem na jednej strane sa mi zda ze je lepsie robit test ked ms meska ale 12DPO uz by malo daco ukazat ci nie? juj normalne som na nervy,strasne som akosi precitlivela proste a dnes som si meslela ze budu dve ani neviem pre co ale opat len jedna nuz co najblizsie urobim len ak mi bude ms meskat skorej uz nie lebo sa potom len trapim 😀

janie80
13. júl 2012

@mistisa zjavne mas ovulku neskor... Ja mavam az okolo 25DC, teraz dokonca 28DC...

mistisa
13. júl 2012

@janie80 no teraz uz dufam ziadnu moja 🙂 🙂 no je to mozne ved minuly mesiac mi na 25 DC videla tu tekutinku 🙂 🙂 no uvidime 🙂 mozno to aj dobre doapdne 🙂

janie80
13. júl 2012

@mistisa 😉 niektori lekari proste nechapu, ze cyklus moze byt aj dlhsi ako 28 dnovy... 😔

mistisa
13. júl 2012

@drobcek11 ajoj micka 🙂 nebojkaj pokial mrcha neni neni nic stratene 🙂 nemusis byt ta z tych ktorym ukaze na 12 DPO 🙂 este pockaj 🙂 ja som bola dnes na dalsej kontrole a cele zle ☹ zrusili mi stimulaciu vraj nic nieje ☹ ale kukni o stranu dozadu dala som ovu testiky aky mam dnes 13 DC 🙂 tak nechapem hm. no uvidime 🙂

mistisa
13. júl 2012

@janie80 presne tak a to je skoda 😔

janie80
13. júl 2012

@mistisa a nepovedali, ake velke su foliky?
Asi by sa mali zaregistrovat na MK, my by sme ich vyskolili... 😀

mistisa
13. júl 2012

@janie80 chachacha no presne 😀 😀 😀 nie vobec nic tam nehovoria . absolutne ☹ nechapem ale preco ved asi by som mala vediet aka je velkost nie? to ma hrozne stve 😔 😔 😔

janie80
13. júl 2012

@mistisa ja som mala 13 a 15 mm az na 24DC, takze si myslim, ze nic nie je stratene 😉 a dokina bola skepticka...

drobcek11
13. júl 2012

@mistisa urcite silneju, ale sko tak pozeram v dnesnej dobe ludia zarabaju asi uz na vsetkom 😕 no ja som posledne dni strasne zlaaaa neviem pre co, dnes som sa v praci rozplakala lebo mi povedali ze aj zajtra musim robit je toto normalne?mavas obcas take prehnane zmeny nalad?ja sama sebe nerozumiem.s drahym som sa posledne 4 dni hadala kazdy den kvoli uplnym somarinam potom mi to bolo luto ale neviem proste je toho na mna privela, vobec som necakala ze ma to snazilkovanie tak vezme a to sme iba na zaciatku, clovek by si myslel ake je to lahke sup sem a tam a je to ale asi to tak nie je,ja neviem je pravda ze nemusi ukazat hned teraz ale ja uz tomu akosi neverim, radsej budem v tom ze nic ako keby v tom ze ano a potom sklamanie. mojka treba verit ze sa vam cim skor podari snazite sa uz dlhsiu dobu podla toho co si pamatam, naozaj velmi ti prajem aby si bola cim skor tehu a verim ze budes 🙂

mistisa
13. júl 2012

@janie80 no vidis 🙂 a mozno to je aj u mna tak 🙂 joj bodaj by nam to vyso teraz 🙂 🙂 a ty sa ako citis? 🙂

janie80
13. júl 2012

@mistisa trpim nespavostou a vecer som este za svetla mrtva... 😀 no a brucho a cici... 😕

mistisa
13. júl 2012

@drobcek11 no to nemavam veru malinko a nie az tak 🙂 mick moja urcite stoj pri zemi radsej sa potom trikrat tak potesis 🙂 🙂 ale uprimne ti to moc moc prajem aby si nam tu supla krasny testik z dvomi // 🙂 🙂 dakujeme micka dufam ze uz sa podari ale nebudem to uz riest potrebujeme pauzu a oddych 🙂 4 roky v kuse stacili 😔 nebojkaj urcite sa podari ste na zaciatku mate toho vela pred sebou.vela pokusov a aj vsetkeho tak klud 🙂 moc moc ti prajem aby to bolo uz tento mesiac 🙂 🙂

mistisa
13. júl 2012

@janie80 no pekne tak vies krpcek si ustiela 🙂 🙂 vies no 🙂 a hlavne ze nevrackas 🙂