icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

iwi9
13. júl 2012

@mistisa joj kocena moja, ty sa teraz pekne vykasli na vsetko a len pekne keksikujte ( migrena musi prejst a basta). vyjde-nevyjde, poriadne sa vysantite a uvidi sa 😀 😀 😀 😀

iwi9
13. júl 2012

@fifitko25 juj takze mozno chlapcek? ja som do tych fotiek debil, ja tam urcite ani pri svojom nic vidiet nebudem 😅 nechcem opakovat tu frazu, ale musim... hlavne nech je zdrave 🙂 a nech uz vsetko s vami ide ako po masle. dufam, ze za to ake opachy vselijake si mala pocas tehulkovania sa odzrkadli na super rychlom a bezbolestnom porode 😀

iwi9
13. júl 2012

@mistisa inak, ja som nohy mala hore asi len raz-dva krat, ale zvykla som si polezat tak na 2 minutky... ale vtedy, ked sa nam to asi podarilo sme na to nemali cas 😀 . ale urcite to nie je na skodu... 😀

iwi9
13. júl 2012

@janie80 a aky si tt? mna bolia hroooozne cici, brusko uz nie, nadranom okolo 5 sa budim a neviem uz zaspat... no a dnes mala vselijaky zaludok, hlava bolela, ale poobede som vacsinou ako rybicka, aj teraz som prisla z prace pred polnocou a spat sa mi nechce ( ani by som nezaspala, mm je v robote do 3-tej, takze ho cakam), ale stavim sa, ze rano zase budem stavat hore ritou 😀

iwi9
13. júl 2012

@renca910 no takze az na tie tmave bradavky ( inak o tom pisu ako o tehu priznakoch) som mala vsetko uplne rovnako a som tehulka 😀 cakat uz nemusis, test ti urcite ukaze... mozu to byt priznaky ms ( mne vtedy byvalo presne ako si opisala-pichanie, na vracanie, citlive prsniky) ale mozu to byt aj tehu priznaky ( u vela zien sa vobec nelisia od ms priznakov). Tvoje priznaky nezarucuju ani jedno ano druhy. je to 50 na 50. ja by som testla, ak aj mas velmi nizku hladinu hcg ( niektore maju slabsie) mala by si mat aspon ducha. ak vies v klude a bez stresov vydrzat do pondelka ( ale nie za cenu, ze sa z toho zblaznis 😀 ), tak vydrz, ak si tehotna, urcite nebudes musiet riesit duchov 🙂drzim palceky

iwi9
13. júl 2012

inak kocky sorry ze to tu zaplavujem, ale som sama doma, vela ste toho popisali a vsetky uz asi spite... idem ja asi daco zjest lebo umrieram od hladu 😀 a prajem pekny vikend... my sa pojdeme asi niekam flakat tak si aj vy pekne uzite vikend... dajme stavku, ktora vydrzi bez MK dva cele dni 😀 😀 😀 . ja sa pokusim, takze sa mozno vidime az v pondelok papa

moni1007
14. júl 2012

dobre ranko kocky. tak ja uz cakam na mrchu http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 😔 😔 😔 😔

mistisa
14. júl 2012

@iwi9 no zlatik nebolo nic bol hotovy chudatko :-/ ja pravidelne pol hodinu minimalne lezkam 😉😉 a ritku mam podlozenu 😉😉
@moni1007 mica nieeeeeeee ☹ to co ma byt ? To nesmie ☹ ja takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... 😉😉

moni1007
14. júl 2012

@mistisa no moja, ale asi ano... ja som to cakala,aj ked som dufala,ze by to mohlo tentokrat vyjst... strasne ma bolia prsia, ale fakt strasne... a este som ani spinit nezacala,ale urcite zacnem 😔 😔 😔

ivnik
14. júl 2012

@lilli251 dajme tomu, že partnerka má pri oplodnení bábatka 19 rokov a partner 23 rokov. Každému človeku sa od narodenia mení každých 7 rokov krv v tele. Takže, keď počítame, že sa menila krv u každého čiže keď z každých partnerov mal najprv
7 rokov potom
14 rokov
u partnerky je teda vypočítané že má 5 ročnú starú krv,lebo má 19 rokov
a u partnera sa menila keď mal 21 rokov, čiže má pri 23 rokoch 2 ročnú krv
takže pohlavie dieťatka sa počíta u pohlaví ,ktoré má staršiu krv, čiže v tomto prípade u ženy, lebo má až 5 ročnú krv, tak je tam predpoklad, že bude dievčatko 🙂 zatial, čo som tak počítala v rodine a u kamošiek, tak fakt to vychádzalo 🙂 Dúfam, že som to zrozumitelne napísala 🙂

mistisa
14. júl 2012

@moni1007 a to ta tak bolievaju pred mrchou??? Bodaj by si ani nezacala 😉

moni1007
14. júl 2012

@mistisa praveze ma este takto pred mrchou neboleli... sice sa mi dvakrat stalo,ze ma po ovulke par dni boeli prsia,ale slabsie a hlavne ma boleli a svrbeli bradavky a teraz to je trolinku ine... ale myslim,ze je to aj tak stratene 😔

ivnik
14. júl 2012

@mistisa
@moni1007 dobré ránko 🙂

ivnik
14. júl 2012

@moni1007 mojko, možeš byť tehotná 🙂 ak budeš len špiniť tak áno ja som tak špinila len jeden deň a bola som tehu, ale prsia ma neboleli až teraz, keď sa mi plnia, ale to je u každej individuálne

moni1007
14. júl 2012

@ivnik no lenze mne riadne klesla teplota... este ani nespinim. co posledne cykly zvyknem pored mrchou... no ale nadejat sa uz nejdem... no mna tie prsia bolia nenormalne, ked sa zohnem pre nieco, alebo ked si lahka na brucho,tak vtedy najviac. a tiez mam taku tupu bolest v podbrusku 😒 veru, kazda sme ina... a ty sa mas ako? 🙂

renca910
14. júl 2012

@iwi9 je to tam dnes rano // som stastna 🙂

ivnik
14. júl 2012

@renca910 super, gratulujem 🙂 tak sa len opatruj, aby sa Ti fazulinka udržala 🙂

ivnik
14. júl 2012

@moni1007 ale dobre dá sa pomaly tehulkujem 🙂 Teraz mám nejako problém s tlakom , a trochu ma bolí hlava, ale to je tým počasím, mení sa ako na kolotoči 😉

renca910
14. júl 2012

@ivnik dakujem 🙂 ano len nech sa pevne drziii 🙂

kikaneu
14. júl 2012

@mata_ba presne tak, rýchlo sa udobrite....takýto záver dovolenky, nie je bohviečo.....a netráp sa, nemysli na zlé.... 😉 všetko bude fajn

moni1007
14. júl 2012

@ivnik no tak fajn, hlavne ze nie je ni horsie. snad sa pocasie umudri a nebude sa tolko menit a bude aj tebe lepsie 🙂

mata_ba
14. júl 2012

@iwi9 ahoj.ved dnes uz som oki..len vcera to bolo blbe..a mas pravdu..ale zase sama povedala,ze nie je vsetko na 100%..ze z jej predpovedi vyslo 80%..ale kaslem na to..ked Pan Boh povie,aj motyka vystreli 😀

mata_ba
14. júl 2012

@kikaneu no uz by bolo na case,aby vsetko bolo fajn 🙂 a udobreni uz sme..ale najedoval ma fest..

mistisa
14. júl 2012

@ivnik krasne ranko teda obedik uz pomaly 😉 ako moja?? 😉
@moni1007 no micka moja drzim moc palce aby mrchata neprisla.som zvedava na teba 😉

moni1007
14. júl 2012

@mistisa no moja, nejdem sa nadejat... pustila som sa do upratovania, mozno sa mi spusti ked sa budem viac hybat.. nech uz je po nej alebo nech aspon viem na com som... ale s mm sme sa pred chvilou zhodli, ze mi trochu navreli zily na prsiach, mozno kvoli tomu, ze ma bolia... mm vravi, ze asi ti rastu 😀 😀 😝

janie80
14. júl 2012

@iwi9 ahojky, ja dnes 4tt+5... Cici bolia, brusko statocne tiez... Sem tam pichne ako ovu bolesti, az ma prehne, ale vacsinou boli ako na mrchu... A s nespavostou to mam tiez ako ty... O pol siestej som hore a nehrozi naspat zaspat... A potom samozrejme zalomim skoro a potom samozrejme skoro vstavam a tak pekne dokolecka... 😅

ivnik
14. júl 2012

@mistisa júj, hneď mi je lepšie včera som piekla orechové slimáčiky z lístkového cesta, poslala som aj svokrovcom, svokor mi volal, že boli na jednotku s hviezdickov a , že mi pošle orechy, že im musím také napiecť, tak sa teším 😉

kikaneu
14. júl 2012

@mata_ba neboj, už bude 😉 som rada, že už ste sa udobrili, nemysli už nato 😉
@janie80 moooja, ty si tehu? tak blahoželám a nech to dobre dopadne 😉 som nevedela

janie80
14. júl 2012

@kikaneu no.... Dnes 19DPO, testy som zacala robit 14DPO a vsetky pozitivne... 😵 strasne sa bojim tesit, ale velmi verim a dufam, ze sme ok... 😔

lilli251
14. júl 2012

@mistisa tak dala mi toho kopec, povedala ze najlepsie keby som prisla s partnerom, ze ona by "videla" co mu ma dat...mne dala rozne vodicky, co si mam davat pred jedlom, po jedle, niektore rano, ine na obed, vecer..vela toho :D a aj dvoje caje...tak uvidime ci zaberu... :D