Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ivnik Ten čínsky kalendár som aj ja už pozerala a tiež som to pozerala podľa tých čo porodili tak to vyšlo 🙂 Ale ja by som mohla otehotnieť až v októbri keď chcem dievčatko 🙂 Tak uvidíme kedy sa zadarí 😀
@mistisa ahoj moja. dnes sa spustila. zatial len take slabunke. akoby len spinenie,ale je tam aj trosku krvi. aj teplota klesla http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02 som smutna,ale ani plakat sa mi neda, mam pocit,ze sa to nikdy nepodari... co uz. je mi stale na grc uz treti den... ale prsia uz povolili, len tie zily su este dost viditelne 😔 😔 mali sme obe zas zli mesiac 😔
@moni1007 joj micik to co moja ☹ mrzi ma to moc nebojkaj sa dobre bude.ja som si vcera trosku zresetla hlavu a je mi super 😉😉 ja som uz skoncila s tym 😉 cakam femigard a idem na to prirodne 😉😉
@ivnik
@penelope111
@fifitko25 ahojkajte kocky 😉 babenky na vsetky mam otazocku.vcera rano som mala 36,4 teplotku.vecer bol keksik s mm a je mozne ze spermose sposobili to ze mam dnes 37,2 ? Este som to ani nezaznacila do grafu 🙂
@mistisa no ja by som potrebovala tiez zresetnut... 😀 😀 😀 alebo aspon prestat na to mysliet... kebyze sa na dlhsiu dobu aj z MK vytratim,ale vidis teraz som vydrzala len dva tyzdne. mozno aj prestanem merat,ale to sa musim pevne rozhodnut... cez tyzden maju k nam prist krstniatka, mali by tu aj spat,tak sa tesim,snad sa nic nezmeni a sa rozhodli,ze to teda vyskusaju a zoberu ten byt,tak dufam,ze tam iny problem nebude.kebyze tu idu byvat uz od augusta by bolo skvele, by som im pomahala so zariadovanim, s upratovanim s detmi,tak by som sa tak na to nesustredila 🙂
a s tou teplotkou neviem
@mistisa Jaj moja ja ti s teplotkou neporadím 😒 Ja ešte stále nemám ani teplomer doma, ale ak sa do tela dostane nejaká vec ktorá tam nepatrí môže telo reagovať teplotou. Takže je to možno, že by to mohlo byť aj tým 🙂 Len nech tam tie spormoše ostanú čo najdlhšie 😀
zatial mi nemeska ale vcera od doobedia ja mavam vzdy taky tlak tam dole a aj v podbrusku par hodin pred ms, vcera sa mi to stalo okolo desiatej doobeda s tym ze som trosku zaspinila tak slabohnedo a to som uz bola v tom ze ms sa spusti co chvila ku veceru som mala hrozne bolesti na lavej strane a tak si si dala aj vlozku do rana ze ak nahodou ale zatial nic ani to spinenie to bolo vcera len asi jednorazove...som z toho jelen ☹ ak by vcera prisla ms bolo by to tyzden skorej takze mi zatial nemeska no som zmatena
@drobcek11 Tak ja sa do toho nejako nevyznám, ale ak máš špinenie týždeň pred ms tak to môže byť uhniezdenie 🙂
baby mam pozitivne vysldky, som 40DC ale mavam tak 50dni cyklus uz som spinila aale tk slabucko, potom to prestalo a dnes som zistila ze zas spinim, krv nie ale take tmavohnede, kedy mam ist podla Vas doktorovi?

kočky, tak táto stránka stojí zapozretie http://www.cas.sk/galeria/168257/?foto=7