icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lyfuska
15. júl 2012

@red_kika a spinila si ?

kikaneu
15. júl 2012

@lyfuska tak povedz, že meškajú.....len choď, nepodceň to

fifitko25
15. júl 2012

@lyfuska to spinenie nemusí mic znamenať, ale zároveň aj môže! Určite to nepodcenuj, ja som bola na krvi v den icakavanej mrchy asi 17 DPO a uz som mala pozitívnu krv 😉 a utrogestan az do 12tt!

lyfuska
15. júl 2012

@kikaneu uff vsak toto ked mam taky dlhy cyklus tak j to uplne na .....

kikaneu
15. júl 2012

@lyfuska nerieš cyklus, testy sú krásne pozitívne, tak len choď

lyfuska
15. júl 2012

@kikaneu
@fifitko25
no uvidime zajtra mu zavolam a dam vediet ....

kikaneu
15. júl 2012

@lyfuska držím prsty, nech je všetko ok

drobcek11
15. júl 2012

tak zienky skusala som test nedalo mi aj ked som si povedala ze pockam kym bude den meskania ale podla situacii ktore sa odohrali som nevydrzala od vcera sa citim ako hodinu pred mrchou dnes len biely obcas taky bezovy vytok,tak a na teste uplne ale plne slaby dusik do limitu je tak slaby ze mojim fotakomna mobile ho nedokazem zachytit skusim tak 2 dni neskor ranny moc ak nedojde ms lebo ja duchom neverim 😀

drobcek11
15. júl 2012

fakt len pokus o foto ale nevidim to na fotke no v skutocnosti vidno skuste pozret mozno daco uvidite ak nie tak sa nacudujem lebo kvalita fotenia je nie moc dobra 😀 ale skusila som to

penelope111
15. júl 2012

@drobcek11 No ja neviem či je to to čo vidím ale niečo tam vidím 😀 Skús zajtra ráno si spraviť 🙂

fifitko25
15. júl 2012

@drobcek11 moja ja Nič nevidím, je to zaostrené na vodovodny kohutik 😅 skús zaostrit na testík 🙂

e.l.i
15. júl 2012

@mistisa ahoj micka... no sem tam mam nevolnosti..hlavne ked som hladna.. fu a este ked zacitim nejaky smradik.. co sa krpcekovi nepaci tak ma hned natahuje -..ale zatial sme netelefonovali so zachodom....a stale som unavena... ale inak sa mame dobre.. spokojne.... 😉

e.l.i
15. júl 2012

@drobcek11 ja tam cosi vidim...taketo som mala aj ja.. a potom den co den to zacalo tmavnut... 🙂

mel84
15. júl 2012

@ivnik ja si tiez myslim, ze sa mu uz vymenila, zachvilku ma 29 🙂 Podla cinskeho nam tiez vychadza dievcatko, ale ked si to robim podla lunarneho veku, tak chlapcek 😉 uvidime, najma nech su zdravucke, drobatka 🙂

drobcek11
15. júl 2012

@fifitko25 nemam funkciu zaostrenia skusala som to odfotit ako sa len dalo ale toto bola najlepsia fotka zo vsetkych skusim mozno zajtra a uvidime 🙂

drobcek11
15. júl 2012

@e.l.i na fotke to velmi zle vidno ale v skutocnosti tam tienik je no ja na tieniky a dusiky neverim kolkym babam uz tak ukazalo a neboli tehu kiez by to nebol moj pripad no uvidi sa neskor ci bude daco viacej alebo nie dufam ze ano 🙂

drobcek11
15. júl 2012

este jedna teda neviem ci vidno lepsie ale lepsie uz mi to naozaj nejde ja to na zivo vidim a na fotke len ked si naklonim obrazovku 😀

zuzanka9999
15. júl 2012

@drobcek11 a kedy ti ma dojst mrcha ? A kolky dc a dpo si. Mas aj grafik? Vela otazok viem ;))))

fifitko25
15. júl 2012

@drobcek11 nejaký tienik na tej druhej vidim 😉 treba 10tkovy test a ranný moč 😉

drobcek11
15. júl 2012

@fifitko25 je to desiatkovy a je to poobedny moc tak hadam zajtra rano by mohlo daco ukazat ak sa zadarilo 🙂 skusim a dam vediet ale az poobede po praci 🙂

fifitko25
15. júl 2012

@drobcek11 budem držať palce 😉 ak uz poobedny čosi ukázal, tak by to tam mohlo byt 🙂

drobcek11
15. júl 2012

@zuzanka9999 takto posledne mesiace mavam viac ako 30 dnove cykly dokonca som uz raz mala aj 38...naposledy som mala ovu test najsilnejsi 1.7. tak sme sa snazili, a vcera som okolo doobedia zistila ze som tak jednorazovo zaspinila a potom ma zacalo boliet aj brucho a spodok tak ako pred ms vzdy ked mam take bolesti viem ze za par hodin pride ms, no do dnes nesprisla, dne som tak trosku opat zaspinila ale iba na papieri tak neviem co to je stale sa citim ako par hodin pred ms ale dnes ma to neboli tak ako vcera k veceru co som si myslela ze dnes vstanem a ms uz bude no nic, podla vsetkeho ms by som mala mat okolo 18teho takze som bola vcera prekvapena ze som mala bolesti na ms tyzden vopred, takze zahada takyto cyklus som veru este nemala 😀

drobcek11
15. júl 2012

@zuzanka9999 a zabudla som ja bt nemeriam pouzivam len ovu testy nakolko robim na smeny a nemala by som moznost merat pravidelne

drobcek11
15. júl 2012

@fifitko25 dakujem krasne no uvidime co z toho bude o priznakoch ani nehovorim uz som si myslela aj minuly cyklus ze hadam ale nic tak pockam kym bude pozitivny test a az potom zhodnotim ake su priznaky 😀 aj ked tento cyklus mam fakt iny ako posledne ale to clovek nikdy nevie co mu prinesie pms 😀 aspon u mna to tak je

zuzanka9999
15. júl 2012

@drobcek11 jaaaaj no tak skus testnut z ranneho mocu to budes mat istejsie. Kazdopadne ti budem drzat palce aby bol pozitivny. Ak by bolo to spinenie uhnirzdenie tak by ti to malo uz ukazat🙂 drzim palce a daj Potom vediet;)

drobcek11
15. júl 2012

@zuzanka9999 urcite dam vediet 🙂

ivnik
15. júl 2012

@mel84 presne to je najdoležitejšie 🙂

red_kika
15. júl 2012

@mel84
@ivnik baby ako sa to pocita s tou vymenou krvi? kedy je dievca a kedy chlapec?

ivnik
15. júl 2012

@red_kika daj vek Teba a Tvojho priateľa, alebo manžela no s kým máš bábo 🙂 Ti to zistím

penelope111
15. júl 2012

@zuzanka9999 Ja vidím tu druhú čiarku na obidvoch fotkách dosť silno asi mám na pc dobré farby 🙂