Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
tak zienky skusala som test nedalo mi aj ked som si povedala ze pockam kym bude den meskania ale podla situacii ktore sa odohrali som nevydrzala od vcera sa citim ako hodinu pred mrchou dnes len biely obcas taky bezovy vytok,tak a na teste uplne ale plne slaby dusik do limitu je tak slaby ze mojim fotakomna mobile ho nedokazem zachytit skusim tak 2 dni neskor ranny moc ak nedojde ms lebo ja duchom neverim 😀
@drobcek11 No ja neviem či je to to čo vidím ale niečo tam vidím 😀 Skús zajtra ráno si spraviť 🙂
@drobcek11 a kedy ti ma dojst mrcha ? A kolky dc a dpo si. Mas aj grafik? Vela otazok viem ;))))
@zuzanka9999 takto posledne mesiace mavam viac ako 30 dnove cykly dokonca som uz raz mala aj 38...naposledy som mala ovu test najsilnejsi 1.7. tak sme sa snazili, a vcera som okolo doobedia zistila ze som tak jednorazovo zaspinila a potom ma zacalo boliet aj brucho a spodok tak ako pred ms vzdy ked mam take bolesti viem ze za par hodin pride ms, no do dnes nesprisla, dne som tak trosku opat zaspinila ale iba na papieri tak neviem co to je stale sa citim ako par hodin pred ms ale dnes ma to neboli tak ako vcera k veceru co som si myslela ze dnes vstanem a ms uz bude no nic, podla vsetkeho ms by som mala mat okolo 18teho takze som bola vcera prekvapena ze som mala bolesti na ms tyzden vopred, takze zahada takyto cyklus som veru este nemala 😀
@zuzanka9999 a zabudla som ja bt nemeriam pouzivam len ovu testy nakolko robim na smeny a nemala by som moznost merat pravidelne
@fifitko25 dakujem krasne no uvidime co z toho bude o priznakoch ani nehovorim uz som si myslela aj minuly cyklus ze hadam ale nic tak pockam kym bude pozitivny test a az potom zhodnotim ake su priznaky 😀 aj ked tento cyklus mam fakt iny ako posledne ale to clovek nikdy nevie co mu prinesie pms 😀 aspon u mna to tak je
@drobcek11 jaaaaj no tak skus testnut z ranneho mocu to budes mat istejsie. Kazdopadne ti budem drzat palce aby bol pozitivny. Ak by bolo to spinenie uhnirzdenie tak by ti to malo uz ukazat🙂 drzim palce a daj Potom vediet;)
@zuzanka9999 Ja vidím tu druhú čiarku na obidvoch fotkách dosť silno asi mám na pc dobré farby 🙂

@red_kika a spinila si ?