icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

penelope111
15. júl 2012

@drobcek11 Ja vidím tu druhú čiarku na obidvoch fotkách dosť silno asi mám na pc dobré farby 🙂

penelope111
15. júl 2012

Pardon to patrilo drobcekovi 🙂
@zuzanka9999

e.l.i
16. júl 2012

🙂 @drobcek11 ja som mala take bolesti 1.jula bolo to 9DPO....myslela som ze sa mi hadam cely cyklus posunul z pregnylu.. a ze uz uz pride mrcha.. a dokonca som mala vtedy svetlo ruzovucky vytok.. tak som bola presvedcena ze urcite dorazi.. a ..nedorazila 😉

lilli251
16. júl 2012

baby neskusali ste ten test plodnosti pre muzov (alebo aj pre zeny) co je na nete??? sme rozmyslali s partnerom, ze ak by sa este mesiac, dva nedarilo, ze by sme to vyskusali este pred tym ako by sme mali k doktorovi ci su v poriadku aj biele potvorky 🙂

azzura
16. júl 2012

@mistisa moja ovu testy pekne silneju. Pekne sa snazte. Doktori su magori,vsetky baby hadzu do jedneho vreca:'(

ivnik
16. júl 2012

@red_kika ahoj Kika, pokial je uvedený vek Tvoj aj Tvojho manžela aktuálny 26 a 27, tak Tebe aj jemu sa menila naposledy, keď ste mali 21 r. , takže ty máš 5r. krv a on má 6 ročnú krv, takže to vyzerá na chlapčeka 😉

petrusska
16. júl 2012

ahojte, tak mrcha nedorazila ani po 2 týždňoch od vyvolávačky, achjaaj...
gratulujem novým tehulkám 🙂

zelovocka
16. júl 2012

@ivnik @red_kika ahojte baby, prepáčte, že sa vám miešam do toho určovania pohlavia podľa "výmeny krvi" - je to len povera 😉 neexistuje, aby mal niekto 5- alebo 6-ročnú krv 😀 krv sa "mení", resp. obnovuje každý deň, a to v množstve približne 0,5 dl, čiže v tele sa v priebehu roka vytvorí asi 18 litrov novej krvi.
neviem, ako presne ten proces prebieha, lebo jednotlivé zložky krvi majú rozličnú životnosť (životnosť červených krviniek človeka je asi 100-120 dní, životnosť bielych krviniek závisí od druhu - 10 dní až 5 mesiacov atď). Takže objemovo sa krv nevymieňa naraz.
@ivnik prosím, neber to v zlom, len som to sem chcela napísať, hrozne ma to pobavilo 😀

ivnik
16. júl 2012

@zelovocka v pohode, ale tá povera funguje, všetkým, čo už porodili, tak to vyšlo, tak je to v podstate jedno, a mňa to baví, že to funguje 😉

ivnik
16. júl 2012

@zelovocka povera, je že perly prinášajú slzy aj to u mňa zafungovalo, takže asi niečo aj na tej krvi bude 😉

zelovocka
16. júl 2012

@ivnik jasné, ja to beriem tak, že na pobavenie 🙂 sú na to rôzne metódy, s retiazkou a prsteňom a iné... každá má presne 50 % úspešnosť 😀
a s perlami čo sa ti stalo?

ivnik
16. júl 2012

@zelovocka je to už dávno našťastie, už je všetko ako má byť, ale mala som ťažké obdobie, ktoré by som si nechala iba pre seba ☹

zelovocka
16. júl 2012

@ivnik tak super, držím palčeky, aby si mala celé tehu pohodičku 🙂

azzura
16. júl 2012

@mistisa ahoj, tak 3.IUI sa nekona, yiadnz dominatnz folik, doki mi ide pripravovat papiere do CAR

fifitko25
16. júl 2012

@azzura a nemala si stimulku?... och 😒 😒

azzura
16. júl 2012

@fifitko25 nie, lebo mi sposobovala cisty

fifitko25
16. júl 2012

@azzura a nemohli skúsiť dať ti inšie lieky nie clostil?

kikaneu
16. júl 2012

@azzura ach, to je škoda moja..... 😒

azzura
16. júl 2012

@fifitko25 nie, vraj je to plytvanie casu, a som uz aj pol roka od laparky......co už

azzura
16. júl 2012

@kikaneu hmm, život ma skusa

fifitko25
16. júl 2012

@azzura no to čo je za prístup 😠 😠 a čo ak by ti iná liečba zabrala.... och tí doktori!!!!!!

kikaneu
16. júl 2012

@azzura tak len vydrž, raz ho to omrzí 😉 hlavu hore moja, nevyšlo IUI, vyjde IVF 😉

azzura
16. júl 2012

@fifitko25 nie, boli sme tak dohodnuty.....že ak do pol roka od laparky neotehotniem ideme na IVF, moj doktor urobil pre ma vsetko, nemožem na neho povedat krvive slovo. Aj teraz sa nemusim o nic starat, proste mi sam vybavi 1.konzultacia u najvzsieho v GF

azzura
16. júl 2012

@kikaneu neboj, ja sa len tak nevzdam... mam par mesiacov na oddych, lebo dokym v CAR porobia vsetky vysetrenia potrebne k yiadosti a nasledne dokym sa schvali yiadost tak je tu konec roka....takže dovtedy idem chudnut, lebo som pribrala 3 kg a potom opat zo stimulky priberem, a to budem ako grizly

kikaneu
16. júl 2012

@azzura tak, tak...aj ja sa snažím schudnúť, dve kilá už išli preč....ešte takých 8 a budem spokojná 😀 veľmi ti držím palce, aby to potom vyšlo

azzura
16. júl 2012

@kikaneu takto toje je moja posledna možnost, nečakala som že ju raz vyskusam, ale co už. Idem zo seba urobit kočku, ked už byt mamou je tak tažke

kikaneu
16. júl 2012

@azzura taky tak.....my si dávame pauzu do decembra, tak dovtedy by som tiež chcela byť kočka 😉

fifitko25
16. júl 2012

@azzura och držím všetky palce, IVF už bude isto to pravé 🙂 poslala som ti srdcko, aby ti nebolo tak smutno 😉

azzura
16. júl 2012

@kikaneu tak budeme 2 kočky a nakoniec aj maminky 😀 😀 😀

kikaneu
16. júl 2012

@azzura no ja dúfam, že budúci rok budeme obe rodiť a budeme šťastné 😉