Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby neskusali ste ten test plodnosti pre muzov (alebo aj pre zeny) co je na nete??? sme rozmyslali s partnerom, ze ak by sa este mesiac, dva nedarilo, ze by sme to vyskusali este pred tym ako by sme mali k doktorovi ci su v poriadku aj biele potvorky 🙂
ahojte, tak mrcha nedorazila ani po 2 týždňoch od vyvolávačky, achjaaj...
gratulujem novým tehulkám 🙂
@ivnik @red_kika ahojte baby, prepáčte, že sa vám miešam do toho určovania pohlavia podľa "výmeny krvi" - je to len povera 😉 neexistuje, aby mal niekto 5- alebo 6-ročnú krv 😀 krv sa "mení", resp. obnovuje každý deň, a to v množstve približne 0,5 dl, čiže v tele sa v priebehu roka vytvorí asi 18 litrov novej krvi.
neviem, ako presne ten proces prebieha, lebo jednotlivé zložky krvi majú rozličnú životnosť (životnosť červených krviniek človeka je asi 100-120 dní, životnosť bielych krviniek závisí od druhu - 10 dní až 5 mesiacov atď). Takže objemovo sa krv nevymieňa naraz.
@ivnik prosím, neber to v zlom, len som to sem chcela napísať, hrozne ma to pobavilo 😀
@kikaneu neboj, ja sa len tak nevzdam... mam par mesiacov na oddych, lebo dokym v CAR porobia vsetky vysetrenia potrebne k yiadosti a nasledne dokym sa schvali yiadost tak je tu konec roka....takže dovtedy idem chudnut, lebo som pribrala 3 kg a potom opat zo stimulky priberem, a to budem ako grizly

@drobcek11 Ja vidím tu druhú čiarku na obidvoch fotkách dosť silno asi mám na pc dobré farby 🙂