icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

moni1007
16. júl 2012

@mistisa no ja uz som poobede driemala, len som akurat piekla tu roladu, tak som sa snazila vydrzat,ale teraz mam tiez len polootvorene oci 😀 😀

mistisa
16. júl 2012

@moni1007 exotka 🙂 no idem micka ajj do vane a potom do duchen tak papiky a zajtra piseme 🙂 🙂

moni1007
16. júl 2012

@mistisa aj ja som uz chcela koncit... tak pa a pekny vecer 🙂

lyfuska
16. júl 2012

@fifitko25 nebrali mi krv a som tam isla az pobede arobil mi rovno ultrazvuk

ivnik
17. júl 2012

@zelovocka ďakujem 🙂

lilli251
17. júl 2012

@drobcek11 ovzi sa ked budes vediet, drzim palceky 🙂

mistisa
17. júl 2012

Kraaaasne ranko dievcence 😉 ako sa tu mame? Ja dnes fajn.uvidim poobedny testik ale teplotka klesla krasne cize by mohla byt dnes aj ovu 😉😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...

iwi9
17. júl 2012

@mistisa dobre ranko moja 🙂) no, veru vyzera to nadejne 🙂 dufam, ze ste na sebe s mm nonstop nalepeni 😉 a ako inak? dlho som tu nebola....

mistisa
17. júl 2012

@iwi9 nooo aj foto som dala do albumu vcerajsi testik tusim zosilnel 🙂 viesco od soboty som tu ani ja nebola 🙂 🙂 nove asi ani nic hm. uvidime dnesny teestik 🙂 ak bude pozitivny tak budem mat nove to ze mam ovulu 😀 😀 a co porabkas? aku mas peknu foto 🙂

iwi9
17. júl 2012

@moni1007 och mrchana prisla teda 😠 . dufam, ze naposledy... a este mas take bolesti?
@fifitko25 krcok neda pokoj 😔 .. och dufam, ze to prebehne bez problemov
@red_kika aj ty si v 8? gratulujem ( ak som uz nahodou negratulovala, mam v tom zmatok 😕 )

iwi9
17. júl 2012

@mistisa oo dakujem, chcela som si zmenit uz, tak som sa hrabala v pocitaci 🙂 . ja sa mam fajn, len uz asi 3 den mi je grcku 🙄 . zatial som sa s misou neobijimala, ale cely den mam zaludok na vode a do toho kyselina....ale nevadi, pre drobceka vydrzim....len horsie je, ze neviem co jest....jedine co ako tak znesiem su hranolky...a este jablko je fajn.. ale z oboch mam kyselinu aj tak... takze tak....

iwi9
17. júl 2012

@lyfuska juuj supeer takze gratulka 😉

iwi9
17. júl 2012

@su_san tak to je super, drzim palceky, nech je vsetko ako ma 😉 nech ste obaja veeelmi zdravucki

iwi9
17. júl 2012

@azzura och, vyzwera to velmi nadejne, dufam, ze v piatok tu od teba uvidime kraasne // 😉 . skus test polozit na nieco a tak odfotit, potom ti ho asi lahsie zaostri....

mistisa
17. júl 2012

@iwi9 no pekne co by si mala vela papat a priberat ty skor tusim chudnes hm? ani vianocka s kakavkom ? tu milovala moja sestra.ta ked otvorila oci tak jej mm musel stat pri posteli s vianockou a kakavkom 😀 inak by isla rovno misu objimat 🙂 🙂 sranda 🙂 🙂 hadam ti to skoro prejde a budes moct vsetko papat 🙂 a co porabkas? si v praci? 🙂

iwi9
17. júl 2012

@mistisa no videla som testik, ved sa za teba tak tesim, sprosti doktori... ale mozno to nakoniec zvladnete aj bez nich a to bude supeer 😀

mistisa
17. júl 2012

@iwi9 dufam moja dufam teplotka mi dnes klesla vyzera to nadejne 🙂 budeme skusat sami 🙂 🙂 a uvidime 🙂 🙂 😉 😉

iwi9
17. júl 2012

@mistisa haha tak to je dobre... ja pecivo uz asi 2 roky nejem, kyselina by ma rozozrala... a tu ani take dobrotky nemaju ☹ . mne tu to pecivo voooobec nechuti....ved to, ze ja som mala vzdy problem s ranajkami... pecivo nejem, jogurty neznasam a cornflaksy su mi priserne sladke vsetky... zvykla som jest take ako racio chlebiky s troskou masla, ale teraz ani to neviem.... tak jem po troske co najdem.. esteze mam dnes volno... sice ma volali do roboty, ale ked som im povedala, ze mi nie je dobre, tak boli v pohode....ale mm isiel, tak som sama doma, ani spat mi nejde... ale mm povedal, ze preto mi spravil babo, ze uz nikdy nebudem sama 😉 tak na to myslim a uz sa sama necitim 😀

iwi9
17. júl 2012

@mistisa tak veru, len skusajte, priroda si niekedy sama vsetko zariadi 😉

mistisa
17. júl 2012

@iwi9 jaj vlastne ano . hm no pekne moja. ja si este uzivam PN chvilu a od prveho pojdem do prace 🙂 🙂 tak pomaly chystam bo nam maju prist tie okna robit 🙂 tak tak 🙂 aspon si porobime a do prace pojdem ked bude vsetko hotove 🙂 aspon tie najvacsie veci 🙂 ale dnes idem za mojou neterkou sa tesim som s nou dlho nebola 🙂 no veru moja aj mne to mm povedal 🙂 😉 😉 ako na nas myslia ze? 🙂

moni1007
17. júl 2012

@iwi9 no veru dosla... bolesti uz ustupili... aj mrcha asi pomaly konci 🙂 takze dalsie kolo pred nami 🙂

penelope111
17. júl 2012

@mistisa Ja som si až dnes všimla včerajší testík 🙂 Veru moja silnie 🙂 Som ti hovorila, nedávaj sa na lekárov a riaď sa sebou 🙂 Držím palčeky a poriadne keksíkujte 🙂

penelope111
17. júl 2012

@mistisa Ešte mám na teba otázočku 🙂 Ale som otrava 🙂 Včera som si kúpila konečne teplomer 🙂 A len tak som si poobede odberala baz. tep. a mala som 36,9 tak že skúsim dnes ráno a to bolo len 36,6 😒 To znamená, že ak je tak nízko tak príde mrcha? Po správnosti by som mala mať dnes ms, ale minulý mesiac sa mi posunula na sobotu tak ju čakám až v sobotu 😒 To je hrúza so mnou 😀

moni1007
17. júl 2012

@penelope111 ahoj. ta teplota vcera poobede nema ziadnu vypovedaciu hodnotu... a ta dnesna? to sa neda povedat na zaklade jednej teploty,ci pride mrcha, kedze nevies pri akej BT ti mrcha prichadza.. ale je to mozne, nie je to az taka vysoka teplota

penelope111
17. júl 2012

@moni1007 Ja som si vlastne dnes prvý krát merala teplotu (včerajšok nerátam) lebo som sa dočítala, že od ovu až po ms býva okolo 36,9 - 37 tak mi to nejde do hlavy že je taká nízka 🙂 Hádam sa to raz naučím 😀 a Ďakujem za odpoveď 🙂

azzura
17. júl 2012

@mistisa nie je šanca, pretože som bola vcera 14 DC a ja mavam cca 28-30DC. Co uz, necakala som že skončim na IVF 😖

mata_ba
17. júl 2012

Ahojte kocky.ako??novinky??

iwi9
17. júl 2012

@penelope111 ahoj ja len k tej teplote... nemam s tym vela skusenosti, ale merala som si 1 mesiac a par dni po ovulke a na 20 dpo som mala 36.64... a to som uz bola tehu, len som o tom nevedela... je pravda, ze by mala byt vyssia, ale kazda zena je ina a aj prirodzenu teplotu mozes mavat nisziu... kym si si nemerala cyklus, ja by som sa tym neriadila....

penelope111
17. júl 2012

@iwi9 Ďakujem 🙂 Skúsim od ďalšieho cyklu merať 🙂 Som na to zvedavá 🙂

iwi9
17. júl 2012

@mata_ba ahoooj tak vitaj spat, urcite si opalena a oddychnuta, minimalne psychicky 😉 a moznooooo aj tehu, nie?? kedy nema prist mrchana?