icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
20. júl 2012

@franzziska si konecne keksikovala? 🙂 🙂

inviav
20. júl 2012

@mistisa no velmi by som chcela, aby som bola po mojej maminke... ta ani jedno z dvoch babatiek neplanovala a ani nevedela, kedy otehotnela 🙂 no ale ved uvidime ako to bude s nami.... a vy sa uz kolko snazite o babo? 😒

mistisa
20. júl 2012

@inviav no dufam ze si po nej.moc ti to prajemmy snazilkujeme uz 4 roky a pol roka chodime do CAR. Uz som bola aj na laparke.teraz ma 2 cykly stimulovali a vqjecniky nic ☹ akurat sme sa z mm dohodli ze to vypustame nemame sil.tak postupne sa davam na cestu nesnazilkovania do konca roka minimalne. A nasporime korunky a pojdeme asi rovno na umele.uvidime. 😉😉

mata_ba
20. júl 2012

ahojte babulky 🙂 ako dnes?

@mistisa ajoj moja..ty mas tie teplotky furt nejake kadejake...

mistisa
20. júl 2012

@mata_ba ajoooj ze? Ja sa nechapem hm.sila dnes skusim testnut ovu 😉 a ty ako moja? 😉

mata_ba
20. júl 2012
franzziska
20. júl 2012

@mistisa no ako? patricne k situacii 😀 😀 😀

mistisa
20. júl 2012

@franzziska chacha potom mi to doslo 😀 😀 😀

mata_ba
20. júl 2012

@mistisa juuuj moja ☹ pamatas co som mala pred tehu po ovulke?to grc?teraz som sa skoro nestihla otocit do zachoda ☹

penelope111
20. júl 2012

@mata_ba Že by to bolo tak ako som ti to písala ked si išla na dovolenku, že prídete traja napäť?

penelope111
20. júl 2012

@mata_ba naspäť 🙂

mata_ba
20. júl 2012

@penelope111 juuuj,to by som bola rada..ale na to mam nizku teplotu ☹ v tehu som mala 37...a ja som mala od januara do marca vzdy po ovulke taketo stavy ☹

mata_ba
20. júl 2012

@inviav ahojky,vitaj medzi nami 🙂 veru drzim ti paste,nech sa vam to raz-dva podari..a nech je vsetko v poriadku 🙂

penelope111
20. júl 2012

@mata_ba Aha, ale nebuď smutná človek nikdy nevie 🙂 Som na teba zvedavá ako to bude pokračovať 🙂 Ináč ja ked som vysadila hak a ešte som nevedela čo je ovu a tak tak vlastne dva týždne pred ms až do ms mi bývalo tiež zle vracanie, nechuť do jedla, nervózna, unavená bolesť brucha a pŕs a to som vtedy minula toľko tehu testov 🙂 Potom sa to našťastie časom upravilo 🙂

mata_ba
20. júl 2012

@penelope111 no ja som HAK nikdy nebrala..a ja som v janurai mala pravdepodobne velmi skory potrat,ktory mi rozhadzal hormony..lebo dovtedy ako hodinky-28 dni...a zrazu bum-33,34...spolu s vracanim,nafuknutostou,citlivymi prsiami...ale tak co uz..hormony su take...a smutna nie som,ale vymenila by som uz mrchu za bezproblemove tehu 😉

penelope111
20. júl 2012

@mata_ba Viem že si prišla o bábätko to mi je veľmi ľúto ☹ Však to že tie hormóny si robia čo chcú 😠 Držím ti palce aby si čo najskôr bola tehu 🙂

mata_ba
20. júl 2012

@penelope111 no ja som potratila aj teraz v maji,v 12tt...ale pravdepodobne aj v januari sa nieco crtalo,len sa to neudrzalo...dakujem 🙂 a podobne,zelam skory uspech 😉

mistisa
20. júl 2012

@mata_ba a to co milacku? hm? pamatam si na to hej 🙂 ze by dobra sprava? cci? 😉 😉 😉

penelope111
20. júl 2012

@mata_ba Juj to som nevedela, že až dvakrát ☹ Do tretice všetko dobré tak už to musí vyjsť 🙂

mata_ba
20. júl 2012

@mistisa nemyslim si ☹ aj vtedy som to mala ASI po skorom potrate..aspon si myslim,ze aj v januari sa mi crtalo cosi...no ktovie..ale vtedy sa mi vsetko rozhadzalo a zacala som aj grc...ktovie co je zase toto...idem dnes ku gyndovi...drz palce,nech mi povie,ze je vsetko ok...

@penelope111 tak ten prvykrat je len moja domienka,kedze odvtedy to slo dole kopcom...no ved uz by som aj bola rada,keby je to ok 🙂

mata_ba
20. júl 2012

@mistisa a moja,idem pridat konecne par foto 🙂

ivnik
20. júl 2012

@mistisa
@mata_ba ahojte kočky, čítala som dnes v poradni článok citujem nadpis článku Zázraky s jedlom, možno zo snažilky sa stanete tehuľkou a to vďaka zmene stravovacích návykov, správnemu dýchania a joge a dostatočnému spánku, takže tu je tabuľka, čo by ste mali a čo nemali papkať

čo papať zo zeleniny: špargľa, repa, brokolica, karfiol, baklažán, listová zelenina, mrkva, cibuľa, hrášok, paprika, reďkovka
čo nepapať zo zeleniny: uhorky, paradajky, cuketa
čo papať z ovocia: jablká, marhule, čerešne, brusnice, mango, broskyne, hrušky, granátové jablká
čo nepapať z ovocia: banány, avokádo, hrozno, grapefruity, pomaranče, melón, ananás, slivky
čo papať zo zŕn: jačmeň, pohánka, kukurica, proso, raž, ryža(iba basmati)
čo nepapť zo zŕn: pšenica, ryža(okrem basmati)
čo papať z mliečnych výrobkov: nízkotučné, alebo odstredené mlieko, vajíčka(iba bielok)
čo nepapať z mliečnych výrobkov: všetky ostatné mliečne výrobky a syry
čo papať z masa: kurča, krevety, morka
čo nepapť z masa: červené maso, ostatné morské plody
čo papať zo strukovín: všetky okrem fazule a tofu
čo nepapaťř zo strukovín: fazuľa a tofu
čo papať z olejov: mandľový, kukuričný, slnečnicový
čo nepapať: všetky ostatné

Vačšina ženských problémov súvosí hlavne s nahromadením dóšou kaphy. Jej zvýšenie v tele može sposobovať vznik myómov, fibrómov, polypov, ovariálnych cýst a mnoho ďalších ochorení, ktoré bránia otehotneniu.A táto tabuľka vám pomože na zníženie kaphy 😉

mata_ba
20. júl 2012

@ivnik dakujem..ale napr.grepy su super na plodny hlien a ananas na uhniezdenie 🙂 mam vyskusane..a cervene maso ma dolezite ziviny..podla mna len treba pestru stravu..

mistisa
20. júl 2012

@mata_ba joooj drim micka daj vediet oki? a na kolku ides? 🙂 budem silno na teba mysliet 🙂 😉 😉 😉

mata_ba
20. júl 2012

@mistisa prave odchadzam z prace 🙂 dakujem 🙂 ale drahy mi dnes povedal,ze sa nemam bat..ze dnes je pozitivny den 😉

mistisa
20. júl 2012

@mata_ba no super tak to budu len dobre spravicky moja 🙂 🙂 joj som zvedava 🙂

ivnik
20. júl 2012

@mata_ba neviem ako to je, to som čítala v časopise mamina 🙂 ja grepy nemožem , lebo som alergik a ananás tiež som nejedla, naposledy na vianoce a otehotnela som behom 2 mesiacov 🙂 ale jedla som všetko, čo ľúbim 🙂 je to článok, tak neviem, ja keby som mala problémy, tak by som to asi vyskúšala sa riadiť podľa tejto tabuľky 😉

mata_ba
20. júl 2012

@ivnik ved jasne 🙂

@mistisa taaak..maternicka,sliznica a vajecniky su ok 🙂 spravil mi hned preventivku a zobral krvicku na hcg,ci je nulove..povedal,ze sa mi to vsetko este dava dokopy a docistuje sa..ale dalsie snazilkovanie vraj uz moze byt uspesne 🙂 takze august je naaaas 😀

mistisa
20. júl 2012

@mata_ba jeeeeeej micaaaaaa ale to je uplne super 🙂 a to vychadza tusim tak ako som pisala ci nie? joj budem moc drzat palcekyyyyyy 🙂 🙂 to su uplne super spravicky 🙂 to by bol gol keby im tam vybehne ze si tehu co? 🙂 mickaa inak fotky supeeeeeeer 🙂 vy ste si museli perfektne oddychnut 🙂 ale preco ti dal admin ze nesplna poziadavky album? som chcela komentovat a nepustil ma :-/ 😠 😠 😠 😠

martaholla
20. júl 2012

No baby netreba nato myslieť.........a na to kedy sa to podarí ževraj až po roku 😉
viete ked sa snažite dokiaľ stvorite chlavičku,teličko a ručičky a to všetko 😀
treba dať do toho veľku snahu ták držím palce