icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

iwi9
18. júl 2012

@fifitko25 aha, no tak drzim palce, aby drzal ako skala az do porodu 😉

mata_ba
19. júl 2012

Dobre raaanko...ako?ja mozem ist s mojim grafom robit reklamu na nike 😀 www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

mata_ba
19. júl 2012

@iwi9 juj moja..to si nemyslim..

juniorkapss
19. júl 2012

@dominika1516 tak my sme si tiez povedali,ze tento rok,ale neak nam to nevychadza...kupila som teraz aj tabletky na podporu spermii a gel na lepsie ph maternice,tak uvidim ci to vyriesi nas problem,alebo budeme musiet zajst k doktorovi a riesit to s nim...

mata_ba
19. júl 2012

Kde ste vsetky??????ci uz som len ja snazilka??? 😉 ved som nestihala citat a teraz su tu 3 spravy..

franzziska
19. júl 2012

@mata_ba asi sme tak mierne uz unavene zo vsetkeho 🙂

mistisa
19. júl 2012

@mata_ba ajoooj ty mas aku fajku 😀 😀 😀 no sledujem ze nejak to tu upada vsetky snazilky uz su asi tehulky a my stale nic ☹ ach jo. ja som takto chichic 🙂 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr...

kikaneu
19. júl 2012

@mata_ba ja nestíham, malá ma plne vyťaží celý deň.....ale rada by som si s vami skecla....no snáď budúci týždeň 😉

mata_ba
19. júl 2012

@franzziska hmmm...moze byt..ale ja si s vami rada pisem 😉

@mistisa aj my budeme 😉 a..ehm..to uz bola ovulka???

mata_ba
19. júl 2012

@kikaneu tebe odpustam 😀 venuj sa Anke..

moni1007
19. júl 2012

@mata_ba nie, nie si len ty snazilka. aj ja som este stale ☹

franzziska
19. júl 2012

@moni1007 moni usmev 😉

mata_ba
19. júl 2012

@moni1007 dlho uz nebudes 😉

moni1007
19. júl 2012

@franzziska 😀 staci? 😀
@mata_ba no neviem. to si vravim uz davno,ze dlho to trvat nebude a uz je to pomaly rok 😝 ale co uz... hlavne ze sa mame radi, ako vravi moj oco 😀

franzziska
19. júl 2012

@moni1007 😀 😀

petrusska
19. júl 2012

ja dnes dostanem ďalší džiganec do prdelky a potom zasa čakať či príde mrcha alebo nie, ak nie tak asi prídu na rad hormóny...že od februára nemať mrchu je aj dosť dlhá doba, len mi to akosi v tom období ani nedochádzalo, že už to je tak dlho...štátnice, predaj a kúpa bytu a taak 🙂 zanedbala som to...trúba, ale tak už to riešim a to je podstatné 🙂

mistisa
19. júl 2012

@mata_ba no test nebol este pozitivny tak nechapem :-/ hm. teplotka sice krasne klesla ale preco test nebol pozitivny nechapem :-/

mata_ba
19. júl 2012

@moni1007 dobre vravi 😀 neboj..urcite pride na vas rad..

@mistisa tak ovulka este len bude 😉 ja tiez dnes nechapem..vcera krcok dole a tvrdy..dnes som ledva dociahla a makky..pritom teplota poovulkova..nechapacky..

iwi9
19. júl 2012

@mata_ba pekny graf 😀 😀 ja akosi nestiham sem chodit, ked mam cas, tak som rada, ze na chvilku zatvorim oci...
@mistisa uf moja, tvoje telo je zahada 😉 , ale coskoro sa da do poriadku a potom bude vhodnym domcekom pre babynko... a mozno uz je 😉
@kikaneu aj ja by som prijala take odreagovanie.. aj ked mam dost ked sem na 3 hodky pride 3,5 rocny chlapcek... to som vystavena hned 😀
@moni1007 ale no ale no, neboj, dlho to uz nebude a budes maminka 😉 aj vsetky ostatne...

no ja sa mam vselijako.... zaludok mam ako po opici na kolotoci... manazer mi povedal, ze som nemala abstinovat pred tehotenstvom ( nepijem takmer vobec skoro 2 roky) a bola by som na taky zaludok zvyknuta 😀 😀. sice nevraciam, ale nie je to nic prijemne... stale som hladna, ale neviem poriadne nic zjest.. najhorsie su rana... to mi dviha zaludok asi vsetko.. inak fajn, naozaj to nie je take priserne, ale je to trosku otravne.. ale vzdy si spomeniem, co to sposobuje a som spokojna...cakame na list z nemoznice, ze kedy mozeme prist na vysetrenie, tak kazdy den hypnotizujem schranku... 🙄 ... zatial nic 😠 ale ved my sa dockame... a vy ako kocky moje drahe vsetky ??

mata_ba
19. júl 2012

@iwi9 vsak??taky som este nemala.. 😀 drzkaj sa..poznam to grc...

iwi9
19. júl 2012

@mata_ba dakujem... aj tebe byvalo zle? mne asi len od pondelka... dnes to hadam aj bolo uz lepsie... ked som busy, tak si to ani velmi nevsimam... asi idem zase rychlo nieco robit... aj tak mi treba zehlit, musime do obchodu, varit, je toho este dost.. tak na chvilocku odbehnem... ale neskor sem znovu nakuknem zatial papa

mata_ba
19. júl 2012

@iwi9 mne bolo nonstop zle..aj grckavala..a to som si myslela,ze je vsetko ok.

moni1007
19. júl 2012

@iwi9 ahoj moja. vidim ze si uz zacinas tehulkovanie uzivat naplno 😀 😀 😀 ale hlavne,ze je vsetko poriadku... 🙂

inviav
19. júl 2012

Ahojte. My sa po prvykrat zaciname snazit o babatko az v auguste, ale uz sa na to tak strasne tesim, ze sa Vam sem "pridam uz teraz". Drzim Vam palceky vsetkym, aby sa to cim skor podarilo...dufam ze aj Vy nam. 😉 😉 😉

mistisa
20. júl 2012

@inviav Ahojkaj moc budem drzat palceky aby sa vam podarilo co najskor 🙂 🙂 len nech sa vyhnete lekarom a podari sa prirodzene 🙂 🙂

mistisa
20. júl 2012

Krasne ranko kocky 🙂 ako sa mi dnes mate? ja takto http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... ovu testy som dva dni nerobila ako si to vypustam z hlavy vsetko postupne 🙂 ale dnes urobim 🙂 🙂 a vy ako?

franzziska
20. júl 2012

@mistisa ahoj v pohodke..co ty?

mistisa
20. júl 2012

@franzziska aaa ja tak no vselijak 🙂 🙂 nejak sa uvolnujem postupne 🙂 🙂 postupne pomalicky vypustam snazilkovanie z hlavy 🙂 🙂 a ty moja? ako? vysledky a pod? 🙂

franzziska
20. júl 2012

@mistisa no ja som uz asi zdrava...som to aj nalezite "otestovala" 😠 😀 😀 😀 😀 😀

mistisa
20. júl 2012

@franzziska faaakt? a ako? hm? 😉 😉