Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba dakujem, no ja som uplny novacik...tak sa iba tak zorietovavam v tom co to tu vlastne pisete...ako som sa docitala, tak teda zaciname v skoro v rovnakom obdobi 😉 myslim tym nanonovo....je mi luto, co sa Vam prihodilo, ale verim, ze tentokrat sa Vam to podari do uspesneho konca 😉
@inviav no presne tak co uz no :-/ ja som po tatinovi mam strasne vela optimizmu nastastie.len uz citim aj ja ze potrebujem vypnut 🙂 musim nazbierat nove sily 🙂 a mozno zrovna cez pauzu sa podari.kupila som si femigard kvapky tak ma snad daju dokopy ako ine baby 😀 😀 😀 😀 uvidime 🙂 skusim takuto metodu a idem chudnut a byciklovat na stacionarnom a tak idem sa o seba teraz trosku postarat tak pol roka 🙂 🙂
@mistisa neviem co ma kto za problem..vraj to nesuvisi s rodinou a detmi :-/ nech si trhnu nohou..dala som to pre priatelov,tak by to mohlo byt ok..a co sa dokiho tyka,som rada,ze ziadne zrazeninky 🙂 akurat este ako mi bral ster z krcka,tak som zacala trosku krvacat..ale to bola stara krv,tak mi hadam aj pomohol este uvolnit daco a uz budem 100% 🙂
@mata_ba no hrozne cosi ach jo je to sila :-/ no mojka tak super jej a mozte snazilkovat moc moc drzim palceky aby sa hned zadarilo ked aj nie hned na prvy sup ale na druhy isto 🙂 ja si budem stat za svojim ten druhy mi je sympaticky 🙂 ja som robila dnes ovu ale ved sa mi zda taky isty stale ☹ kaslem na to uz asi 😠 😠 😉 😉 😉 😉 😉
@juniorkapss fuu tak snad zaberie to co pre to robis bez pomoci lekara .. no ved toto ze aj u mna je to tak ze tento rok som si dala nejaku tu myslienku ze budem tehulkovat no zatial nic ja pijem len alchemilku na striedacku este s jednym cajom so zmesou bylin pre zeny ale tak zatial nic tak snad teraz na dovolenke o tyzden sa podari :-P
@inviav no to su kvapky ktore upravuju mrchu a davaju dokopy vsetky nase gynekologicke veci 🙂 🙂 aha kuk http://biocare.sk/eshop/produkt/femigard 🙂 no veru ja musim troska zhodit som pribrala zas z tych vsetkych hormonov ☹
@inviav mne to tiez poradili lebo ja mam problem ze ja mrchu nikdy nedostanem sama od seba.vzdy musim na vyvolavacku tak preto som ich skusila 🙂 tak uvidime 🙂 nastastie cysty ja nemam len tu mrchu nie nie dostat k tomu aby sama chodila ☹ 😠 😠 od sameho zaciatku 😠 😠 no to som si z tej stranky objednala co som ti poslala 🙂 z dopravou 16,70 ale za dva dni som ich mala doma 🙂 🙂 a beru sa 3x1 kavovu lyzicku do 1 dcl vody rozmeisat a vypit.a baby ich beru aj tak ze zapiju ale hentak je to chutnejsie neni to take silne 🙂 ale vzdy pred jedlom treba 🙂 ved to je tam aj napisane 🙂 v lekarni ich asi nedostanes tak lahko :-/ ale je to az 300 ml takze by to mohlo aj mesiac vydrzat.ja uz ich beriem 4 den 3x1 lyzicku a skoro nic neubudlo z flasky 🙂 😉 😉 😉
@petrusska vidim ze si na tom ako ja.hm.nechapem uz aj po laparke som a furt nic :-/ no to nie chvalabohu tfuj tfuj tfuj ja nie som alergik na tieto veci😉 co sa tyka paracetamolu to mam alergiu ale toto nie 😉 dakujem moc.aj ja ti drzim palceky nech to das co najskor do poriadku 😉
@kikaneu @mistisa viete co,vyborne...v sobotu som poupratovala a potom uz len kukala telku..vcera sme sli na motorke do NMnV na hrob mojim drahym starkym,cestou sme odkyvovali vsetkym drobcekom co nam kyvali 🙂 dali sme kafe a kolacik so sestrou,svagrom a mojim synovcekom krpatym (bude mat 6 rokov 🙂 ) a potom sme uz len kuk tv a do hajan 🙂 a vy ako? inaka aha www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ,od rana cakam mrchanu,lebo ma taaaaaaaaaaaak boli brusko ☹ uz tabletku som si buchla..a zatial nic...ale aj by som sa potesila,aspon by som mala napraveny cyklus...
@mata_ba no tak si mala vesely vikendik co? ja som hnusno oddychovala 🙂 nechcelo sa mi nic . pozerali sme s mm tour de france 😀 😀 😀 no nevadi raz za cas taky vikendik dobre padne 🙂 aha na mna hm a to mi vyznacilo ze by mala byt ovula od dnes hm 😕 😅 😅 😕 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Mistisa84/gr... hm ja som divna :-/ nevadi kaslem na to asi 🙂

@mistisa dakujem si zlata...no 4 roky to je dost a ako tak citam, uz si si presla kadecim...paci sa mi na tebe, ze napriek tomu, co prezivas urcite psychicky, vies ludi povzbudit...na svete sa deje sama nespravodlivost, ale my s nou zial nic nevieme urobit ☹