Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@spula22 ahoj, pri nepravidelnom cykle si tazko vyratas plodne dni...ja mam takisto nepravidelny cyklus ale ovulaciu som stale citila ovulacnymi bolestami, pri nepravidelnom cykle si mozes merat BT a zistis kedy mas ovulaciu...ale vyratat to nejde...ale v poslednej dobe sa mi upravil moj nepravidelny cyklus aspon tak sledujem...drz sa...a ja beriem iba kyselinu listovu , nic viac... 🙂
aj ja snayilkujem e , chcem baby
@meyby Ja som znamenie lev tak ja som bez slnka niekedy ako bez duše 🙂 a už mám kúpený testík?
@spula22 ahoj, a aký mávaš približne cyklus? môj tiež nieje ukážkový tak som si kúpila kvapky Gynex, začala som ich užívať tento cyklus, MS lepšia , kratkšia a bez zdĺhavého špinenia, ovu určite bola, (videla som aj vajíčko, bola som 9DC na vyšetrení a celý deň som chodila z blaženým úsmevom 😀 ) no dnes som 23DC tak zatiaľ neviem či sa mi nejako upravil no nebude mi ani vadiť ak bude trvať 9 mesiacov 😵
caute baby, my sa snazime od 10.10. 🙂 takze tie velmi cerstvo....obcas nakuknem do skupinky Po lete 2011 zaciname, ale budem teda prispievat aj sem ked bude nieco zaujimave..drzte sa zatial 🙂
@purina12345 kedy sa chystas testovat? meska uz? 🙂 🙂 ja som trochu smutna, ze sice meska mi menzes a viacmenej to oddialujem aby som nebola znova sklamana, ale vobec asi nevyzera ze by som mohla byt tehotna...tak este stale dufam....aspon nesledujem ziadne priznaky...
@meyby ja som len 23DC takže ešte skoro, nemysli na príznaky, pokiaľ nieje mrcha je ok
@barushkaaam tak si pekne krasne zmen status, lebo podla mna z babatka nieco bude!!!! 🙂 mna zatial prsia nejako nebolia, ale citim ich.... pricom aj ked som mala kramy som ich nikdy necitila, nikdy ma neboleli... + dnes sa pridalo malilinkate sem -tam pichnutie v podbrušku... citala som ze to moze byt rozsirujuca sa maternica, je to mozne??? aj takto skoro???
@nativanativa dakujem krasne, dufam ze bude
@purina12345 dakujeeem, ale stale si to akosi neuvedomujem a bojim sa este naplno tesit 🙂 a skakat pol metra 😀
@mima1983 Baby mi radili v inej teme skusit uz tehu test. Zajtra budem 31 DC, takze ked to nedostanem dnes resp. cez noc idem ocikat palickuuuu. Ale trosku sa bojim, ze to bude negat., ja mooooc chcem aby to bolo pozitivne 🙂 ked zajtra budem mat taku silnu palicku ako ty dneska, tak status okamzite zmenim a budem skakat 2 metre patdesiat 😀 ozaj tvoj drahy uz o tom vie? ci chystas nejake prekvapko pre neho 😀
@mima1983 inak este som zabudla...to roztahovanie maternice som aj ja citala, ze to je take pichanie. Ale presne ti to povedat neviem, nechcem ti tu hovorit dake blbosti. Skus sa potom spytat gyndosa, az tam pojdes 🙂 ale neboj, urcite to nieje nic zle. Teraz pekne oddychuj, nech ciarocka silnie a babatko krasne rastie 😉
@barushkaaam anooo, zajtra rano šup šup na test, aj ja si asi další spravim 😀.... neboj sa, aj ja som bola total v strese, ze co tam bude, ci tam vobec nieco vyskocí 🙂.... Manzel o tom este nevie, on vie ze mi meska mrcha, a kazdy bozi den sa ma pyta ci sme tehotní, reku neviem este 😀 tak trošku zapieram 🙂 poviem mu to az ked spravim dalsie dva testy, cize cca vo štvrtok vecer asi....
@mima1983 ja som rozmyslala, uz pred par mesiacmi ako to raz drahemu poviem, ze som tehu. Tak ma napadlo, ze mu dam testik a niekde na papieriku vedla (alebo na karticke, nemam to este domyslene) bude napisane : Ahoj tati, som tvoj maly drobcek. Teraz spinkam pekne u maminky v brusku, aby som zosilnel, ale za 9 mesiacov budem uz s Vami. Dobre nie? 🙂 mne uz z toho mozneho tehu mojho fakt sisi, asi by som sa mala ist niekam liecit 😀
@barushkaaam Ale čoby, to je kraaaaaasne 🙂 az mi slzy vyhrkli 🙂 dobry napad.... ja som len rozmyslala ze kupim cumlik a dam mu to do niečoho spolu s testami 😀 i ked on tie testy asi nepochopí 😀 😀 😀
@mima1983 to moj uz vie, ako tehu test funguje 🙂 za ten nas 3,5 rocny vztah sme testovali asi 2 alebo 3 krat 😀
@purina12345 bola som u dokiho , takze mam mega velke vajcaaaaa , nastimulovane su teda poriadne , z toho vyplyva ze nemusi mi pichat pregnyl, ovu pride aj sama v najblizsich dnoch , vyzera to opat na pravy vajecnik vzhladom na to ze lavy je velky asi 4 cm a je tam folikulova cysta , ale to nevadi ....
cize v najblizsich dnoch resp. pocas vikendu sa treba snazit , takze mozno som to este neprepasla , drzte mi palce
ak by som neotehu , tak buduci mesiac nemusim brat clostil , ale mam prist na 13dc na pregnyl. je zbytocne stimulovat opat o mesiac vajca , lebo ze vraj oni vydrzia do buduceho mesiaca
jakyyyyyyyyyyyyyy bol doki zlatyyyyy , on ze ale opartne sa milujte , nech partner nie je taky naruzivy , lebo mate velke a bolave vajcaaaaaaaaaaaaa meheheeeeeeeeeeeee
@mima1983 uz si dievca uz si v tom ,uz nemusis za plotom 😀 😀 😀 😀
@nativanativa Nerobte si tu zo mna srandu!!! 😀
@mima1983 nikto si nerobi micka , uz si v tom 😉 😉
@nativanativa nooo asi hej 😀 panebozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, neveriiiiim
@mima1983 juj aj ja by som uz bola v tom rada 😒 😒 😝
@nativanativa tak tou hlaskou to doki zabiiiiiil 😀
@barushkaaam mna teeeeez 😀 😀 😀

@purina12345 rozumiem ti ...mne na druhej strane celkom fajn sa pracuje v takomto pocasi, v lete ma stale tahalo z prace na slniecko...ale dazde nemam rada ale teraz je u nas fajn pocasie, celkom teplo... 🙂 co mas noveho?