icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

barushkaaam
25. okt 2011

@nativanativa takze cez vikend nestracat cas na konikovi a sexikovat pekne, nech sa nam tu potom mozes vychvalovat s dvoma ciarockami ako mima 🙂 😉

delideli
25. okt 2011

vcera skoncila menstruacia, takze odo dneska zaciname nove kolo 🙂
necitali ste nahodou niekde aka je optimalna frekvencia snazilkovania?🙂

jorgie
25. okt 2011

@mima1983 potichucky gratulujem k ciarockam 🙂 dufam, ze budu krasne silniet!

jorgie
25. okt 2011

@delideli ahoj. ja som pocula, ze kazdy druhy den. tym mate vacsiu sancu nepremeskat ovulaciu, lebo spermijky sa na vajko pockaju aj ked su tam trosku skorej.
ja som pocula ze nie je dobre sexikovat kazdy den, lebo partnerove spermijky potrebuju cas na dozretie a su kvalitnejsie
ale niektory davaju prednost kvantite pred kvalitiou 😀 😀

mima1983
25. okt 2011

@jorgie pevne dufam aj ja 🙂 teraz sa mi v hlave roji milion myslienok... 🙂

mima1983
25. okt 2011

@delideli my sme cez ovulaciu (vypocitala som si ju cez net) snazilkovali kazdy druhy den! a podla vsetkeho sa vyplatilo 🙂

delideli
25. okt 2011

@jorgie : asi to teda skusime s tou kvalitou 🙂
@mima1983 : super, tak to gratulujem 🙂

jorgie
25. okt 2011

@delideli to je aj nas plan na tento mesiac 😝 ja som teraz este len 3DC ale planujeme sa snazilkovat kazdy druhy den....moj drahy sa uz nesmierne tesi 😀 😀

carie32
25. okt 2011

@jorgie aj my tak plánujeme po ďalšej mrche, pekne každý druhý deň a neni možné aby sa nezadarilo 😉
a rozmýšlam že sa vykašlem na kupovanie ovu testov, lebo ma dosť tento mesiac zdeprimovali ☹
@mima1983 to nie je slabá čiarka, to je taká akurátna 😀 ! ešte raz gratulujem mamina 😉

delideli
25. okt 2011

@jorgie : aj u nas sa moje planovanie stretlo s velmi pozitivnou odozvou 🙂 🙂
tak drzim palce..🙂

jorgie
25. okt 2011

@carie32 presne tak, ja som si tiez povedal ze nebudem testovat ovu ani merat BT ani si ziadne priznaky vsimat...len sa vzdy kvoli tomu stresujem!
@mima1983 ty si sem dala fotku? ja som to nejako prehliadla. idem sa pozriet.

jorgie
25. okt 2011

@mima1983 tie tvoje ciarocky su krasne! to nie je duch, vsak ju normalne vidno. Uvidis, za dva dni to budu poriadne kolajnice 😀 GRATULUJEEEEEM!

purina12345
25. okt 2011

@nativanativa no super, tak vajíčka sa riadne naštartovali, 😀 moc sa teším, tak si užívajte sexík a pekne zamieste 😉

purina12345
25. okt 2011

@mima1983 no toto videla som tvoj testíka musím povedať že pod slabou čiarkou som si predstavovala niečo iné, no paráda, moc gratulujem, vyhlasujem ťa za druhú tehuľku na tejto diskusii 😀

nativanativa
25. okt 2011

@purina12345 nooo len aby pukli do vikndu a nie skor http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
nemala by byt toto najspolahlivejsia metoda ??? lebo ovu testy stale negativne 😒

purina12345
25. okt 2011

@nativanativa ber to tak že ovu testy si robiš len tak či dačo ukáže, ale asi najspoľahlivejšia metóda je BT ale ak máš mať ovu cez víken tak pozitívne môžu byť štvrtok, piatok, sobota, niektorý tento deň, myslím, tak sa drž, meraj si teplotku ďalej a keď neni ovu pozitívny nestresuj ono to príde z jedného dňa na druný 😝

purina12345
25. okt 2011

@nativanativa ináč moja teplotka takto http://www.fertilityfriend.com/home/384016 a ten duphaston sa ukázal teda, dnes v noci som sa zobudila na bolesť bradaviek 😀 😀 😀 😀

nativanativa
25. okt 2011

@purina12345 asi sa vyseriem na ovu testy , ved tento mesiac som ich minula uz asi 7 😀
vies co bude najhorsie ?? ked mi zacne teplota opat stupat ... ako dnes o 1 stupen 😠 😠

nativanativa
25. okt 2011

@purina12345 tak ty si jasna nie ??? kedy sa budes testovat ?

purina12345
25. okt 2011

@nativanativa však sa pozri na moje tatry, to si vôbec nevšímaj, ono si myslím je v poho že trochu vystúpy, nieč neboj, len meraj a zapisuj, len pri meraní vieš určiť kedy bola ovu takže to malé vystúpenie nič neznamená stále si v pivnici 😝

purina12345
25. okt 2011

@nativanativa pane bože daj že by to tak bolo, manžel mi leží doma chorí a len tak zabíja potencionálne spermijky na oplodnenie chorobou tak ja nervy, no ale ešte uvidím ako bude teplota pokračovať, ešte nad tým nepremýšľam 😵

nativanativa
25. okt 2011

@purina12345 ze si stale v pivnici , odpadla sooooooooooooom , to musi byt ale pekna tmava cimra :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a kedy to mas termin ?? tento stvrtok ci ?? 😝

purina12345
25. okt 2011

@nativanativa pán boh vie, tento cykus som začala užívať Gynex tak neviem ale to som poriadne nevedela ani predtým ale povedzme že v nedeľu, no a nezmohla som sa na nič iné ako pivnicu, taká som vyčerpaná,toto bol dnes fuj deň

nativanativa
25. okt 2011

@purina12345 ok ,takze dame dead line do nedele 😉 ,potom sa uvidi

purina12345
25. okt 2011

@nativanativa tak tak ešte mám čas, a keď budete sexíkovať nezabudni trošku pomôcť spermijkám nájsť cestu a pekne s prstíkmi pomôž do krčku, môže ti pomôcť aj manžel 🙂

nativanativa
25. okt 2011

@purina12345 no to nemyslim , lebo on to dokaze dat az tak hlboko , ze to citim aj na krcku ...... ,az ma to niekedy az zaboli .... 😝 😝

purina12345
25. okt 2011

@nativanativa o to ani tak nejde, o tom ani nepochybujem, baby si to tu pochvaľovali a niektorým sa po tejto metóde podarilo otehotnieť, za to nič nedáš keď skúsiš, ja som to tento cyklus skúsila tak uvidíme 😝

nativanativa
25. okt 2011

@purina12345 no tak idem do toho aj ja 😝 😝

rybicka3
25. okt 2011

@mima1983 gratulujeeeeem 🙂 to veru nie je duch, je to jasne 🙂

purina12345
25. okt 2011

@nativanativa len skús, a ináč po mrche býva veľmi nízko krčok tak vtedy to aj ja cítim až to niekedy bolo aj bolestivé, tak zajtra kočky, dobrú noc