Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@momamo ale fakt ti odporúčam papať kys.listovú teraz na začiatku je veľmi dôležitá
@nikinka1111 a tie ovu testy si mám začať robiť približne v strede cyklu?
@nikinka1111 tak si pojdem kupit do lekarne ale aku v akej forme..??
@purina12345 ja som bola ties prekvapena ze mi to z ranneho tak pekne ukazalo
@sandy3911 tak to si 5DC a to sa stáva že ostávajú ešte nejaké zvyšky progesteronu, tak to môže byť pre to a aký mávaš dlhý cyklus?
@purina12345 : ja som ovu testy robila testy tento mesiac od 9 DC. do 8DC som ešte špinila..
a co sa tehu testovania tyka tak sa tak nejak bojim..🙂
@delideli tak kedy testuješ? zajtra?
@sandy3911 podľa toho aký dlhý máš cyklus. podľa toho je to v návode. ja som robila už od 7 DC, lebo posledné dva som mala24. pri 28DC tuším od 10 DC
@momamo v tabletkách. je strašne veľa výrobcov. ja mám bio folic už 3 mesiace
normalne z vas mam radost ako sa tie tehu tu rozbiehaju, mrzi ma, ze ja som uz mimo, ale snad nabuduce ☹ 🙂
@purina12345 : sama sa neviem rozhodnut..minule som sa natestovala tak 5 minut pred mrchou, cely den som potom mala pokazeny..zajtra ma caka dost narocny den,tak by ma to asi dost zlozilo,ak by som bola negat..asi pockam aspon do soboty..
@momamo pokiaľ to nebudeš jesť v jednom kuse, nič sa ti nestane. to by si nemohla jesť ozaj nič. a odporúčam ti vyhýbať sa odtučneným výrobkom a rastlinným maslám. to je ešte väčšie svinstvo
@nikinka1111 ano to je dalsie svinstvo a stuzene tuky tak isto, radsej si dat polotucne, je tam viac zivin, a aj orechy, semiacka su velmi prospesne
@nikinka1111 dakujem🙂 brusko stale boli..?? Mna uz prestalo...Sem tam este pichne🙂
@gelinka75 presne tak. mám rovnaký názor. keď nám ešte na výške ukázali ako je to s rastlinnými stuženými tukmi a ké to môže mať vplyvy, viac som to nepoužila. a takú reklamu tomu robia... ch jaj 😠
@momamo nie vždy a vždy len na chvíločku. asi aby sa pripomenulo 😀
@nikinka1111 presne aj ja si to zacinam mysliet🙂
MOMAMO, DELIDELI: a máte aj nejaké príznaky teraz? ja by som si mala robiť testík next week 2 dni pred mrchou, tak vravel lekár, tiež sa ale bojím sklamania, lebo sa snažíme už rok a stále nič ☹ len po poslednej mojej ovu (bola cez víkend) cítim už 4 dni zvláštne tlaky v podbrušku, neviem, čo to je, a nechcem si nič nahovárať, lebo budem smutná.....

@nikinka1111 Ja viem ze niee.... ale mam strach aby sa nieco zle nestalo... Vies ono to je aj tym ze som este stale asi v soku🙂