icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

momamo
8. dec 2011

@nikinka1111 Ja viem ze niee.... ale mam strach aby sa nieco zle nestalo... Vies ono to je aj tym ze som este stale asi v soku🙂

chorucka
8. dec 2011

@azzura zatial nie ale dnes vecer sa na tom popracuje ci az zajtra no neviem ked ovu test ukazuje 2// a lekar mi povedal ze as sobotu bude ovu tak neviem ci mam uz muza otravovat

nikinka1111
8. dec 2011

@momamo ale fakt ti odporúčam papať kys.listovú teraz na začiatku je veľmi dôležitá

sandy3911
8. dec 2011

@nikinka1111 a tie ovu testy si mám začať robiť približne v strede cyklu?

purina12345
8. dec 2011

@aliaxa tak to je super, lebo beháš stále len do kolečka, a pýtaj si bez zábran aj pre priateľa
@azzura @momamo baby mi sa bavíme o ovu testoch 😀

momamo
8. dec 2011

@nikinka1111 tak si pojdem kupit do lekarne ale aku v akej forme..??

chorucka
8. dec 2011

@purina12345 ja som bola ties prekvapena ze mi to z ranneho tak pekne ukazalo

purina12345
8. dec 2011

@sandy3911 tak to si 5DC a to sa stáva že ostávajú ešte nejaké zvyšky progesteronu, tak to môže byť pre to a aký mávaš dlhý cyklus?

azzura
8. dec 2011

@chorucka jaj, ja ze si tehu 🙂, ak ti test ukazuje 2// tak ovu sa dostavi 24-48 hodin, ale mohli by ste dneska, zajtra volno a v sobotu. Pretoze spermije si pockaju na vajko....takze hor sa do snazenia

delideli
8. dec 2011

@purina12345 : ja som ovu testy robila testy tento mesiac od 9 DC. do 8DC som ešte špinila..
a co sa tehu testovania tyka tak sa tak nejak bojim..🙂

purina12345
8. dec 2011

@delideli tak kedy testuješ? zajtra?

nikinka1111
8. dec 2011

@sandy3911 podľa toho aký dlhý máš cyklus. podľa toho je to v návode. ja som robila už od 7 DC, lebo posledné dva som mala24. pri 28DC tuším od 10 DC

nikinka1111
8. dec 2011

@momamo v tabletkách. je strašne veľa výrobcov. ja mám bio folic už 3 mesiace

gelinka75
8. dec 2011

@momamo co sa tyka syrokremov, asi by som to teraz nejedla, ak sa pozries na zlozenie, to je najhorsie co moze byt zo syrov, same taviace soli a ecka, radsej si daj nastruhany tvrdy syr 🙂

chorucka
8. dec 2011

@azzura Super muza zazeniem do kuta a sup naneho Lekar vravel ze spermosky dozrievaju 24h ze casto sexovat sa neoplati ze je to zbytocne dufam ze si tam pockaju na vajko ani s postele asi 48h nevyleziem ab som spermosky nerusila 😀

gelinka75
8. dec 2011

normalne z vas mam radost ako sa tie tehu tu rozbiehaju, mrzi ma, ze ja som uz mimo, ale snad nabuduce ☹ 🙂

momamo
8. dec 2011

@gelinka75 nhooo len ja to uz mam na obed objednane ...myslis ze to vazne nemam jest....???

gelinka75
8. dec 2011

@momamo je to na tebe, ja som len napisala co v tom je, sama chemia, zaoberam sa trocha vyzivou, tak radsej som ti napisala 🙂

delideli
8. dec 2011

@purina12345 : sama sa neviem rozhodnut..minule som sa natestovala tak 5 minut pred mrchou, cely den som potom mala pokazeny..zajtra ma caka dost narocny den,tak by ma to asi dost zlozilo,ak by som bola negat..asi pockam aspon do soboty..

nikinka1111
8. dec 2011

@momamo pokiaľ to nebudeš jesť v jednom kuse, nič sa ti nestane. to by si nemohla jesť ozaj nič. a odporúčam ti vyhýbať sa odtučneným výrobkom a rastlinným maslám. to je ešte väčšie svinstvo

delideli
8. dec 2011

@gelinka75 : neboj, vianoce a cas splnenych zelani su za dverami 🙂

azzura
8. dec 2011

@chorucka odporuca sa obden, a vam to vychadza. A zas nikdy nevies kedy motyka vystreli 🙂

gelinka75
8. dec 2011

@nikinka1111 ano to je dalsie svinstvo a stuzene tuky tak isto, radsej si dat polotucne, je tam viac zivin, a aj orechy, semiacka su velmi prospesne

momamo
8. dec 2011

@gelinka75 dakujem... dnes si to este dam ale do buducnosti si na taketo veci dam pozor🙂

momamo
8. dec 2011

@nikinka1111 dakujem🙂 brusko stale boli..?? Mna uz prestalo...Sem tam este pichne🙂

nikinka1111
8. dec 2011

@gelinka75 presne tak. mám rovnaký názor. keď nám ešte na výške ukázali ako je to s rastlinnými stuženými tukmi a ké to môže mať vplyvy, viac som to nepoužila. a takú reklamu tomu robia... ch jaj 😠

nikinka1111
8. dec 2011

@momamo nie vždy a vždy len na chvíločku. asi aby sa pripomenulo 😀

chorucka
8. dec 2011

@azzura a co az to vajko sa vykotula rychlo aspermosky ho nedobehnu hm ja by som asi poistila kazdy den 😠

momamo
8. dec 2011

@nikinka1111 presne aj ja si to zacinam mysliet🙂

sussi29
8. dec 2011

MOMAMO, DELIDELI: a máte aj nejaké príznaky teraz? ja by som si mala robiť testík next week 2 dni pred mrchou, tak vravel lekár, tiež sa ale bojím sklamania, lebo sa snažíme už rok a stále nič ☹ len po poslednej mojej ovu (bola cez víkend) cítim už 4 dni zvláštne tlaky v podbrušku, neviem, čo to je, a nechcem si nič nahovárať, lebo budem smutná.....