Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@sussi29 : mna den po ovulke zacali boliet prsia a asi od 7DPO sa to zhorsilo..od vcerajska vecera to ale ustupuje 🙂,tak sama neviem..je to taky priznak-nepriznak..a tiez od ovu som mala popraskane usta, kutiky a prvy herpes na ustach v zivote..to ale moze byt zas len nahoda..takze fakt neviem..
@purina12345 tak skusim ten lin : http://www.fertilityfriend.com/home/3931d6
@azzura podľa mňa ti zajtra vyznačí že bola OVU
@azzura no super 😉
@purina12345 a ty si testovala poobede? a ukázalo ti pekné čiarky?
@momamo to ti verim tu radosť 🙂 no to ked budem testovať ja tak tam určite nebudu // 😠 , inak dnes som sa bola pripoistiť 😀 a ako sa citi mamička ? 😎
Mam taku kamosku sme sa spoznali na gynde a sme boli aj spolu v nem.(nahoda) a ona chudatko ties ma problem s oteh mala taku skusenost ties sa snazili a po pol roku jej lekar zistil ze ma vela hormonu takeho co maju teh a preto nemohla otehotniet dal jej lieky a teraz je 2mesiaci
@azzura moja tak ja asi k tej veštici pre istotu nepojdem lebo by mi povedala že porodim asi v 50-tke 😀 😀 😀 ktoy DC si?
@nikinka1111 ale ja viem ze uz ovu bola, lebo som vcera bola u dokyho a vydel uz prasknuty folikul
@vardzikova prestan,,prestan jasne ze tam budu 2 palicky uz sa velmi tesim ked mi napisem ze ti vysli🙂)))) pripoistit..??? mamicka,ha🙂 si musim na to zvyknut🙂 Citim sa dobre ale taka napata, plna ocakavani a najradsej by som uz mala aj doktora za sebou, s vedomim ze je vsetko poriadku...Tak brusko uz neboli iba sem tam🙂 a ty ako??
@purina12345 dakujem velmi pekne za tvoju pomoc, si moc zlata. Dala som si aj uvu testy sem do mojej galerie
@azzura no tak potom je to ok a treba už len čakať 🙂 🙂 🙂
@vardzikova ja som jej volala, lebo som bola uplne na dne, lebo som dostala cudnu mrchu....🙂. Na laparku idem 1.2.2012
@nikinka1111 zas som mala ovulku na P strane a asi tu stranu mam nepriechodnu, vsak zistim 1.2.2012
@momamo neverim ale dobre nehadam sa 😀 😀 , no to dobrovoľne poistenie vieš? 😎 , jooj ty musiš byť happy vytešujem sa s tebou 😀 😀 , len sa o seba musiš viac starať 😉 , ja? no ja mam pocit že je všetko v riti 😀 😝 😀 , stale čakam kedy pride mrcha lebo ma tak boli ako keby som mala dostať každu chvyľu .. joooj už nech bude nedeľa lebo skolabujem dovtedy
@azzura aj tak držím palce, možno sa tentoraz podarí
@azzura tak parada a potom už len otehotnieť 🙂 hovoria že po laparke sa najrychlejšie otehotnie tak do 4 mesiaca takže čakam ešte 3 mesiace že budem konečne tehu 😀
@azzura nemáš za čo, veľmi rada 😵 a moja ty si ocikávala tiež poobede?
@vardzikova ved ja ked som si vcera vecer isla lahnut tak ma tak zacalo boliet ze som si bola ista ze do rana pride a vidis🙂 mysli pozitivne 😀 😀 😀 Ano budem sa o nas dvoch starat najlepsie ako viem🙂 a ako je to s tym pripoistenim??
@momamo gratulujeeem
@delideli @carie32 teda v sobotu by som čisto teoreticky mohla mať aj ja 75% šancu na kolajničky. Ak ma mrcha nedobehne. Od večera ma straaašne bolí bruško. A aby bolo veselšie, dnes ráno mi zomrel svokor :( Chvíľku revem, potom som kludná a zas niekto zavolá aby ma rozreval. Tak keď ma nikto nepočuje sa prihováram k svojej imaginárnej fazuľke, aby mi tam pekne vydržala, lebo po nej neeeskutočne túžim. :( to je už úplný koniec, tuším som sa zbláznila
@nikinka1111 uz by sa po roku mohlo zadarit a ked nie tak dufam že po laparke to pojde lahsie 🙂
@vardzikova som zvedava, kedy sa ti to podari. Tak drzim paste, nech je to co najskor. Mna do februara mrdne, lebo dovtedy este budu 2 mrchy ☹
@purina12345 hej, bud v praci alebo ked som dosla domov, ale som sa snazila nepit, aby sa ten hormon nerozriedil

@chorucka rob tak ako to citis 🙂