icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
27. júl 2012

@inviav ahaaaa....tak drzim palceky..a ak mrcha dojde,skus pit alchemilku od mrsky do ovu...mala by napravovat cyklus 😉 aj ked ja mam pocit,ze mne predlzil...ale vacsina si chavli 😉

azzura
27. júl 2012

@su_san gratulujem malemu pipiku 😉

su_san
27. júl 2012

@azzura serus ženo, žiješ??????? ako sa máš??? dovča bola nejaká???
a inak diki 🙂

azzura
27. júl 2012

@su_san cau mamča. Nie, až v druhej polke augusta, ale 2.8. mam 1.konzultaciu k IVF, tak sa tesim 😀 😀 . Ako sa mate?

su_san
27. júl 2012

@azzura čo sa týka nevoľnosti, tak už dobre, len minulý týždeň som sa poblinkala z cereálnych ryžových medvedíkov, lebo ma naplo z smradu...inak toto čo bolo predtým už neni, mám celkom veľa energie...a 25.augusta sa predsa len stanem pani 😀 😀 😀

azzura
27. júl 2012

@su_san ty sa ides vydavat??? no nie že si pogrckas satocky resp. mm 😉

su_san
27. júl 2012

@azzura takže IUI už nebude??? musíte IVF kvôli čomu presne???veď vám neprišli na žiadny problém, že???ty si priechodná, drahý má silných diablov...a to normálne celé aj s liekmi a injekciami budeš mať??? fúha...a tie prachy..ale skúšajte aj naďalej, bodaj by motyka vystrelila micka 🙂 🙂 🙂

su_san
27. júl 2012

@azzura tak už inak negrciam, len ma vtedy brutus naplo, bo drahý nejakým "nedopatrením zabudol" v skrini banán a tan chudáčisko akosi celý ščernel a ja jak som ho vybrala, tak z neho už aj tieklo a ten smrad som myslela, že odpadnem a nasledoval už len beh do kúpelky a v 4 fázach odchod tých racio medvedíkov ešte aj cez nosné dierky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , takže ak žiadne mrtvé banány nebudú, tak to zvládnem...inak my len taká mini oficialita so 6 ľudmi + my dvaja...

azzura
27. júl 2012

@su_san no ved to, že nedosli na ziadny problem, ale uz preslo pol roka po laparke a bola som len na 2.IUI, ostane pokusy sa nekonali, lebo moje telo haprovalo? bude nereagovalo na stimulke, resp. reagovalo až moc-cysta a teraz tento cyklus nebol žiadny dominatny folik. Takže už niet na co cakat, doki ma poslal do Car, uvidime co nam tam povedia a mozno dokym budem cakat na IVF, tak stihneme este nejake IUI. Už som sa stým zmierila, peniaze boli, su a budu, ale musim ist do toho, aby som raz nelutovala. Mozno v Car zistia nejaku pricinu 🙂

azzura
27. júl 2012

@su_san taka mini svadba sa aj mne paci 😉 super, takže aj babenko bude na svadbe

su_san
27. júl 2012

@azzura hej aj mimi bude, takže budeme 9 😀 😀 😀
a je to blbé, že to tak dopadlo, som si nikdy nemyslela, že je také ťažké otehu zvlášť ak nie je nijaký očividný problém...človek sa celé roky chráni otehu a keď dojde na lámanie chleba, tak jeden problém za druhým...Teba aj vek už kus tlačí, tak viem, že to chcete čím skôr...keby sa len dalo opľuť ťa tak, aby to vyšlo...škoda, že neviem čarovať 😠

azzura
27. júl 2012

@su_san hej, u mna je aj ten vek 😠 , co uz ked som tak neskoro nasla toho spravneho 😀, clovek predtym nemysli že raz budu dake problemy. Neva, vsak nejak bude. Dakujem za podporu, to uplne staci 🙂

zuzka347
27. júl 2012

@inviav no ale povedal ze je vsetko OK...takze to zatial necham na nahodu zac. septembra ideme na dovcu a to mam ovu...tak uvidime.... 🙂

inviav
27. júl 2012

@mata_ba no nieco som si o tej alchemike precitala... kde sa da kupit mi nevies poradit? 🙂 tebe sa po nej predlzil a potom si uz mala normalny?
@zuzka347 tak vela stastia 🙂

mata_ba
27. júl 2012

@inviav normalne v lekarni alebo v obchodoch s cajikmi..je bezne dostupna 🙂 ja som praveze mala 33 DC,po nej som mala 34...takze mne trolinku predlzil..ale ako vravim,vacsine napravil..boli baby co mali 50 DC a pekne im napravil na 28-30...

mata_ba
27. júl 2012

@su_san jeeej,budes uz pani..my mame 27.8. prve vyrocie 😉

luszia
27. júl 2012

@su_san No ja mam tiez naordinovany duphaston 2x1 a v pripade spinenia 3x1 a doktor mi hovoril, ze aj do 14-16TT ho budem uzivať, len sa bojim, ze budem mat z neho zle pecenove testy, lebo aj predtym som mala pri dlhodobom uzivani duphastonu zle testy,,, A krv mi budu brat 7.8. tak snad to nebude najhorsie,. A inak fajn, raz som mala spinenie , ale viac sa neopakovalo (klop klop),. A ja som tiez na tom ako Ty stale sme len o dievcatku hovorili, a odvtedy ako som zistili , ze som tehulka, mam pocit, ze to bude chlapcek, tak uvidim, ci sa moje pocity nemylia, ale hlavne je nech to dobojujeme dokonca uspesne vsetky tehulky,.
A co to citam, takze bude taka mini svadba???aj my sme taku zvazovali, ale potom priatel povedal, ze ked svadbu tak poriadnu, ale az tak za 2roky,,.,tak si musim pockat 🙂

su_san
27. júl 2012

@luszia ja som veľkú svadbu nikdy ani nechcela, zbytočne vyhodené prachy, mne vyhovuje stav aj bez manželstva, ale drahý to chcel, aby bolo všetko papierovo ok...väčšinou chlapi nechcú a ženy naopak a u nás to bola asi výnimka...a peniažky sa zídu na bábo, všetko je hrozne drahéééééééé a koľko toho treba...ja dufík doberiem podľa môjho nového plánu, verím, že to bude ok...ako sa inak máš?????? a do práce kedy ideš????????

januska106
27. júl 2012

Ahojte.. my sa zaciname snazit o baby tento mesiac prvy krat, nakolko sa nam to nepodarilo ,,len tak" ako tym co dieta nechcu 🙂 ovu dni si meram pomocou testov... mam len jednu otazku na Vás (zatial) 🙂 ked mi test ukaze ze mam ovu , tak ten den je plodny ze? do tych 6-12 hodin sa uvolni vajicko..dobre som si nastudovala? a este jedna vec ako je to s abstinenciou u chlapa? ma pred tym nejako abstinovat? dakujem za odpovede

mata_ba
27. júl 2012

@januska106 ahojky,tak drzim paste 🙂 co viem ja,tak po pozitivnom teste nastava ovulacia za 12-48 hodin..je to individualne...a samotne vajicko je mozne oplodnenia maximalne 24 hodin...co sa tyka abstinencie,odporuca sa sexik kazdy 2.den...ale najlepsie je sexikovat proste ked mate chut... 😉 lebo za chvilu vas to presne naplanovane snazenie prestane bavit...

januska106
27. júl 2012

@mata_ba Dakujem pekne za prispevok. Moj coskoro nastavajuci 🙂 ma chut kazdy den, tak preto sa pytam, ci to nie je mrhanie tymi malymi potvorkami, kedze som citala, ze dozrievaju kazdych 17 dni. Tak hadam sa podari coskoro 🙂

red_kika
27. júl 2012

@su_san dobre tu citam ze bude svadba?.... ked som si kukla na mojasvadba tak tam mas napisane ze svadba bola 21.5.2011 😒 sa nieco stalo ze sa vtedy nekonala?

mata_ba
27. júl 2012

@januska106 neviem ako to je,no moj osobny nazor je,ze mrhanie to nie je....ved spermie dokazu prezit az 5 dni...a ked budete snazilkovat trebars 3 dni,ved to je 3-nasobna davka 😉

januska106
27. júl 2012

@red_kika Ahoj, hmm zaujimave 😀 pretoze my sme termin urcili len tento rok vo februari a zasnuby boli v oktobri 2011...cize neviem co to tam je za chybu 🙂 mozno niekto podobny ci co 😀

januska106
27. júl 2012

@mata_ba Tak hadam to nie je mrhanie, este sa pre istotu opytam gynekolog., co povie ona 🙂 Juuj ale tak by som sa už tešila 🙂 také malilinke pidítko mat 🙂

su_san
27. júl 2012

@red_kika mojka to som sa vtedy registrovala na tej stránke, lebo som ju vtedy našla na odporúčania kamošky a len tak zo srandy tam dala ten dátum 😀 , ani som sa ešte nechystala vydávať a keby že nepovieš, tak ani neviem, že to tam tak mám...idem to napraviť 😅

mata_ba
27. júl 2012

@januska106 hm,ani nehovor..ja by som bola uz v 22-23tt ☹

red_kika
27. júl 2012

@januska106 to asi nemalo byt mne, ci?

franzziska
27. júl 2012

@mistisa ako pokracujete?? mne je zle uz z toho bordelu vsade 😀 😀

mistisa
27. júl 2012

@red_kika
@mata_ba
@su_san ajojte kocky a vsetky ostatne babenky 🙂 vobec nemam posledne strany nastudovane nebola som tu dva dni teraz robili nam okna konecne 🙂 tak uz sme vymeneny nakompletku 🙂 uz len pomaly tapety skrabat vymalovat a novy nabytok kupit a sme full novy 😀 ale to tak skoro nebude pomalicky 🙂 nesledfujem ani ovu testiky a teplotku soim uz tyzden nemerala nemam akosi cas.asi je to aj dobre aspon konecne viem ze vypinam neuopinam sa na nic 🙂 a vy kocky moje ako sa mi mate? co je tu nove?