icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
30. júl 2012

@gelinka75 co je jasne??? že som si 3.IUi pokazila fytosojov....uz nebudem s nicim experimentovat 😠 už ani nemam s cim 😀 😀

gelinka75
30. júl 2012

@azzura nieeee, to je jasne, ze si mala skoro ovu a preto ti na sono nevideli, ja som nevedela, ze to beries uz 3 mesiace

azzura
30. júl 2012

@gelinka75 ja som si fytosoju nahradila clostilom, kedze mi ju doki uz nedal pre cystu, avsak mi zaucinkovala az moc.....aspon si myslim že to bolo to.

franzziska
30. júl 2012

@mistisa klasika...robota trva dlhsie nez povedal... 😖 😖 a clovek musi pri nom byt ako keby sme nic ine na starosti nemali 😖 😖 tak mi potom zostane uz len kuchyna..ale po tejto skusenosti si ju spravim sama 😖 😖

mistisa
30. júl 2012

@franzziska nechcem vidiet kolko to bude nam trvat aha na to :-/ placem ked to vidim 🙂 chachacha uz nech to mame ale takto to vyzera cerstvo po oskrabani tapiet 🙂 na jednej stene podotykam 🙂 este jedna nas caka 😠 😠 😠 😠 😠 asi dnes 😒 ☹

mistisa
30. júl 2012

@franzziska no ved jasne preto si vsetko robime sami iba okna nam firma robila 🙂

mistisa
30. júl 2012

@lilli251 no baby chvalia mamatest ze ten ked ukaze ducha je to jasne po vacsine 🙂 aky si mala? budem budem urcite 🙂 budem skrabat tapety ale nakukat stale budem 🙂

azzura
30. júl 2012

@mistisa dobry vybuch mate v byte, ale potom aky krasny budete 😉

mistisa
30. júl 2012

@azzura no to teda fuj. mam dost uz teraz a to este len zaciname 😒 ae tak snad to uz pojde ako po masle.najhorsie boli okna tie uz nastastie su a teraz tapety a potom uz to bude pohodka 🙂 snad 🙂 hlavne ze okna su teraz nas uz nic nebude drzat aby sme si robili 🙂 a ty micka ako moja? hm?

azzura
30. júl 2012

@mistisa sa tesim že vam to ide tak od ruky. Ja mam vo stvrtok 1.konzultaciu v Car

mistisa
30. júl 2012

@azzura aj ja viesco fajn je to 🙂 a to uz na IVF? v akej si poistovni?

lilli251
30. júl 2012

@mistisa ja mam dr.max, co su dva kusy v baleni....

mistisa
30. júl 2012

@lilli251 ten som aj ja kupovavala 🙂

mata_ba
30. júl 2012

@azzura ahoj..fiha,dobre vediet..no,ak pride dalsia mrcha,idem ju aj ja vyskusat 🙂

mata_ba
30. júl 2012

@mistisa ahoj moja..ako??teda,asi sa namakate co?ale ako tam budete mat potom kraaaaaaaaasne 🙂

mistisa
30. júl 2012

@mata_ba ajoj mojka 🙂 veru ano ale tak potom si sadkame a budeme sa kochat ako pekne sme si to urobili 🙂 otvorime sampanske a dufam ze neostriekame cele steny 🙂 cha cha . a ty ako mojka ?

azzura
30. júl 2012

@mistisa ale to je len konz. pred IVF, este len budeme podpisovat ziadost

mata_ba
30. júl 2012

@mistisa ja cakam kym skonci mrcha 😀 ale inak este vegetim u sefa

mata_ba
30. júl 2012

@lilli251 aj ja som zvedava na testik 😉

azzura
30. júl 2012

@mata_ba dufam že pomože 😉

mata_ba
30. júl 2012

@azzura dufam,ze ju nebude treba 😀 ale tak...uvidime..ked ja som na jednej strane taka,ze vyskusam..a na druhej strane uz nejak ani nemam momentalne chut cosi riesit..proste to chcem nechat plavat...preto uvidim,co bude ked dojde mrchata..

mistisa
30. júl 2012

@azzura no mojka tak dufam ze to co najrychlejsie schvalia 🙂 🙂 mne teraz volala kamoska ze union preplaca cele IVF? ze iba za ieky si zaplatis? nevies nahodou?

mistisa
30. júl 2012

@mata_ba no tebe je ako super micka 🙂 dokedy si vegetis? ty mas inu dovolenku co? 🙂

mata_ba
30. júl 2012

@mistisa do stredy..ale pracu mam aj doma,takze veget ako veget 😉

mistisa
30. júl 2012

@mata_ba no ale lepsie sa doma robi ako v robote nie? 🙂 🙂 tak super 🙂 🙂 joj mne sa tak nechce v stredu idem fu 🙂

lilli251
30. júl 2012

@mata_ba
@mistisa
@bordulka nejde mi to odfotit, aby to bolo vidiet...asi to teda nist neni... ja neviem :( uvidim zajtra noo

bordulka
30. júl 2012

@lilli251 moja skus to dal pod lampu a zasviet, skusime si to potom upravit 🙂 prosim

lilli251
30. júl 2012

@bordulka zlatko ja to tam nazivo vidim, ale ked to odfotim, fakt ani tuk :(

bordulka
30. júl 2012

@lilli251 nevadi moja, normalne to odfot a mi si to uz nejako upravime 🙂

mistisa
30. júl 2012

@lilli251 micik odfot tak ako pise @bordulka kukneme to 🙂 netrap sa skus 🙂 na to su programy 🙂