icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
29. júl 2012

@kikaneu som aj nahnevana lebo svagor mal zajtra prist aj z manzelkov a mali si od nas vzat stare auto ktoreho sa ideme zbavit lenze moj mm povedal ze nemoze nechat Katku soferovat lebo nevie ci to zvladne Sak ked chceli auto tak nech sa staraju ako si ho dopravia z LM do CA Ked sme kupovali auto z BB tak sa ma tiez nik nepital ci zvladnem prist sama autom do LM Som nahnevana lebo sme mali plan a on dal prednost im pritom by aj tak zajtra prisli Och joj

chorucka
29. júl 2012

@mistisa nic nove mrcha uz mele z posledneho 🙂 a zacalo hrmet to sa bude spat ja uz asi necham vsetko na matku prirodu 😒

chorucka
29. júl 2012

@kikaneu s nim sa neda diskutovat on si aj tak robi co chce Niekedy mam pocit ze mu na mne nezalezi 😢

mistisa
29. júl 2012

@chorucka no pekne pekne 🙂 no akurat pozeram ze vas to tam nejak zacina chytat burajzna jedna 🙂

franzziska
29. júl 2012

@mistisa u nas sa to nejak predlzuje ☹

kikaneu
30. júl 2012

@chorucka ach moja, tak to nemáš bohviečo......minule som čítala taký výrok: neposudzuj ľudí, lebo ti neostane čas milovať ich......nepozeraj na seba....ja viem, že sa to ľahko povie a ťažšie koná, ale skús to......a usmej sa...budeš mať vrásky 😉

azzura
30. júl 2012

@mattuliatko30 ahojko, videla som fotku z dobci, niekto si to tam uzival 😉 ...som rada že si si oddychla 🙂

mattuliatko30
30. júl 2012

@mata_ba ajoj...hej dobrala som ich na dovolenke...v stredu..tak cca asi vo štvrtok čakám mrchu...minule tiež prišla až 8deň po dobratí....

mattuliatko30
30. júl 2012

@azzura jááj....ahoj..veru bolo dobre..ešte by som šla..ale nemám už dovolenku 😖 😖 mám už len 2dni..a to na vianoce si nechám

azzura
30. júl 2012

@mattuliatko30 aj ja by som sla uz niekde, meliem z posledneho, ale musim pockat ešte 2 tyzdne

mistisa
30. júl 2012

@franzziska no pekne a coze hm? Sa nedari? My uz mame aj tapety na jednej stene oskrabane 😉

lilli251
30. júl 2012

@mistisa cavik....tak docitala si sa ze?

mistisa
30. júl 2012

@lilli251 ajoooj nie moja :-/ kde si pisala? a ako si dopadla? napis aj mne 🙂

mata_ba
30. júl 2012

@kikaneu my sme rovnake vazne vo vsetkom ☹

mata_ba
30. júl 2012

@mattuliatko30 ahoj...a merias aj teplotku?ci teraz nie?ja som dnes 6 DC a mrcha stale so mnou...

penelope111
30. júl 2012

Ahojte 🙂 Mám na vás otázočku 🙂 Včera ma začalo bolieť brucho a v noci som dostala chuť keksíkovať (počas ovu mávam na to väčšiu chuť), ale jasné, že s toho nič nebolo lebo mm spal 🙂 Dnes ovu hlien, ale ovu som mávala do teraz pravidelnú na 14 deň čo by malo byť až v sobotu. Je možné aby sa mi ovu posunula o 5 dní skôr? Užívam aloe vera tabletky čo sú na celkovú očistu tela. Ďakujem za odpoveď 🙂

mattuliatko30
30. júl 2012

@azzura no ale aspoň si potom oddýchneš..vydrž to nejako ešte... 🙂

azzura
30. júl 2012

@mattuliatko30 neboj, ja už robim ako robot 😀

mattuliatko30
30. júl 2012

@mata_ba meriam meriam..aby som vedela cca kedy mrcha príde http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
tak zatiaľ nevyzerá,že dôjde..keď tak rátam až vo štvrtok..keď minule tak prišla po liekoch...
a ty?..ako?...ovu bola minule?...

mattuliatko30
30. júl 2012

@azzura no tak to treba už ísť..inak scvokneš 😀 😀 😀 ja už teraz tiež len budem makať a makať...ach jo..už nech je budúci rok...to ty už budeš isto tehuľka 🙂))

azzura
30. júl 2012

@mattuliatko30 si zlata 🙂 mne sa makat uz davno nechce, ja to robim nejak na povel.....sefka je so mna uplne "nadsena" 😀

mata_ba
30. júl 2012

@mattuliatko30 ja som 6 DC,neviem ci ovu bola,ale asi ano.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba posledny cyklus som mala 30 dnovy,takze by to malo byt ok..len sa obavam,ci nemala kratku lutealku..ved uvidim..teraz uz budem merat cely cyklus..a idem prvykrat robit aj ovulacne testy...

azzura
30. júl 2012

@mata_ba ja som dnes tiež 6DC, ozaj mne ta fytosoja posunula ovu na 9DC...takže ked som sla na 14DC na foliky tak uz tam nic nebolo, nebola som si ista ci bola ovu, ale kedze som mrchanu dostala o týzden skor, tak sa mi to potrvdilo

lilli251
30. júl 2012

@mistisa no robila som dnes rano, mala som tam takeho strasne maleho dusika a to iba ked som sa pozrela v okne, tak asi nic,nooo... a teplotka dneskaj takto?
http://www.fertilityfriend.com/home/3e384e

mistisa
30. júl 2012

@lilli251 nooo micka ale to nevadi daj foto mozes? ci si v praci? alebo mi posli na FB ja ti to kuknem 🙂 ja som na duchov ako stvorena chachacha 😀 teplotku mas krasnu 🙂

lilli251
30. júl 2012

@mistisa no skusim doma odfotit, este som v praci....ale neverim ze na fotke cosik bude vidiet...ved poslem doma

gelinka75
30. júl 2012

@azzura no tak to je jasne 😉

lilli251
30. júl 2012

@mistisa a myslis ak by som bola, ze by mi daky test ukazal? daky drahsi, ci boli by to este vyhodene prachy co?

mistisa
30. júl 2012

@lilli251 oki posli .dokedy makas dnes? uz nech si doma co? 🙂

lilli251
30. júl 2012

@mistisa no veru...lebo som teraz napataaaaaaa 🙂)))) o stvrtej mam kocku na nechty, takze dako o pol hadam pridem domov, budes este tu?