Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ahojko, videla som fotku z dobci, niekto si to tam uzival 😉 ...som rada že si si oddychla 🙂
@mata_ba ajoj...hej dobrala som ich na dovolenke...v stredu..tak cca asi vo štvrtok čakám mrchu...minule tiež prišla až 8deň po dobratí....
@azzura jááj....ahoj..veru bolo dobre..ešte by som šla..ale nemám už dovolenku 😖 😖 mám už len 2dni..a to na vianoce si nechám
@mattuliatko30 aj ja by som sla uz niekde, meliem z posledneho, ale musim pockat ešte 2 tyzdne
@franzziska no pekne a coze hm? Sa nedari? My uz mame aj tapety na jednej stene oskrabane 😉
@mattuliatko30 ahoj...a merias aj teplotku?ci teraz nie?ja som dnes 6 DC a mrcha stale so mnou...
Ahojte 🙂 Mám na vás otázočku 🙂 Včera ma začalo bolieť brucho a v noci som dostala chuť keksíkovať (počas ovu mávam na to väčšiu chuť), ale jasné, že s toho nič nebolo lebo mm spal 🙂 Dnes ovu hlien, ale ovu som mávala do teraz pravidelnú na 14 deň čo by malo byť až v sobotu. Je možné aby sa mi ovu posunula o 5 dní skôr? Užívam aloe vera tabletky čo sú na celkovú očistu tela. Ďakujem za odpoveď 🙂
@mata_ba meriam meriam..aby som vedela cca kedy mrcha príde http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
tak zatiaľ nevyzerá,že dôjde..keď tak rátam až vo štvrtok..keď minule tak prišla po liekoch...
a ty?..ako?...ovu bola minule?...
@azzura no tak to treba už ísť..inak scvokneš 😀 😀 😀 ja už teraz tiež len budem makať a makať...ach jo..už nech je budúci rok...to ty už budeš isto tehuľka 🙂))
@mattuliatko30 si zlata 🙂 mne sa makat uz davno nechce, ja to robim nejak na povel.....sefka je so mna uplne "nadsena" 😀
@mattuliatko30 ja som 6 DC,neviem ci ovu bola,ale asi ano.. www.fertilityfriend.com/home/mata_ba posledny cyklus som mala 30 dnovy,takze by to malo byt ok..len sa obavam,ci nemala kratku lutealku..ved uvidim..teraz uz budem merat cely cyklus..a idem prvykrat robit aj ovulacne testy...
@mistisa no robila som dnes rano, mala som tam takeho strasne maleho dusika a to iba ked som sa pozrela v okne, tak asi nic,nooo... a teplotka dneskaj takto?
http://www.fertilityfriend.com/home/3e384e

@kikaneu som aj nahnevana lebo svagor mal zajtra prist aj z manzelkov a mali si od nas vzat stare auto ktoreho sa ideme zbavit lenze moj mm povedal ze nemoze nechat Katku soferovat lebo nevie ci to zvladne Sak ked chceli auto tak nech sa staraju ako si ho dopravia z LM do CA Ked sme kupovali auto z BB tak sa ma tiez nik nepital ci zvladnem prist sama autom do LM Som nahnevana lebo sme mali plan a on dal prednost im pritom by aj tak zajtra prisli Och joj