icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lilli251
30. júl 2012

@mistisa
@mistisa idem Ti to na fb, ponahlam sa tuto mi to nejde dat

franzziska
30. júl 2012

@mistisa len vies bojim sa toho..a tuto ta sanita vies...ale kuchyna bude cisto dlazba takze toho sa tak nebojim 😀

mistisa
30. júl 2012

@bordulka tak @lilli251 mi to poslala a tam je krasna ciarka slaba ale je vidiet. aj ked som to upravila 🙂 🙂

lilli251
30. júl 2012

@mistisa to faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakt?????????????

melisaaa
30. júl 2012

čaute babule 🙂 🙂 🙂
@lilli251 že to vyšlo 😵 😵 😵

lilli251
30. júl 2012

@mata_ba
@bordulka baby, tak miska tam cosik vidiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂

melisaaa
30. júl 2012

@mistisa ahooooooooooooooooooooooooooj 🙂 ako sa mi máš, čo máš nové

lilli251
30. júl 2012

@melisaaa neviem to sem dat.....:( ale mistisa tam nieco vidiiiii

melisaaa
30. júl 2012

@lilli251 popros misti, nech to sem dá, nech sa kukneme na to 🙂

lilli251
30. júl 2012

@melisaaa ok 🙂

mistisa
30. júl 2012

@melisaaa ajoooj a tak fajn a ty milacku?
@bordulka tak tu je ten testik @lilli251 a pod tym upravena ale ja tam nieco vidim co vy na to?

melisaaa
30. júl 2012

@lilli251 lilka, je to tam, super, a ešte grafík nám ukáž 😵

melisaaa
30. júl 2012

@mistisa no moja, ja ako vždy, od dnes mrchujem, je to na prd všetko... ☹
ale lili sa môže tešiť a my s nou, krásne to vidno na tom hornom 🙂

mistisa
30. júl 2012

@melisaaa ze? a ona stresy ze nic nieje na foto vidiet.len som kukla tu fotku a uz mi palica buchla do oci 🙂 no aj ja by som uz mohla som 30 DC a mrcha nikde zas 😒 zas budem musiet na vyvolavacku uz to vidim ☹

melisaaa
30. júl 2012

@lilli251 to mínus si môžeš zmeniť, už len nech to silnie 😵

melisaaa
30. júl 2012

@mistisa a ja som ešte taky krátky cyklus ako bol teraz nemala, že 26 dní a grafík ako

mistisa
30. júl 2012

@melisaaa hm si robi s nami co chce mrsina ze? Ja uz tyzden nemeriam.nerobim testy nic.potrebujem sa odreagovat.prerabame obyvku tak sa sustredim na to teraz 😉😉 a tesim sa kedy to bude 😉

melisaaa
30. júl 2012

@mistisa tak tak si robi čo chce, videla som fotku, ale potom to budete mať krásne, ja meriam poctivo, ale netestujem, ani nebudem, zbytočne vyhodene peniaze, začali sme 18 kolo, som zvedavá kolko ich ešte bude 😒 snad sa dočkáme, raz

melisaaa
30. júl 2012

@lilli251 moja si tam, dúfam, že si neodpadla od šťastia 😀

mistisa
30. júl 2012

@melisaaa no hnusoba.neboj urcite bude 😉😉 ja uz som nejak vypla chvalabohu sa mi to podarilo 😉 mozno aj vdaka tej prerabke . Moc ti to prajem moja aby sa vam to uz podarilo 😉

mistisa
30. júl 2012

@melisaaa lilli isla zo psami a kupit testik mamatest a clear blue digitalny 😉

mata_ba
30. júl 2012

@mistisa tak jasneee,ze doma lepsie 🙂 v stredu uz asi aj ja idem..

@lilli251 vies ako skus?odfot to kludne zdialky a len to orez 😉 bude to vidiet...

melisaaa
30. júl 2012

@mistisa dakujem moja, ale vieš, že ja až po tebe
a ide dnes testovať

mata_ba
30. júl 2012

@lilli251 waaaaaaaaaaaa,ved je to super vidiet..si asi nevidela moje fatamorganove ciarky predtym 😀 a uz len pekne silneli..gratulujeeeem..aj ked len potichucky zatial...

mata_ba
30. júl 2012

@melisaaa ahojky..ako sa mas?drzim palce,nech je mrchana posledna...

melisaaa
30. júl 2012

@mata_ba ahoj, dakujem moja, no prvy den mrchy vždy depkujem, ale zajtra to bude už ok, ja už ani ine nečakám, vždy príde hnusana, neviem, uvidíme čo prinesie august, a ty sa ako máš, ako grafík, už snažilkujete, či 🙂

mata_ba
30. júl 2012

@melisaaa ja som tu verejne vyhlasila,ze august je nas 🙂 dnes som 6 DC,druha mrska po potrate za mnou...snazilkovanie mame povolene,tak uvidime,ci a kedy sa nam zadari..merat zacnem od stvrtku,lebo teraz strazime sefovi dom a nemam tu teplomer....a ak pride dalsia mrcha idem na fytosoju...pocula si o nej?

melisaaa
30. júl 2012

@mata_ba držím palce, nech sa zadarí čím skor, o fytosóji som počula, je dobra na ovulku, či sa mýlim

mata_ba
30. júl 2012

@melisaaa dakujem,podobne..ano,aj na hlienik plodny...ak to nevyjde,skusim zo srandy jeden-dvakrat a uvidime..