icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

melisaaa
30. júl 2012

@mata_ba a to si kupila v lekarni, ake je to balenie a čo to stojí a ako sa to užíva

mistisa
30. júl 2012

@melisaaa noo neviem asi skusi mamatest a ten digitalny som jej hovorila nech urobi rano.ten je drahy nech si ho na rano usetri 😉😉

mata_ba
30. júl 2012

@melisaaa ja toto kupujem od jednej kocky,co to uz nepotrebuje 😉 ale inak budem mat tuto http://klimakterium.heureka.sk/fytosoja-forte-6... ...davkovanie este zistujem..

melisaaa
30. júl 2012

@mistisa to som zvedavá, veľmi jej držím palce 🙂 tak čo tapety oškrabané

melisaaa
30. júl 2012

@mata_ba tak ti držím palce, nech pomože a si čím skor tehu 🙂

mistisa
30. júl 2012

@mata_ba no urcite ano.no tak to ideme spolu zarezavat 😉 narovnako 😉 mna tam asi klepne 😉
@melisaaa no micik to si este pockas tym padom.mne to asi potrva dobre dlho 😠

melisaaa
30. júl 2012

@mistisa zázraky sa dejú moja a ja verím na zázraky, ty nie 🙂

mistisa
30. júl 2012

@melisaaa no iba jednu stenu.ja idem zajtra od rana druhu a ked dojde mm bude pokracovat 😉 zajtra to snad dorobime 😉 urobime. a budeme oddychovat 😉😉

mistisa
30. júl 2012

@melisaaa nooo ved ano 😉😉 uvidime 😉 snad sa stane aj u nas 😉 a aj u vas 😉

mata_ba
30. júl 2012

@melisaaa dakujem..nerozmyslas,zeby si to vyskusala?

mata_ba
30. júl 2012

@mistisa mna neklepne,ale doma mi je lepsie 😀

melisaaa
30. júl 2012

@mata_ba jasne, skusila by som, ale to možem len tak, už som to hladala na bazáre a jedna kočka to tam ponuka za 7 eur a už si zistila dávkovanie

mata_ba
30. júl 2012

@melisaaa no jedna kocka,od ktorej to ku
@melisaaa jem mi napisala,ze dva dni to brala po 7 tabliet,3 dni po 8...to je vlastne davka ako keby 2 tabletky clostilbegytu denne...pisala som teraz dalsej a aj do fora,tak uvidim,co mi napisu....

melisaaa
30. júl 2012

@mata_ba ok tak potom daj vedieť a sa berie po ms

mata_ba
30. júl 2012
bordulka
30. júl 2012

@lilli251 moja, az teraz som si vsimla testik... krasa, gratulujem a ten grafik k tomu na jednotku 🙂 😵

mistisa
30. júl 2012

@bordulka ze je to tam.ja som to hned videla. Tak niesom slepa. 😉😉

bordulka
30. júl 2012

@mistisa moja, tak to by sme boli slepe dve 😀 je to tam, ved ani ta teplota by neklamala,ze? 😉

melisaaa
30. júl 2012

@bordulka @mistisa jasne, že to tam má, tri slepe to by už bolo veľa 😀

mistisa
30. júl 2012

@melisaaa
@bordulka tak to ano koceny a ona opica ze ked to odfotim neni nic vidiet. Chacha a aka palica sa crta 😀😀

azzura
31. júl 2012

@mistisa neviem moja, ja som VZP

zuzullik1001
31. júl 2012

SOm po laparoskopi jeden den snat to uz konecne vide..🙂 baby drzim vam palce..🙂 😉

lilli251
31. júl 2012

som dojataaaaaa 🙂 😵 😵

franzziska
31. júl 2012

@mistisa moja ty mas pozitivny test? 🙂...snad uz dneska budem moct konecne povedat - mame hotove 😀

mistisa
31. júl 2012

@lilli251 micaaaaaa ja som ti to hovorilaaaa 😉 gratulujeeeem moc moc moc 😉

mistisa
31. júl 2012

@franzziska nie nie to nie ja.to lillke tu neslo dat tak mi to na FB poslala a ja som to tu dala 😉 nooo to drzim palce micka ja si na to este pockam.ideme skrabat druhu stenu zachvilu 😉

lilli251
31. júl 2012

@mistisa dakujem...misicka a sup sup bylinkarke, Ty to mas naskok 🙂

mattuliatko30
31. júl 2012

@mata_ba no ja už asi dnes alebo zajtra dostanem mrchu..klesla som...tak som zvedavá hlavne na ďalší cyklus..kedy sa mi ovu potvrdí...tiež chcem robiť aj testy..aj merať..

mattuliatko30
31. júl 2012

@azzura moja...a čože sa vám to tak posúva???aj kamoške došli o týždeň skôr...no ja som zvedavá ako mi to príde na další cyklus.....teraz po mrche...kedy bude ovu...som fakt zvedavá, či tie tbl pomohli..ale myslím,že nie ☹

mattuliatko30
31. júl 2012

@mata_ba
@azzura http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e rátam tak dnes , zajtra..je tu mršina...