Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@simonkazga och to mi je veľmi ľúto ☹ , úprimnú sústrasť
@momamo mojka 😀 ale čas ukaže , ved skôr alebo neskôr to už bude asi jedno len nech to už jeeee 😉 No ja som si dala tu najvyššiu taxu tych 50 Eur platim mesačne a vyška sa mi nebude ani na buduci rok zvyšovať stale budem platiť rovnako, aj ked sa to vo februari zmeni. A ty si platiš ? už ked si mamina? 😉
@vardzikova da sa to este ked som uz tehotna ..???
@momamo ja nestíham tých 270dní tak asi sa ti to už neoplatí
DELIDELI: hm, pre mňa je ešte skoro, ale tak som sa na príznaky aspoň opýtala 😀 ja som si zas všimla, že mám viac pórov na tvári, ináč mám bezproblémovú pleť, ale pripisujem to počasiu, lebo sa dosť ochladilo.... i keď by som možno bola radšej, keby to bolo vyvolané nejakou hormonálnou zmenou 😀
@simonkazga : to ma velmi mrzi..velmi drzim palce,aby tuto smutnu udalost uz skoro vystriedala radostna..
@purina12345 potom daj vediet, co ti ukazovali ovu testy.
Ja si svoje telo poznam, lebo dokymu som isla ze na P strane ma bolelo asi tam bola ovulka. A ze na L strane som mala vela folikulov si, tak mi to potvrdil. A ze asi som anovulacny cyklus, ja ze nie, lebo mi BT stupla a ked pozrel lepsie na monitor zistil ze fakt videl prasknuty folikul a tekutinu vytecenu. Ja k nemu chodim len na potvrdenie svojich pocitov a ci mam dobru velkost sliznice, lebo ta je dolezita na uhniezdnenie.
@nikinka1111 asi mas pravdu tak uz nam len ostava materska a ta je ako??
po novom tuším 65% hrubej mzdy.
@purina12345 : drzim palce 🙂
@azzura no potom určite dám vedieť ako sa to vyvíja, sama som zvedavá, tento cyklus ma na striedačku pobolievajú vajeníky, tak neviem či som tak nastimulovaná alebo čo 😕 posledný cyklus ma bolel tuším pravý cez ovu a to poriadne a teraz ma akosi skoro pobolieva tak dúfam že sa vajká pekne pripravujú a na cestu sa vydá pekný dozretý folikul 😵
prvu laparku som mala kvoli mechuriku ale zistili ze problem je vlastne v maternici takze o tyzden laparka na maternicu zistili endometriozu potom 6mesiacov liecba a diagnosticka laparka ale ze toho bolo tam este dost tak zsa 6mesiacov liecba a znova diagnosticka laparka a ked to uz bolo ok tak som dostala na pr.vajecnik cystu a nechcela po 2inekciach prasknut tak znova laparka ja som tam bola uz ako doma 🙄
@purina12345 aspon jeden, a mozno 2 folikuly 🙂
@delideli ďakujem moja, už sa začína stupňovať nervozita, jááááj musím s tým prestať
@azzura 🙂 aj to je možné ale u nás dvojičky niesu a radšej by som pre začiatok jedno, neviem ako by som to zvládla hneď dvojčata 😀
@delideli @purina12345 Ďakujem baby, ste zlaté. Dúfam, že nám osud dopraje nový život, keď nám jeho tak kruto vzal.
@purina12345 : o nervozite mi mozes rozpravat..rano som si vsimla,ze ked sa trochu sustredim pviem si privolat nutkanie na zvracanie..a zacinam nejak citit zase cosi v podbrusku,tak sa bojim,ze sa blizi mrcha hnusna a ze ma zastihne este nez sa rozhybem k testovaniu..:(
@purina12345 noo takto, čo sa týka môjho cyklusu, tak už tretí mesiac som bez antikoncepcie a cyklus mám tak 30 dní s tým, že menzes mám 3 dní maximálne..
@nikinka1111 tak zhruba od 10DC keď mávam tak 30DC? o.k., tak dnes kúpim testíky a začnem robiť 😉

@purina12345 : k tym ovu testom-ja som ich v polsednom cykle robila okolo obeda,resp. kratko po a 2 hofdky predtym som nepila ako si mi kazala a konecne vysli 🙂